اخبار داغ

عاقلانه است که ووشوکار زیر پرچم ووشو بماند؛

اوجاقی: قطار ووشو درحال حرکت است و به اسامی متکی نیستیم/ اگر یک قهرمان برود، قهرمان دیگری را جایگزین می‌کنیم

اوجاقی: قطار ووشو درحال حرکت است و به اسامی متکی نیستیم/ اگر یک قهرمان برود، قهرمان دیگری را جایگزین می‌کنیم
سرمربی تیم ملی و نایب‌رئیس فدراسیون ووشو گفت: ما در کنار هم و به شکل همزمان می‌توانیم چند تیم ملی داشته باشیم و اصلاً منحصر و وابسته به افراد نیستیم؛ چرخ ووشو خواهد چرخید و خللی هم در این گردش ایجاد نخواهد شد.
[

حسین اوجاقی، سرمربی تیم ملی و نایب‌رئیس فدراسیون ووشو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا، درباره تصدی همزمان دو عنوان مهم در یک رشته و احتمال تداخل آن اظهار داشت: حقیقتاً نایب‌رئیسی به‌عنوان شغل مستقل محسوب نمی‌شود و بیشتر به عنوان یک بخش مدیریتی که در کنار رئیس برای مشاوره و رفع و رجوع اموری که ریاست فدراسیون وقت رسیدن به آن‌را ندارد عنوان می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در این‌باره افزود: از آن‌جایی که من تقریباً 25 سال در این رشته هستم و اشراف خوبی هم به وقایع ووشو دارم، آقای صدیقی خواستند تا یک نفر در کادر مدیریتی باشد که در ابعاد فنی متبحر بوده و به مختصات ووشوی کشور و ووشوی جهان نیز اشراف داشته باشد. به همین دلیل از بنده خواستند تا در این پست حضور داشته باشم.

,

, ,

اوجاقی در مورد وضعیت فدراسیون پس از تغییر رئیس آن و ورود امیر صدیقی عنوان کرد: فضایی که در آن قرار داریم کاملا متفاوت با زمان قبل است. اگر زمان مهدی علی‌نژاد به فتوحات بسیار بزرگی رسیدیم و در بازی‌های آسیایی توانستیم دو بار در فینال مقابل چینی‌هایی که مهد ووشوی جهان هستند پیروز شویم، و یا اگر در مسابقات جهانی در 2 وزن از 5 وزن موجود مقابل چینی‌ها پیروز شدیم، نشان‌گر یک فعالیت و تلاش همه‌جانبه به هدایت علی‌نژاد بوده است.

,

وی همچنین ادامه داد: علت انتخاب امیر صدیقی در انتخابات مجمع فدراسیون ووشو هم به این موضوع بازمی‌گشت که برنامه‌ریزی‌ها و تفکرات آقای صدیقی، دنباله‌روی همان استراتژی‌ و مسیری‌ست که آقای علی‌نژاد بنا نهاده و به همین علت امیر صدیقی منتخب ووشو و رئیس جدید فدراسیون شناخته شد.

,

نایب‌رئیس فدراسیون ووشو در خصوص چرایی عدم برگزاری اردوها و تمرینات این رشته تصریح کرد: در شرایط فعلی وضعیت ووشوی کشورمان مناسب نیست و از سوی ستاد مبارزه با کرونا در ورزش هم مجوز برگزاری رقابت‌ها و اردوهای تمرینی رشته ساندا را نداریم. از طرفی فدراسیون جهانی ووشو هم هیچ ایونت و مسابقه‌ای در تقویم سالیانه تعیین نکرده است. رشته‌هایی مثل کاراته، تکواندو، کشتی و بوکس چون المپیکی هستند و این رقابت بین‌المللی هم قطعاً برگزار می‌شود، وارد فاز اردویی و مسابقاتی شده‌اند.

,

, ,

اوجاقی همچنین افزود: ووشو این شرایط را ندارد و اصلاً تاریخ مسابقات رشته ما معلوم نیست. اگر ما هم المپیکی بودیم قطعاً مجوزهای برگزاری اردوها و تمرینات صادر می‌شد تا مطابق دستورالعمل‌ها برای مسابقات توکیو آماده شویم. مسابقات جام جهانی و قهرمانی آسیای ما کنسل شده و هیچ ایونتی هم معلوم نیست که تا انتهای سال جاری و سال بعد میلادی برگزار شود یا نه.

