اخبار داغ

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطرح کرد:

اثبات تاثیر مثبت پلاسما درمانی بر روی دوسوم بیماران کرونایی مشهد

اثبات تاثیر مثبت پلاسما درمانی بر روی دوسوم بیماران کرونایی مشهد
صدیق گفت: بر اساس تحقیقاتمان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پلاسما درمانی بر روی حدود دوسوم بیماران کرونایی در مشهد مثمر ثمر بوده اما شرط تأثیرگذاری این نوع درمان، حاد نبودن وضعیت بیماری فرد است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر محسن صدیق شمسی، عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفت‌وگو با صبح توس، ضمن رد مطالبی پیرامون بی‌اثر بودن پلاسما درمانی برای بیماران کرونایی، اظهار کرد: روز گذشته مطلبی به نقل از محققان هندی با عنوان «پلاسما درمانی هیچ تأثیری روی مداوای کرونایی‌ها ندارد» منتشر شد که اشتباه است زیرا بر اساس تحقیقات ما در دانشگاه علوم پزشکی پلاسما درمانی در مراحل اولیه بروز بیماری کرونا مثمر ثمر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی افزود: اگر شدت بیماری کرونا به حدی برسد که بیمار بدون اتصال به دستگاه ونتیلاتور قادر به تنفس نباشد، آنجاست که می‌گوییم پلاسما درمانی بی‌تأثیر می‌شود اما در مراحل اولیه بیماری کرونا که فرد مجبور به بستری در بیمارستان می‌شود و هنوز سطح اکسیژن خون او به حدی نرسیده که نیاز به تنفس با دستگاه ونتیلاتور داشته باشد، آنگاه پلاسما درمانی تا حدود زیادی می‌تواند مفید باشد.

,

صدیق شمسی ادامه داد: بر اساس تحقیقات ما در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، پلاسما درمانی بر روی حدود دوسوم بیماران کرونایی در مشهد مثمر ثمر بوده و شرط تأثیرگذاری این نوع درمان، حاد نبودن وضعیت بیماری فرد است زیرا پلاسما درمانی باید در مراحل ابتدایی بیماری به کار گرفته شود.

,

فوق تخصص هماتولوژی و آنکولوژی ضمن ابراز نگرانی از کاهش ذخایر پلاسما در خراسان رضوی، گفت: از اینجا از تمامی افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و در حال حاضر بهبود یافته‌اند درخواست داریم تا با مراجعه به مراکز منتخب اهدای خون در خراسان رضوی، پلاسمای خون خود، به همنوعان خود کمک کنند زیرا این پلاسما کمک بسزایی در روند بهبودی بیماران ایفا می‌کند.

,

وی خاطر نشان کرد: تحقیقات نشان داده که اهدای پلاسما هیچ تأثیر منفی بر روی سیستم ایمنی بدن نداشته و حتی برخلاف اهدای خون که توصیه می‌شود هر 3 ماه یک بار انجام شود، اهدای پلاسما می‌تواند هرماه و با فواصل کوتاه انجام شود و هیچ مشکلی برای فرد اهداکننده ایجاد نمی‌کند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه