۱۰ درصد محصول خرمالوی کشور در گیلان تولید میشود که برداشت این محصول از اواخر مهر ماه در این استان آغاز و تا آذر ادامه دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از 8دی، ۱۰ درصد محصول خرمالوی کشور در گیلان تولید میشود، برداشت این محصول از اواخر مهر آغاز و تا آذر ادامه دارد. پیش بینی میشود باغداران گیلانی امسال بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تن خرمالو از باغهای استان برداشت و روانه بازار کنند. طبع خرمالو گرم و تر است. خرمالو با داشتن ویتامین ھای A و C، کلسیم، پتاسیم و منیزیم می تواند به ھضم ھرچه بھتر غذا، تقویت بینایی و بھبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک کند. شاید بد نباشد بدانید که خرمالو تقویت کننده معده است، کم خونی را رفع میکند و اشتھاآور خوبی ھم ھست. در ادامه تصاویر «مریم بزرگی» عکاس ۸دی را از برداشت خرمالو در باغات رودسر مشاهده می کنید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, 8دی,
ارسال دیدگاه