,

سرمربی تیم ملی ووشوی ایران درباره خط‌مشی این فدراسیون با هدایت رئیس جوانش بیان کرد: تفکر آقای صدیقی این است که ما ابتدائاً تفکر قهرمانی خود را با شرایط آن حفظ کنیم و علاوه بر آن، روی ابعاد همگانی این ورزش نیز توجه داشته باشیم. نگاه همگانی امیر صدیقی به نسبت مهدی علی‌نژاد پررنگ‌تر است و رئیس جدید فدراسیون روی همه‌گیری این رشته توجه ویژه‌ای دارد. علی‌نژاد انصافاً روی ابعاد قهرمانی قدرتمندانه و موفقیت‌های این رشته روی سکو توجه و اهتمام بسیاری داشت که همان اهتمام با تفکرات آقای صدیقی اکنون به ابعاد همگانی این رشته نیز تزریق شده است. فکر می‌کنم مدلی مدیریتی صدیقی هم مانند مهدی علی‌نژاد است و همان خط مشی نیز در این فدراسیون طی می‌شود. امیر صدیقی تنها دروقت‌های اداری در فدراسیون حاضر نمی‌شود و مانند مهدی علی‌نژاد تمام دغدغه و وقت کاری و شخصی‌اش را نیز وقف این رشته کرده و تماماً با ووشو درگیر شده است.

,

, ,

حسین اوجاقی در خصوص کوچ برخی از ستاره‌های ووشو به رشته‌های MMA و مسابقات آزاد نیز تشریح کرد: مهم‌ترین موضوع این است که قطار ووشو الان در حال حرکت است و دیگر مانند سال‌های گذشته متکی به یک یا نهایتاً دو ورزشکار نیستیم. 25 سال پیش ما تک‌چهره‌هایی را داشتیم که اگر قصد حضور در مسابقات بین‌المللی را نداشتند، ما هم دیگر شانسی برای موفقیت نداشتیم اما اکنون ماجرا کاملاً تفاوت دارد. برای مثال امروز اگر عرفان آهنگریان که شانس اول طلای ماست برای مسابقات جهانی حضور نداشته باشد، قطعاً یک آلترناتیو را داریم که او نیز به مسابقات اعزام شود و طلا بگیرد.

,

سرمربی تیم ملی در ادامه اظهار داشت: ما در مسابقات جهانی 2019 نسبت به دور قبل با 2 ورزشکار جدید و 40 درصد تغییر پا به عرصه رقابت گذاشتیم که اتفاقاً نتیجه بهتری را هم کسب کردیم. عرفان آهنگریان و علی خورشیدی برای نخسیتن بار وارد تیم ملی شدند و توانستند طلا را دشت کنند. اگر کسی می‌خواهد به فتوحاتی برسد و جایگاهی داشته باشد، عاقلانه این است که ووشو را حفظ کند و در ووشو بماند. الان ما در کنار هم و همزمان می‌توانیم چند تیم ملی داشته باشیم و اصلاً منحصر و وابسته به افراد نیستیم. این چرخ ووشو خواهد چرخید و خللی هم در این چرخ گردون ایجاد نخواهد شد. اگر قهرمانی کنار برود، قهرمانان دیگری جانشینش هستند.

,

, ,

این قهرمان سابق جهان درباره نحوه حضور ووشوکاران در مسابقات حرفه‌ای نیز عنوان داشت: مسابقات حرفه‌ای به‌گونه‌ای‌ست که مثلاً اگر شما در رشته بوکس فعالیت داشته باشید و بخواهید در مسابقات آزاد شرکت کنید، دیگر جایی در مسابقات آماتوری نخواهید داشت و این مورد از الزامات و قوانین فدراسیون جهانی این رشته است. وقتی می‌گوئیم یک ورزشکار ووشو پس از حضور در مسابقات آزاد باز هم می‌تواند به رقابت‌های رشته خودش برگردد، بر اساس قوانین فدراسیون این رشته است. اما قوانین و مقررات کشورمان می‌گوید که حضور ورزشکاران ملی‌پوش در مسابقات حرفه‌ای ممنوع است و شامل محرومیت خواهد شد. رفت و آمد ورزشکار بین مسابقات حرفه‌ای و آماتوری از نظر فدراسیون جهانی ووشو موردی ندارد اما قوانین داخلی و مقررات وزارت ورزش کشورمان از این امر جلوگیری می‌کند.

,

اوجاقی نهایتاً افزود: یک ووشوکار ایرانی از منظر قوانین داخلی مجاز به حضور توامان در اردوهای ملی و مسابقات MMA و داخل قفس نیست، اما یک ووشوکار ایتالیایی می‌تواند هر دوی این رشته‌ها را داشته باشد و هر کدام را به وقتش پیگیری کند. ووشوکاران در کشور باید علاوه بر تبعیت از قوانین فدراسیون جهانی، تابع مقررات داخلی نیز باشند. حسین اوجاقی و خیلی از ورزشکاران به واسطه قهرمانی در ووشو و موفقیت در این رشته توانسته‌اند مطرح شوند. اگر من نوعی مطرح شده‌ام و مثلاً در جایی کار می‌کنم که شاید پول و عنوان خاصی هم داخلش نباشد، به واسطه ووشو و دینی است که این رشته بر گردن من دارد. من مدیون ووشو هستم وگرنه دردسرها و فشارهای روانی این کار بسیار زیاد است؛ از کار، بیزینس شخصی، وقت و خانواده‌مان می‌زنیم تا در اختیار این رشته باشیم و دین خود به این رشته را پرداخت کنم. اگر همه ما حواس خود را به این موضوع جمع کنیم، بسیاری از مشکلات ورزش حل خواهد شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه