اخبار داغ

اخبار داغ روزنامه ها؛

شروط سخت دولت برای مامور شدن کارمندان در تهران/بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!

شروط سخت دولت برای مامور شدن کارمندان در تهران/بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!
بر اساس ابلاغیه جدید یک مسئول ارشد اجرایی به همه اعضای هیئت وزیران، مقرر شده موافقت با انتقال یا ماموریت کارمندان رسمی، پیمانی و مانند آن برای خدمت در ادارات و نهادهای تهران و کلان شهرهایی چون مشهد، اصفهان و تبریز، از طرف نهادهای مربوط ممنوع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روزنامه‌ها در لابه‌لای گزارش‌ها و سرمقاله‌ها، قسمتی از صفحات خود را به اخبار روزهای گذشته یا اخبار ویژه اختصاص می دهند که در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

**********

,

روزنامه کیهان

, روزنامه کیهان, روزنامه کیهان,
چرا موضع اصلاح‌طلبان درباره مذاکره، خیانت و حماقت است
, چرا موضع اصلاح‌طلبان درباره مذاکره، خیانت و حماقت است,
 
,
افراطیون مدعی اصلاحات برای گرم کردن اجاق سرد مذاکره، می‌کوشند دیگران را هم به آرزواندیشی خود آلوده کنند. آنها با فضاسازی و تحریف ادعا می‌کنند دولت بعدی در ایران هرکسی باشد، با آمریکا مذاکره می‌کند و حال آنکه رئیس‌جمهور بعدی هرکس باشد، مجاز به مذاکره دوباره با رژیم عهدشکن و زورگوی آمریکا نیست.
,
 
,
در این زمینه محمدصادق جوادی حصار، به روزنامه آرمان گفت: پس از پیروزی جو بایدن در انتخابات چند سناریو محتمل است. نخست اینکه به همان شکل که بایدن عنوان کرده آمریکا دوباره به برجام باز‌گردد، اگر بایدن بلافاصله پس از حضور در کاخ سفید دوباره به برجام باز‌گردد فرصتی پیش خواهد آمد که پنج به علاوه یک به تعهدات خود عمل کند.در چنین شرایطی ایران نیز به تعهدات برجامی خود باز‌خواهد گشت و به آنها عمل خواهد کرد. به ازای انجام تعهدات طرفین گشایش‌های اقتصادی برای ایران پیش خواهد آمد، تحریم‌ها برداشته خواهد شد و فضای اقتصادی ایران رونق خواهد گرفت و فضای عمومی جامعه امیدوار خواهد شد. این وضعیت در اتمسفر سیاسی ایران نیز تغییر ایجاد خواهد کرد. گشایش و رونق اقتصادی در جامعه این امید را در بین مردم ایجاد خواهد کرد که برای انتخابات آینده از فضای دلسردی که در آن قرار دارند، خارج شوند و با امیدواری و دلگرمی بیشتری به انتخابات ریاست‌جمهوری آینده نگاه کنند. اگر این اتفاق بیفتد در فضای داخلی کشور مقاومت‌هایی رخ خواهد داد. عده‌ای هستند که تحت ‌تأثیر فضای تحریمی و ناکارآمد شدن دولت روحانی خود را برنده فضای عمومی می‌دانند و مسیر را برای خود هموار می‌بینند تا بتوانند در انتخابات1400 ریاست‌جمهوری را به دست بیاورند. این در حالی است که اگر تحریم‌ها برداشته شود اهداف این عده با چالش مواجه خواهد شد. به همان نسبت هرچه امیدواری در جامعه افزایش پیدا کند چالش‌های آنها جدی‌تر خواهد شد.
,
 
,
وی اضافه کرده است: دولت بعدی ایران چه راست رادیکال باشد و چه چپ رادیکال که بنده بعید می‌دانم شرایط برای حضور یک دولت چپ در ایران فراهم باشد به‌دلیل شرایطی که امروز وجود دارد از گفت‌وگوهای بین‌المللی استقبال خواهد کرد. شرایط امروز به شکلی نیست که با ادامه روند تحریم‌ها بتوان به توسعه اقتصادی دست پیدا کرد. بدون ‌تردید هر دولتی که روی کار بیاید برای حل مشکلات اقتصادی و مراودات بین‌المللی باید به سمت برجام باز‌گردند. در چنین شرایطی آمریکا باید تحریم‌های خود را بردارد و کشورهای اروپایی نیز مراودات اقتصادی خود را با ایران از سر بگیرند. تقریبا همه طیف‌های سیاسی در ایران روی این موضوع اتفاق‌نظر دارند. اصولگرایان افراطی عنوان می‌کنند جریان اعتدالی توانایی کافی برای گفت‌وگو نداشته و در میز مذاکرات شکست خورده است. به همین دلیل اگر ما پای میز مذاکره برویم برنده مذاکرات خواهیم بود. اصولگرایان رادیکال نیز اصل مذاکره و بازگشت به برجام را رد نمی‌کنند. با این وجود عنوان می‌کنند ما باید پای میز مذاکره برویم و ما هستیم که در این مذاکرات برنده خواهیم بود. این در حالی است که در توافق برجام آمریکایی‌ها مدعی بودند سر آنها کلاه رفته و ایران برنده مذاکرات بوده است. مذاکراتی که توسط جریان اعتدالی و دولت حسن روحانی صورت گرفت. اینکه کسانی که چنین ادعایی دارند قرار است چه فتح نمایانی کنند مشخص نیست. این افراد تنها ادعا می‌کنند اگر ما باشیم حتما برای لغو تحریم‌ها با آمریکا و کشورهای اروپایی مذاکره خواهیم کرد اما نه از جنس مذاکراتی که آقای ‌روحانی و تیم ایشان انجام داده‌اند. این افراد مدعی هستند گفت‌وگوهایی که انجام خواهند داد ارزشی و اصولی و از جنس گفتمان خودشان خواهد بود.
,
 
,
برخلاف ادعای این عضو حزب اعتماد ملی، جز افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی، هیچ‌کس دیگری مدعی مذاکره مجدد با آمریکا نشده است؛‌ و در واقع این فضاسازی، فاقد مستند واقعی است. تلاش برای جنجالی کردن ماجرا و القای اینکه رقابتی برای قاپیدن مذاکره با آمریکا در جریان است(!؟) در حالی است که آقای روحانی به اقتضای بدیهیات عقلی، مذاکره دوباره با آمریکایی‌ها را دیوانگی خواند. در این میان نکته مهم‌تر این است که اولا بیشترین و شدیدترین تحریم‌ها در دولت اوباما (به معاونت بایدن) وضع شد و ثانیا شروع نقض برجام و دور زدن آن در قالب تحریم‌های جدید (ویزا، آیسا، سیسادا و ریل‌گذاری تحریم‌های کاتسا در کنگره با همراهی دموکرات‌ها)، در دوره اوباما انجام شد که دعوت به مذاکره و توافق کرده بود. در هر صورت، جمهوری اسلامی ایران موضع روشنی دارد؛‌ اینکه برجام به‌عنوان توافقی که تعهدات آن تمام و کمال از سوی ایران انجام شود، قابل مذاکره دوباره نیست و آمریکا باید ضمن بازگشت به تعهدات خود، خسارت‌های پنج سال گذشته را جبران کند. این موضوع روشن‌تر از آن است که نیاز به مذاکره دوباره داشته باشد. در این میان امضای تلویحی اظهارات عناصر غربگرا و افراطی این است که برجام را به دست خودمان - و با وجود پرداخت هزینه‌های گزاف آن - ملغی بدانیم، در عین حال به اجرای یکطرفه تعهدات ادامه دهیم تا کدخدا ناراحت نشود، و ضمنا دوباره با او مذاکره کنیم تا ببینیم چه امتیاز جدیدی می‌خواهد تا واگذار کنیم!! احمقانه‌تر از این نمی‌شود به موضوع برجام و مذاکره نگاه کرد.
,
 
,
نقش دولت در گرانی رسمی خودرو لاستیک، روغن و لبنیات
 
برخی از گرانی‌ها با مصوبات رسمی دولت و دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود.
 
روزنامه جام جم در گزارشی نوشت: سال ۹۹ علاوه بر افزایش قیمت‌های غیررسمی (بدون مصوبه) یا گرانفروشی‌های رخ‌داده در بازار، قیمت بخش قابل توجهی از کالاهای مورد نیاز مردم با مجوز‌های رسمی افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که بسیاری از کالاهای رایج و حتی اساسی مردم یا شامل قیمت‌گذاری نشده یا اصولا از قیمت‌های مصوب پیروی نمی‌کند. با این حال می‌توان از خودرو، لاستیک، روغن موتور، روغن جامد، لبنیات و... به‌عنوان کالاهایی نام برد که از ابتدای سال با مصوبات رسمی افزایش قیمت مواجه شده است.
 
بر اساس آنچه شورای رقابت در اردیبهشت سال جاری مصوب کرده خودروسازان با توجه به نرخ تورم بخشی اعلامی توسط بانک مرکزی و قیمت منطقی تمام‌شده، می‌توانند درخواست افزایش قیمت محصولات خود را به صورت فصلی (هر سه ماه یک بار) اعلام و قیمت‌های جدید را اعمال کنند. بر اساس تصمیمات اخذ شده قرار است هر سه ماه یک بار مجوز افزایش قیمت خودرو لحاظ شود. همچنین بر اساس مصوبه اول آذرماه کارگروه تنظیم بازار و به‌رغم عدم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات روغن خام، قیمت انواع روغن‌نباتی با ظرف پت (بطری پلاستیکی) ۱۰ درصد و با سایر ظروف ۱۳ درصد افزایش یافت. بر اساس مصوبه این کارگروه، قیمت انواع روغن خام وارداتی افزایش و به تبع آن قیمت روغن‌های خوراکی و مصرف خانوار نیز افزایش یافت. مجوز گرانی لاستیک هم از ۲۸ آبان رسماً اعلام شد؛ افزایش قیمتی که البته چند ماه پیش نیز از طریق مصوبه قانونی اعمال شده بود. اما افزایش این بار یک افزایش ۵۰ درصدی بود.
 
از سوی دیگر اواسط آبان بود که بر اساس مجوز سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت روغن موتور خودروهای سبک ۴۰ درصد و خودروهای سنگین ۵۳ درصد افزایش یافت؛ خبری که در اواسط آبان از طریق اطلاعیه یکی از شرکت‌های تولیدکننده روغن موتور در سایت کدال اعلام شد مشخص کرد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مجوز افزایش قیمت روغن موتور را صادر کرده است.
 
شاید گروه لبنیات را بتوان بزرگترین گروه کالایی مواد غذایی دانست که در سال جاری با افزایش‌های چندباره قیمت مواجه شده است؛ افزایش قیمت‌هایی که از کره تا شیر و ماست را شامل شده است، با این حال فقط ۱۰ قلم از کالاهای این گروه شامل قیمت‌گذاری شده و بقیه محصولات این گروه از قیمت‌گذاری تبعیت نمی‌کند.
 
۴ تیرماه بود که بر اساس تصمیم جلسه کارگروه تنظیم بازار، قیمت انواع لبنیات به‌طور رسمی ۲۲ تا ۲۸ درصد افزایش یافت. با این حال و فقط بعد از گذشت چهار ماه از مصوبه افزایش قیمت لبنیات با این که در روزهای گذشته قیمت مصوب ۴۱۵۰ تومانی برای شیر خام از سوی انجمن صنایع لبنی اعلام شده بود اما مرتضی رضایی، معاون وزیر کشاورزی در گفت‌وگویی اظهار کرد: قیمت شیر خام در درب دامداری، ۴۵۰۰ تومان تعیین شده است.
 
بیگدلی: برجام مرده؛ بایدن به برجام برنمی‌گردد
 
یک حامی‌برجام و مذاکره با آمریکا اعتراف کرد: برجام مرده است و دولت بعدی آمریکا به برجام برنمی‌گردد.
 
علی بیگدلی از حامیان دولت روحانی به نامه‌نیوز گفت: «پالس‌هایی از طرف ما برای طرف آمریکایی ارسال می‌شود به‌خاطر آن است که ما تحت فشار اقتصادی ناچار به چنین اظهارنظرهایی هستیم، اما موثر نیست».
 
وی افزود: «مقامات ارشد ما برای برجام همان چارچوبی را متصور می‌کنند که در دوران اوباما امضا شد و گمان می‌کنند بایدن هم در همان چارچوب عمل خواهد کرد. درحالی که مطلقا این‌طور نیست. آن برجام مرده است. ما هنوز هم دلمان می‌خواهد که فقط روی مسائل هسته‌ای متمرکز باشیم و این در حالی است که بایدن گفته برجام باید به مسائل حقوق بشر، مسائل موشکی و منطقه‌ای هم گسترش پیدا کند».
 
وی گفت: بایدن نمی‌تواند بدون توجه به پالس‌هایی که از طرف عربستان و شیخ‌نشین‌ها و اسرائیل به آمریکا داده می‌شود با ایران وارد مذاکره شود. مسئله پیچیده شده و با برجام اوباما در سال ۲۰۱۵ کاملاً متفاوت است.
 
وی اظهارات اخیر ظریف را «اظهارنظر‌های درون‌گرا» خواند و گفت: وضعیت کاملاً فرق کرده و برجام قبلی پاسخگو نیست. ضمن اینکه ما اگر بخواهیم مذاکرات برجامی را آغاز کنیم، باید نوع نگاه و رفتار خود را در داخل کشور و منطقه و عرصه بین‌المللی تغییر دهیم. نمی‌شود که در نقطه صفر قبل از ۲۰۱۵ بمانیم و برجام امضا شود و به همه آرزوهای خود برسیم(!)
 
بیگدلی افزود: «اگر مذاکرات آغاز شود خواهیم دید که سطح انتظار آمریکایی‌ها از ما خیلی خیلی بالاتر است و به اینکه ما آن ۵ مرحله (هسته‌ای) را برگردانیم، راضی نمی‌شوند و مسئله خیلی گسترده‌تر از این حرف‌ها است».
 
وی در واکنش به سخن ظریف مبنی بر اینکه بازگشت به برجام زمان‌بر نیست، نیز گفت: «قطعا برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت اول نیست. آنان مشکلات بسیاری از جمله بحران‌های بعد از انتخابات دارند. برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت چهارم و پنجم است و به این زودی به برجام نخواهند پرداخت. به‌خصوص با توجه به تحریم‌هایی که ‌ترامپ علیه ایران اعمال کرد.
 
درباره اظهارات بیگدلی درباره «آرزوهای ما»(!) گفتنی است، بخشی از این آرزوپروری‌ها، محصول وعده‌های خود روحانی و ظریف و دولت است و بخش دیگری، تعهدات حقوقی آمریکا است که نمی‌توان نام آرزو بر آن گذاشت و به آمریکا حق داد که تعهداتش را زیر پا بگذارد. از این جهت عجیب است که حامیان دیروز برجام، به آمریکا حق بدهند به تعهدات خود پایبند نباشد و مطالبات جدید داشته باشد!
 
 
فارین‌پالیسی: نداشتن رابطه با آمریکا موجب نفوذ ایران در منطقه شد
 
یک نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا تصریح کرد: نداشتن روابط دیپلماتیک با آمریکا، موجب افزایش نفوذ ایران در منطقه شده است.
 
فارین‌پالیسی ضمن بررسی چالش‌های دیپلماتیک پیش روی جو بایدن نوشت: او به‌زودی وارد کاخ سفید می‌شود؛ اولین اقدام  برای دولت بایدن می‌تواند از بین بردن‌ امکان خروج ایران از برجام در قبال اعطای امتیازهای درست  باشد اما بایدن باید به فکر راهی دیگر هم  باشد. این راه‌حل باید از طریق گفت‌وگوهایی  به‌وسیله  شرکای منطقه‌ای یا اروپایی به ایران ارسال شود. این در حالی است که توان ایالات متحده در رسیدن به منافع خود در خاورمیانه، به‌دلیل نداشتن روابط دیپلماتیک با ایران، به‌عنوان بزرگ‌ترین، پرجمعیت‌ترین و پیشرفته‌‌ترین کشور در منطقه تضعیف شده است. این موضوع باعث شده که ایالات متحده برای رسیدن به منافع خود در منطقه خاورمیانه به حاکمان عربی و اسرائیل وابسته شود و همین موضوع نیز به  افزایش نفوذ ایران در میان شیعیان عرب در منطقه و تقویت قدرت اقتصادی و استراتژیک روسیه و چین در این ‌منطقه منجر شده است.
 
روزنامه خراسان
 
 
,
نقش دولت در گرانی رسمی خودرو لاستیک، روغن و لبنیات
, نقش دولت در گرانی رسمی خودرو لاستیک، روغن و لبنیات,
 
,
برخی از گرانی‌ها با مصوبات رسمی دولت و دستگاه‌های دولتی انجام می‌شود.
,
 
,
روزنامه جام جم در گزارشی نوشت: سال ۹۹ علاوه بر افزایش قیمت‌های غیررسمی (بدون مصوبه) یا گرانفروشی‌های رخ‌داده در بازار، قیمت بخش قابل توجهی از کالاهای مورد نیاز مردم با مجوز‌های رسمی افزایش پیدا کرده است. این در حالی است که بسیاری از کالاهای رایج و حتی اساسی مردم یا شامل قیمت‌گذاری نشده یا اصولا از قیمت‌های مصوب پیروی نمی‌کند. با این حال می‌توان از خودرو، لاستیک، روغن موتور، روغن جامد، لبنیات و... به‌عنوان کالاهایی نام برد که از ابتدای سال با مصوبات رسمی افزایش قیمت مواجه شده است.
,
 
,
بر اساس آنچه شورای رقابت در اردیبهشت سال جاری مصوب کرده خودروسازان با توجه به نرخ تورم بخشی اعلامی توسط بانک مرکزی و قیمت منطقی تمام‌شده، می‌توانند درخواست افزایش قیمت محصولات خود را به صورت فصلی (هر سه ماه یک بار) اعلام و قیمت‌های جدید را اعمال کنند. بر اساس تصمیمات اخذ شده قرار است هر سه ماه یک بار مجوز افزایش قیمت خودرو لحاظ شود. همچنین بر اساس مصوبه اول آذرماه کارگروه تنظیم بازار و به‌رغم عدم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای واردات روغن خام، قیمت انواع روغن‌نباتی با ظرف پت (بطری پلاستیکی) ۱۰ درصد و با سایر ظروف ۱۳ درصد افزایش یافت. بر اساس مصوبه این کارگروه، قیمت انواع روغن خام وارداتی افزایش و به تبع آن قیمت روغن‌های خوراکی و مصرف خانوار نیز افزایش یافت. مجوز گرانی لاستیک هم از ۲۸ آبان رسماً اعلام شد؛ افزایش قیمتی که البته چند ماه پیش نیز از طریق مصوبه قانونی اعمال شده بود. اما افزایش این بار یک افزایش ۵۰ درصدی بود.
,
 
,
از سوی دیگر اواسط آبان بود که بر اساس مجوز سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت روغن موتور خودروهای سبک ۴۰ درصد و خودروهای سنگین ۵۳ درصد افزایش یافت؛ خبری که در اواسط آبان از طریق اطلاعیه یکی از شرکت‌های تولیدکننده روغن موتور در سایت کدال اعلام شد مشخص کرد سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مجوز افزایش قیمت روغن موتور را صادر کرده است.
,
 
,
شاید گروه لبنیات را بتوان بزرگترین گروه کالایی مواد غذایی دانست که در سال جاری با افزایش‌های چندباره قیمت مواجه شده است؛ افزایش قیمت‌هایی که از کره تا شیر و ماست را شامل شده است، با این حال فقط ۱۰ قلم از کالاهای این گروه شامل قیمت‌گذاری شده و بقیه محصولات این گروه از قیمت‌گذاری تبعیت نمی‌کند.
,
 
,
۴ تیرماه بود که بر اساس تصمیم جلسه کارگروه تنظیم بازار، قیمت انواع لبنیات به‌طور رسمی ۲۲ تا ۲۸ درصد افزایش یافت. با این حال و فقط بعد از گذشت چهار ماه از مصوبه افزایش قیمت لبنیات با این که در روزهای گذشته قیمت مصوب ۴۱۵۰ تومانی برای شیر خام از سوی انجمن صنایع لبنی اعلام شده بود اما مرتضی رضایی، معاون وزیر کشاورزی در گفت‌وگویی اظهار کرد: قیمت شیر خام در درب دامداری، ۴۵۰۰ تومان تعیین شده است.
,
 
,
بیگدلی: برجام مرده؛ بایدن به برجام برنمی‌گردد
 
یک حامی‌برجام و مذاکره با آمریکا اعتراف کرد: برجام مرده است و دولت بعدی آمریکا به برجام برنمی‌گردد.
 
علی بیگدلی از حامیان دولت روحانی به نامه‌نیوز گفت: «پالس‌هایی از طرف ما برای طرف آمریکایی ارسال می‌شود به‌خاطر آن است که ما تحت فشار اقتصادی ناچار به چنین اظهارنظرهایی هستیم، اما موثر نیست».
 
وی افزود: «مقامات ارشد ما برای برجام همان چارچوبی را متصور می‌کنند که در دوران اوباما امضا شد و گمان می‌کنند بایدن هم در همان چارچوب عمل خواهد کرد. درحالی که مطلقا این‌طور نیست. آن برجام مرده است. ما هنوز هم دلمان می‌خواهد که فقط روی مسائل هسته‌ای متمرکز باشیم و این در حالی است که بایدن گفته برجام باید به مسائل حقوق بشر، مسائل موشکی و منطقه‌ای هم گسترش پیدا کند».
 
وی گفت: بایدن نمی‌تواند بدون توجه به پالس‌هایی که از طرف عربستان و شیخ‌نشین‌ها و اسرائیل به آمریکا داده می‌شود با ایران وارد مذاکره شود. مسئله پیچیده شده و با برجام اوباما در سال ۲۰۱۵ کاملاً متفاوت است.
 
وی اظهارات اخیر ظریف را «اظهارنظر‌های درون‌گرا» خواند و گفت: وضعیت کاملاً فرق کرده و برجام قبلی پاسخگو نیست. ضمن اینکه ما اگر بخواهیم مذاکرات برجامی را آغاز کنیم، باید نوع نگاه و رفتار خود را در داخل کشور و منطقه و عرصه بین‌المللی تغییر دهیم. نمی‌شود که در نقطه صفر قبل از ۲۰۱۵ بمانیم و برجام امضا شود و به همه آرزوهای خود برسیم(!)
 
بیگدلی افزود: «اگر مذاکرات آغاز شود خواهیم دید که سطح انتظار آمریکایی‌ها از ما خیلی خیلی بالاتر است و به اینکه ما آن ۵ مرحله (هسته‌ای) را برگردانیم، راضی نمی‌شوند و مسئله خیلی گسترده‌تر از این حرف‌ها است».
 
وی در واکنش به سخن ظریف مبنی بر اینکه بازگشت به برجام زمان‌بر نیست، نیز گفت: «قطعا برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت اول نیست. آنان مشکلات بسیاری از جمله بحران‌های بعد از انتخابات دارند. برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت چهارم و پنجم است و به این زودی به برجام نخواهند پرداخت. به‌خصوص با توجه به تحریم‌هایی که ‌ترامپ علیه ایران اعمال کرد.
 
درباره اظهارات بیگدلی درباره «آرزوهای ما»(!) گفتنی است، بخشی از این آرزوپروری‌ها، محصول وعده‌های خود روحانی و ظریف و دولت است و بخش دیگری، تعهدات حقوقی آمریکا است که نمی‌توان نام آرزو بر آن گذاشت و به آمریکا حق داد که تعهداتش را زیر پا بگذارد. از این جهت عجیب است که حامیان دیروز برجام، به آمریکا حق بدهند به تعهدات خود پایبند نباشد و مطالبات جدید داشته باشد!
 
 
,
بیگدلی: برجام مرده؛ بایدن به برجام برنمی‌گردد
, بیگدلی: برجام مرده؛ بایدن به برجام برنمی‌گردد,
 
,
یک حامی‌برجام و مذاکره با آمریکا اعتراف کرد: برجام مرده است و دولت بعدی آمریکا به برجام برنمی‌گردد.
,
 
,
علی بیگدلی از حامیان دولت روحانی به نامه‌نیوز گفت: «پالس‌هایی از طرف ما برای طرف آمریکایی ارسال می‌شود به‌خاطر آن است که ما تحت فشار اقتصادی ناچار به چنین اظهارنظرهایی هستیم، اما موثر نیست».
,
 
,
وی افزود: «مقامات ارشد ما برای برجام همان چارچوبی را متصور می‌کنند که در دوران اوباما امضا شد و گمان می‌کنند بایدن هم در همان چارچوب عمل خواهد کرد. درحالی که مطلقا این‌طور نیست. آن برجام مرده است. ما هنوز هم دلمان می‌خواهد که فقط روی مسائل هسته‌ای متمرکز باشیم و این در حالی است که بایدن گفته برجام باید به مسائل حقوق بشر، مسائل موشکی و منطقه‌ای هم گسترش پیدا کند».
,
 
,
وی گفت: بایدن نمی‌تواند بدون توجه به پالس‌هایی که از طرف عربستان و شیخ‌نشین‌ها و اسرائیل به آمریکا داده می‌شود با ایران وارد مذاکره شود. مسئله پیچیده شده و با برجام اوباما در سال ۲۰۱۵ کاملاً متفاوت است.
,
 
,
وی اظهارات اخیر ظریف را «اظهارنظر‌های درون‌گرا» خواند و گفت: وضعیت کاملاً فرق کرده و برجام قبلی پاسخگو نیست. ضمن اینکه ما اگر بخواهیم مذاکرات برجامی را آغاز کنیم، باید نوع نگاه و رفتار خود را در داخل کشور و منطقه و عرصه بین‌المللی تغییر دهیم. نمی‌شود که در نقطه صفر قبل از ۲۰۱۵ بمانیم و برجام امضا شود و به همه آرزوهای خود برسیم(!)
,
 
,
بیگدلی افزود: «اگر مذاکرات آغاز شود خواهیم دید که سطح انتظار آمریکایی‌ها از ما خیلی خیلی بالاتر است و به اینکه ما آن ۵ مرحله (هسته‌ای) را برگردانیم، راضی نمی‌شوند و مسئله خیلی گسترده‌تر از این حرف‌ها است».
,
 
,
وی در واکنش به سخن ظریف مبنی بر اینکه بازگشت به برجام زمان‌بر نیست، نیز گفت: «قطعا برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت اول نیست. آنان مشکلات بسیاری از جمله بحران‌های بعد از انتخابات دارند. برجام برای آمریکایی‌ها در اولویت چهارم و پنجم است و به این زودی به برجام نخواهند پرداخت. به‌خصوص با توجه به تحریم‌هایی که ‌ترامپ علیه ایران اعمال کرد.
,
 
,
درباره اظهارات بیگدلی درباره «آرزوهای ما»(!) گفتنی است، بخشی از این آرزوپروری‌ها، محصول وعده‌های خود روحانی و ظریف و دولت است و بخش دیگری، تعهدات حقوقی آمریکا است که نمی‌توان نام آرزو بر آن گذاشت و به آمریکا حق داد که تعهداتش را زیر پا بگذارد. از این جهت عجیب است که حامیان دیروز برجام، به آمریکا حق بدهند به تعهدات خود پایبند نباشد و مطالبات جدید داشته باشد!
,
 
,
 
,
فارین‌پالیسی: نداشتن رابطه با آمریکا موجب نفوذ ایران در منطقه شد
 
یک نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا تصریح کرد: نداشتن روابط دیپلماتیک با آمریکا، موجب افزایش نفوذ ایران در منطقه شده است.
 
فارین‌پالیسی ضمن بررسی چالش‌های دیپلماتیک پیش روی جو بایدن نوشت: او به‌زودی وارد کاخ سفید می‌شود؛ اولین اقدام  برای دولت بایدن می‌تواند از بین بردن‌ امکان خروج ایران از برجام در قبال اعطای امتیازهای درست  باشد اما بایدن باید به فکر راهی دیگر هم  باشد. این راه‌حل باید از طریق گفت‌وگوهایی  به‌وسیله  شرکای منطقه‌ای یا اروپایی به ایران ارسال شود. این در حالی است که توان ایالات متحده در رسیدن به منافع خود در خاورمیانه، به‌دلیل نداشتن روابط دیپلماتیک با ایران، به‌عنوان بزرگ‌ترین، پرجمعیت‌ترین و پیشرفته‌‌ترین کشور در منطقه تضعیف شده است. این موضوع باعث شده که ایالات متحده برای رسیدن به منافع خود در منطقه خاورمیانه به حاکمان عربی و اسرائیل وابسته شود و همین موضوع نیز به  افزایش نفوذ ایران در میان شیعیان عرب در منطقه و تقویت قدرت اقتصادی و استراتژیک روسیه و چین در این ‌منطقه منجر شده است.
 
روزنامه خراسان
 
 
,
فارین‌پالیسی: نداشتن رابطه با آمریکا موجب نفوذ ایران در منطقه شد
, فارین‌پالیسی: نداشتن رابطه با آمریکا موجب نفوذ ایران در منطقه شد,
 
,
یک نشریه تخصصی سیاست خارجی در آمریکا تصریح کرد: نداشتن روابط دیپلماتیک با آمریکا، موجب افزایش نفوذ ایران در منطقه شده است.
,
 
,
فارین‌پالیسی ضمن بررسی چالش‌های دیپلماتیک پیش روی جو بایدن نوشت: او به‌زودی وارد کاخ سفید می‌شود؛ اولین اقدام  برای دولت بایدن می‌تواند از بین بردن‌ امکان خروج ایران از برجام در قبال اعطای امتیازهای درست  باشد اما بایدن باید به فکر راهی دیگر هم  باشد. این راه‌حل باید از طریق گفت‌وگوهایی  به‌وسیله  شرکای منطقه‌ای یا اروپایی به ایران ارسال شود. این در حالی است که توان ایالات متحده در رسیدن به منافع خود در خاورمیانه، به‌دلیل نداشتن روابط دیپلماتیک با ایران، به‌عنوان بزرگ‌ترین، پرجمعیت‌ترین و پیشرفته‌‌ترین کشور در منطقه تضعیف شده است. این موضوع باعث شده که ایالات متحده برای رسیدن به منافع خود در منطقه خاورمیانه به حاکمان عربی و اسرائیل وابسته شود و همین موضوع نیز به  افزایش نفوذ ایران در میان شیعیان عرب در منطقه و تقویت قدرت اقتصادی و استراتژیک روسیه و چین در این ‌منطقه منجر شده است.
,
 
,
روزنامه خراسان
, روزنامه خراسان, روزنامه خراسان,
 
,
 
,
شروط سخت دولت برای مامور شدن کارمندان در تهران
بر اساس ابلاغیه جدید یک مسئول ارشد اجرایی به همه اعضای هیئت وزیران، مقرر شده موافقت با انتقال یا ماموریت کارمندان رسمی، پیمانی و مانند آن برای خدمت در ادارات و نهادهای تهران و کلان شهرهایی چون مشهد، اصفهان و تبریز، از طرف نهادهای مربوط ممنوع شود و در صورت شناسایی موارد استثنا، تصمیم گیری در این خصوص فقط توسط کارگروهی با حضور سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، میسر خواهد بود که حداقل شرط آن، 10 سال تجربه فرد متقاضی است.
 
روزنامه جوان
 
هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد!
 
علی جنتی که خود در دولت اول روحانی وزیر فرهنگ و ارشاد بود، در توئیتی در مورد انتخابات ۱۴۰۰ نوشت: «من فکر می‌کنم با توجه به مشکلات عدیده‌ای که کشور با آن روبه روست اعم از تحریم‌های شکننده، تنگنا‌های اقتصادی، نارضایتی عمومی ناشی از مشکلات معیشتی، محدودیت اختیارات رئیس جمهور در اتخاذ تصمیم در سیاست خارجی و داخلی، هرکس هوس نامزدی ۱۴۰۰ را داشته باشد باید در میزان عقلش شک کرد.»
 
تحریم‌ها و محدوده اختیارات رئیس‌جمهور که از قبل روشن بود و جنتی با اشاره به آن‌ها فقط مغالطه کرده، اما اینکه می‌داند دولتی که مورد تأیید آن‌ها بوده، کشور را به جایی رسانده که حتی کاندیدا شدن برای حل مشکلات پیش آمده را دور از عقل می‌دانند، جالب توجه است. این حرف بسیاری از منتقدان دولت تدبیر و امید است که رفع مشکلاتی که هشت سال سیاست‌های غلط دولت روحانی برای مردم و کشور ایجاد کرده، بسیار سخت خواهد بود.
 
اما پاسخ عطا‌ءالله مهاجرانی به این اظهارنظر توئیتری جنتی هم جالب توجه است. مهاجرانی در جواب جنتی نوشته: «شهید رجایی در تابستان سال ١٣٥٩ در مجلس گفت: مسئولیت نخست وزیری را در این شرایط کسی می‌پذیرد که دیوانه باشد یا عاشق! شجونی فریاد زد: هم دیوانه هم عاشق!»
 
جعفر جوادشجونی نماینده کرج در دوره نخست مجلس شورای اسلامی بود.
 
بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!
 
دونالد ترامپ برای دور بعدی ریاست جمهوری رأی نیاورد و حالا در ضعیف‌ترین موقعیت خود به عنوان رئیس‌جمهور امریکاست؛ انتخابات را باخته و از معدود رؤسای جمهور تک دوره‌ای امریکاست و روند انتقال قدرت هم آغاز شده است. با این حال، اصلاح‌طلبان هنوز فکر می‌کنند باید از احتمال حمله نظامی او به ایران بترسند! و از خود نمی‌پرسند اگر او قرار بود به ایران حمله کند، چرا در طول این چهار سال چنین نکرد؟
 
روزنامه شرق در یادداشتی به قلم «جاوید قربان اوغلی» از مدیران وزارت خارجه در دولت خاتمی نوشت که «کافی است تا نخبگان سیاسی از طیف‌های مختلف و خصوصاً دستگاه‌های تصمیم‌گیر در کشور، تغییر ناشی از انتخابات ۲۰۲۰ امریکا را به فال نیک گرفته و متناسب با آن و استفاده از فرصت چهارساله‌ای که پیش‌روی جهان قرار دارد، به تدوین راهکار‌هایی در جهت برون‌رفت از مشکلاتی که ترامپ و تصمیم وی در آن نقشی اساسی داشت، بپردازند. اولین موضوع در این خصوص، پشت‌سر گذاشتن آرام و بدون حادثه دو ماه پیش رو... و گذر از تونل وحشت ترامپ است. برخی از منابع از رایزنی ترامپ با مشاوران ارشد خود درباره حمله نظامی سخن گفته‌اند. هرچند رافائل گروسی، مدیرکل آژانس آن را «کمی بر پایه حدس و گمان» ارزیابی کرده، ولی به گفته تحلیلگران این موضوع با توجه به روان‌شناسی شخصیت ترامپ، دور از ذهن نیست؛ به‌خصوص اینکه این اقدام از حامیانی جدی همچون اسرائیل برخوردار است... از یاد نبریم که از ترامپ شکست‌خورده و تحقیرشده در انتخاباتی که خود را پیروز قطعی آن می‌دانست، هیچ کاری را نباید دور از ذهن دانست». ترامپ تحقیرشده شاید هر کاری بکند (که نمی‌کند)، اما امریکا یک نفر نیست؛ و یقیناً کسی اکنون در امریکا این سطح قدرت را برای رئیس‌جمهوری که ماه پایانی قدرتش را می‌گذراند قائل نیست که تصمیم او برای حمله به جایی! تأیید شود؛ چه رسد به ایران. امریکا در موقعیت ورود به یک جنگ نظامی نیست. شرق در ادامه نگران تصویرسازی منفی صداوسیما از جو بایدن هم شده و نوشته: شرق در ادامه تأکید کرد: «اقدام دیگر در این راستا، اعلان صریح و بدون لکنت‌زبان آمادگی ایران برای «مذاکره» در راستای احیای برجام است... اشتباه درپیش‌گرفتن شعار عوام‌فریبانه «سگ زرد برادر شغال» و رویکردی است که صداوسیما در نمایش گزینشی و تصاویر و گزارش‌های منتخب برکشیده از آرشیو برای منفی جلوه‌دادن شخصیت رئیس‌جمهور منتخب امریکا دارد».
 
اصلاح‌طلبان با ترساندن مردم از جنگ، برجام را به جامعه تحمیل کردند؛ بعد مدعی شدند سایه جنگ را با برجام دور کردیم و حالا باز خواب مذاکره می‌بینند، ترس از جنگ را می‌خواهند به جان جامعه بریزند. واکنش‌های امریکا به دستگیری نظامیان امریکایی در خلیج فارس، زدن پهپاد امریکایی و یا حمله به عین‌الاسد نشان می‌دهد امریکا به حمله نظامی به ایران فکر نمی‌کند.
 
 
انتهای پیام/
 
 
,
شروط سخت دولت برای مامور شدن کارمندان در تهران
, شروط سخت دولت برای مامور شدن کارمندان در تهران,
بر اساس ابلاغیه جدید یک مسئول ارشد اجرایی به همه اعضای هیئت وزیران، مقرر شده موافقت با انتقال یا ماموریت کارمندان رسمی، پیمانی و مانند آن برای خدمت در ادارات و نهادهای تهران و کلان شهرهایی چون مشهد، اصفهان و تبریز، از طرف نهادهای مربوط ممنوع شود و در صورت شناسایی موارد استثنا، تصمیم گیری در این خصوص فقط توسط کارگروهی با حضور سازمان های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه، میسر خواهد بود که حداقل شرط آن، 10 سال تجربه فرد متقاضی است.
,
 
,
روزنامه جوان
, روزنامه جوان, روزنامه جوان,
 
,
هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد!
 
علی جنتی که خود در دولت اول روحانی وزیر فرهنگ و ارشاد بود، در توئیتی در مورد انتخابات ۱۴۰۰ نوشت: «من فکر می‌کنم با توجه به مشکلات عدیده‌ای که کشور با آن روبه روست اعم از تحریم‌های شکننده، تنگنا‌های اقتصادی، نارضایتی عمومی ناشی از مشکلات معیشتی، محدودیت اختیارات رئیس جمهور در اتخاذ تصمیم در سیاست خارجی و داخلی، هرکس هوس نامزدی ۱۴۰۰ را داشته باشد باید در میزان عقلش شک کرد.»
 
تحریم‌ها و محدوده اختیارات رئیس‌جمهور که از قبل روشن بود و جنتی با اشاره به آن‌ها فقط مغالطه کرده، اما اینکه می‌داند دولتی که مورد تأیید آن‌ها بوده، کشور را به جایی رسانده که حتی کاندیدا شدن برای حل مشکلات پیش آمده را دور از عقل می‌دانند، جالب توجه است. این حرف بسیاری از منتقدان دولت تدبیر و امید است که رفع مشکلاتی که هشت سال سیاست‌های غلط دولت روحانی برای مردم و کشور ایجاد کرده، بسیار سخت خواهد بود.
 
اما پاسخ عطا‌ءالله مهاجرانی به این اظهارنظر توئیتری جنتی هم جالب توجه است. مهاجرانی در جواب جنتی نوشته: «شهید رجایی در تابستان سال ١٣٥٩ در مجلس گفت: مسئولیت نخست وزیری را در این شرایط کسی می‌پذیرد که دیوانه باشد یا عاشق! شجونی فریاد زد: هم دیوانه هم عاشق!»
 
جعفر جوادشجونی نماینده کرج در دوره نخست مجلس شورای اسلامی بود.
 
بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!
 
دونالد ترامپ برای دور بعدی ریاست جمهوری رأی نیاورد و حالا در ضعیف‌ترین موقعیت خود به عنوان رئیس‌جمهور امریکاست؛ انتخابات را باخته و از معدود رؤسای جمهور تک دوره‌ای امریکاست و روند انتقال قدرت هم آغاز شده است. با این حال، اصلاح‌طلبان هنوز فکر می‌کنند باید از احتمال حمله نظامی او به ایران بترسند! و از خود نمی‌پرسند اگر او قرار بود به ایران حمله کند، چرا در طول این چهار سال چنین نکرد؟
 
روزنامه شرق در یادداشتی به قلم «جاوید قربان اوغلی» از مدیران وزارت خارجه در دولت خاتمی نوشت که «کافی است تا نخبگان سیاسی از طیف‌های مختلف و خصوصاً دستگاه‌های تصمیم‌گیر در کشور، تغییر ناشی از انتخابات ۲۰۲۰ امریکا را به فال نیک گرفته و متناسب با آن و استفاده از فرصت چهارساله‌ای که پیش‌روی جهان قرار دارد، به تدوین راهکار‌هایی در جهت برون‌رفت از مشکلاتی که ترامپ و تصمیم وی در آن نقشی اساسی داشت، بپردازند. اولین موضوع در این خصوص، پشت‌سر گذاشتن آرام و بدون حادثه دو ماه پیش رو... و گذر از تونل وحشت ترامپ است. برخی از منابع از رایزنی ترامپ با مشاوران ارشد خود درباره حمله نظامی سخن گفته‌اند. هرچند رافائل گروسی، مدیرکل آژانس آن را «کمی بر پایه حدس و گمان» ارزیابی کرده، ولی به گفته تحلیلگران این موضوع با توجه به روان‌شناسی شخصیت ترامپ، دور از ذهن نیست؛ به‌خصوص اینکه این اقدام از حامیانی جدی همچون اسرائیل برخوردار است... از یاد نبریم که از ترامپ شکست‌خورده و تحقیرشده در انتخاباتی که خود را پیروز قطعی آن می‌دانست، هیچ کاری را نباید دور از ذهن دانست». ترامپ تحقیرشده شاید هر کاری بکند (که نمی‌کند)، اما امریکا یک نفر نیست؛ و یقیناً کسی اکنون در امریکا این سطح قدرت را برای رئیس‌جمهوری که ماه پایانی قدرتش را می‌گذراند قائل نیست که تصمیم او برای حمله به جایی! تأیید شود؛ چه رسد به ایران. امریکا در موقعیت ورود به یک جنگ نظامی نیست. شرق در ادامه نگران تصویرسازی منفی صداوسیما از جو بایدن هم شده و نوشته: شرق در ادامه تأکید کرد: «اقدام دیگر در این راستا، اعلان صریح و بدون لکنت‌زبان آمادگی ایران برای «مذاکره» در راستای احیای برجام است... اشتباه درپیش‌گرفتن شعار عوام‌فریبانه «سگ زرد برادر شغال» و رویکردی است که صداوسیما در نمایش گزینشی و تصاویر و گزارش‌های منتخب برکشیده از آرشیو برای منفی جلوه‌دادن شخصیت رئیس‌جمهور منتخب امریکا دارد».
 
اصلاح‌طلبان با ترساندن مردم از جنگ، برجام را به جامعه تحمیل کردند؛ بعد مدعی شدند سایه جنگ را با برجام دور کردیم و حالا باز خواب مذاکره می‌بینند، ترس از جنگ را می‌خواهند به جان جامعه بریزند. واکنش‌های امریکا به دستگیری نظامیان امریکایی در خلیج فارس، زدن پهپاد امریکایی و یا حمله به عین‌الاسد نشان می‌دهد امریکا به حمله نظامی به ایران فکر نمی‌کند.
 
 
,
هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد!
, هرکسی کاندیدای ۱۴۰۰ شود باید به عقلش شک کرد!,
 
,
علی جنتی که خود در دولت اول روحانی وزیر فرهنگ و ارشاد بود، در توئیتی در مورد انتخابات ۱۴۰۰ نوشت: «من فکر می‌کنم با توجه به مشکلات عدیده‌ای که کشور با آن روبه روست اعم از تحریم‌های شکننده، تنگنا‌های اقتصادی، نارضایتی عمومی ناشی از مشکلات معیشتی، محدودیت اختیارات رئیس جمهور در اتخاذ تصمیم در سیاست خارجی و داخلی، هرکس هوس نامزدی ۱۴۰۰ را داشته باشد باید در میزان عقلش شک کرد.»
,
 
,
تحریم‌ها و محدوده اختیارات رئیس‌جمهور که از قبل روشن بود و جنتی با اشاره به آن‌ها فقط مغالطه کرده، اما اینکه می‌داند دولتی که مورد تأیید آن‌ها بوده، کشور را به جایی رسانده که حتی کاندیدا شدن برای حل مشکلات پیش آمده را دور از عقل می‌دانند، جالب توجه است. این حرف بسیاری از منتقدان دولت تدبیر و امید است که رفع مشکلاتی که هشت سال سیاست‌های غلط دولت روحانی برای مردم و کشور ایجاد کرده، بسیار سخت خواهد بود.
,
 
,
اما پاسخ عطا‌ءالله مهاجرانی به این اظهارنظر توئیتری جنتی هم جالب توجه است. مهاجرانی در جواب جنتی نوشته: «شهید رجایی در تابستان سال ١٣٥٩ در مجلس گفت: مسئولیت نخست وزیری را در این شرایط کسی می‌پذیرد که دیوانه باشد یا عاشق! شجونی فریاد زد: هم دیوانه هم عاشق!»
,
 
,
جعفر جوادشجونی نماینده کرج در دوره نخست مجلس شورای اسلامی بود.
,
 
,
بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!
 
دونالد ترامپ برای دور بعدی ریاست جمهوری رأی نیاورد و حالا در ضعیف‌ترین موقعیت خود به عنوان رئیس‌جمهور امریکاست؛ انتخابات را باخته و از معدود رؤسای جمهور تک دوره‌ای امریکاست و روند انتقال قدرت هم آغاز شده است. با این حال، اصلاح‌طلبان هنوز فکر می‌کنند باید از احتمال حمله نظامی او به ایران بترسند! و از خود نمی‌پرسند اگر او قرار بود به ایران حمله کند، چرا در طول این چهار سال چنین نکرد؟
 
روزنامه شرق در یادداشتی به قلم «جاوید قربان اوغلی» از مدیران وزارت خارجه در دولت خاتمی نوشت که «کافی است تا نخبگان سیاسی از طیف‌های مختلف و خصوصاً دستگاه‌های تصمیم‌گیر در کشور، تغییر ناشی از انتخابات ۲۰۲۰ امریکا را به فال نیک گرفته و متناسب با آن و استفاده از فرصت چهارساله‌ای که پیش‌روی جهان قرار دارد، به تدوین راهکار‌هایی در جهت برون‌رفت از مشکلاتی که ترامپ و تصمیم وی در آن نقشی اساسی داشت، بپردازند. اولین موضوع در این خصوص، پشت‌سر گذاشتن آرام و بدون حادثه دو ماه پیش رو... و گذر از تونل وحشت ترامپ است. برخی از منابع از رایزنی ترامپ با مشاوران ارشد خود درباره حمله نظامی سخن گفته‌اند. هرچند رافائل گروسی، مدیرکل آژانس آن را «کمی بر پایه حدس و گمان» ارزیابی کرده، ولی به گفته تحلیلگران این موضوع با توجه به روان‌شناسی شخصیت ترامپ، دور از ذهن نیست؛ به‌خصوص اینکه این اقدام از حامیانی جدی همچون اسرائیل برخوردار است... از یاد نبریم که از ترامپ شکست‌خورده و تحقیرشده در انتخاباتی که خود را پیروز قطعی آن می‌دانست، هیچ کاری را نباید دور از ذهن دانست». ترامپ تحقیرشده شاید هر کاری بکند (که نمی‌کند)، اما امریکا یک نفر نیست؛ و یقیناً کسی اکنون در امریکا این سطح قدرت را برای رئیس‌جمهوری که ماه پایانی قدرتش را می‌گذراند قائل نیست که تصمیم او برای حمله به جایی! تأیید شود؛ چه رسد به ایران. امریکا در موقعیت ورود به یک جنگ نظامی نیست. شرق در ادامه نگران تصویرسازی منفی صداوسیما از جو بایدن هم شده و نوشته: شرق در ادامه تأکید کرد: «اقدام دیگر در این راستا، اعلان صریح و بدون لکنت‌زبان آمادگی ایران برای «مذاکره» در راستای احیای برجام است... اشتباه درپیش‌گرفتن شعار عوام‌فریبانه «سگ زرد برادر شغال» و رویکردی است که صداوسیما در نمایش گزینشی و تصاویر و گزارش‌های منتخب برکشیده از آرشیو برای منفی جلوه‌دادن شخصیت رئیس‌جمهور منتخب امریکا دارد».
 
اصلاح‌طلبان با ترساندن مردم از جنگ، برجام را به جامعه تحمیل کردند؛ بعد مدعی شدند سایه جنگ را با برجام دور کردیم و حالا باز خواب مذاکره می‌بینند، ترس از جنگ را می‌خواهند به جان جامعه بریزند. واکنش‌های امریکا به دستگیری نظامیان امریکایی در خلیج فارس، زدن پهپاد امریکایی و یا حمله به عین‌الاسد نشان می‌دهد امریکا به حمله نظامی به ایران فکر نمی‌کند.
,
بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!
, بیایید باز هم از ترامپ بترسیم!,
 
,
دونالد ترامپ برای دور بعدی ریاست جمهوری رأی نیاورد و حالا در ضعیف‌ترین موقعیت خود به عنوان رئیس‌جمهور امریکاست؛ انتخابات را باخته و از معدود رؤسای جمهور تک دوره‌ای امریکاست و روند انتقال قدرت هم آغاز شده است. با این حال، اصلاح‌طلبان هنوز فکر می‌کنند باید از احتمال حمله نظامی او به ایران بترسند! و از خود نمی‌پرسند اگر او قرار بود به ایران حمله کند، چرا در طول این چهار سال چنین نکرد؟
,
 
,
روزنامه شرق در یادداشتی به قلم «جاوید قربان اوغلی» از مدیران وزارت خارجه در دولت خاتمی نوشت که «کافی است تا نخبگان سیاسی از طیف‌های مختلف و خصوصاً دستگاه‌های تصمیم‌گیر در کشور، تغییر ناشی از انتخابات ۲۰۲۰ امریکا را به فال نیک گرفته و متناسب با آن و استفاده از فرصت چهارساله‌ای که پیش‌روی جهان قرار دارد، به تدوین راهکار‌هایی در جهت برون‌رفت از مشکلاتی که ترامپ و تصمیم وی در آن نقشی اساسی داشت، بپردازند. اولین موضوع در این خصوص، پشت‌سر گذاشتن آرام و بدون حادثه دو ماه پیش رو... و گذر از تونل وحشت ترامپ است. برخی از منابع از رایزنی ترامپ با مشاوران ارشد خود درباره حمله نظامی سخن گفته‌اند. هرچند رافائل گروسی، مدیرکل آژانس آن را «کمی بر پایه حدس و گمان» ارزیابی کرده، ولی به گفته تحلیلگران این موضوع با توجه به روان‌شناسی شخصیت ترامپ، دور از ذهن نیست؛ به‌خصوص اینکه این اقدام از حامیانی جدی همچون اسرائیل برخوردار است... از یاد نبریم که از ترامپ شکست‌خورده و تحقیرشده در انتخاباتی که خود را پیروز قطعی آن می‌دانست، هیچ کاری را نباید دور از ذهن دانست». ترامپ تحقیرشده شاید هر کاری بکند (که نمی‌کند)، اما امریکا یک نفر نیست؛ و یقیناً کسی اکنون در امریکا این سطح قدرت را برای رئیس‌جمهوری که ماه پایانی قدرتش را می‌گذراند قائل نیست که تصمیم او برای حمله به جایی! تأیید شود؛ چه رسد به ایران. امریکا در موقعیت ورود به یک جنگ نظامی نیست. شرق در ادامه نگران تصویرسازی منفی صداوسیما از جو بایدن هم شده و نوشته: شرق در ادامه تأکید کرد: «اقدام دیگر در این راستا، اعلان صریح و بدون لکنت‌زبان آمادگی ایران برای «مذاکره» در راستای احیای برجام است... اشتباه درپیش‌گرفتن شعار عوام‌فریبانه «سگ زرد برادر شغال» و رویکردی است که صداوسیما در نمایش گزینشی و تصاویر و گزارش‌های منتخب برکشیده از آرشیو برای منفی جلوه‌دادن شخصیت رئیس‌جمهور منتخب امریکا دارد».
,
 
,
اصلاح‌طلبان با ترساندن مردم از جنگ، برجام را به جامعه تحمیل کردند؛ بعد مدعی شدند سایه جنگ را با برجام دور کردیم و حالا باز خواب مذاکره می‌بینند، ترس از جنگ را می‌خواهند به جان جامعه بریزند. واکنش‌های امریکا به دستگیری نظامیان امریکایی در خلیج فارس، زدن پهپاد امریکایی و یا حمله به عین‌الاسد نشان می‌دهد امریکا به حمله نظامی به ایران فکر نمی‌کند.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
,
 
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه