اخبار داغ

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان:

تکمیل شبکه‌های برق‌رسانی آسیب‌دیده از سیل در لرستان نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار است

تکمیل شبکه‌های برق‌رسانی آسیب‌دیده از سیل در لرستان نیازمند ۵۰ میلیارد تومان اعتبار است
خودنیا گفت: تاکنون ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت های ناشی از سیل به استان اختصاص یافته که برای تکمیل شبکه های برق رسانی آسیب دیده، ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، فریدون خودنیا شامگاه جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: سیل سال گذشته ۱۲۰ میلیارد تومان به شبکه برق خسارت وارد کرد و در این راستا هر واحدی که احداث شده شرکت برق عملیات برق رسانی را انجام داده به طوری که این برنامه برق رسانی برای روستاهای چم مهر و سایر نقاط انجام شده و مشکلی وجود ندارد و با بنیاد مسکن و استان های معین هماهنگی شده و تامین زیرساخت برق صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک، ,

وی افزود: بر اثر سیل ۴۸۰ کیلومتر برق فشار ضعیف و متوسط خسارت دید که برای جبران این میزان خسارت ۷۶ میلیارد تومان از ستاد مدیریت بحران تخصیص اعتبار شد و با توجه به حجم کار اعتباراتی نیاز است که ۱۵ میلیارد تومان از طریق شرکت استان مرکزی به عنوان استان معین و همچنین ۱۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض توانیر در این زمینه اختصاص یافت.

,

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان تصریح کرد: در مجموع ۱۰۲ میلیارد تومان اعتبار برای جبران خسارت سیل تخصیص یافت اما برای تکمیل کامل این خسارتها ۵۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است که زیرساختها و شبکه پایدار ایجاد شود.

,

خودنیا با اشاره به نیروگاه های گازی در استان گفت: تاکنون هفت نیروگاه گازی در استان با ظرفیت ۴۲ مگاوات افتتاح شده که از سال ۹۳ به بهره برداری رسیده اند که این نیروگاه ها در پلدختر، الیگودرز، ازنا، بروجرد و خرم آباد بوده و علاوه بر این دو نیروگاه برق آبی در ازنا و بروجرد به ظرفیت ۱۱۰۰ کیلو وات و یک نیروگاه هم در شول آباد الیگودرز در حال اتمام است.

,

وی با اشاره به این که ۳۰۰ کیلومتر از شبکه ها در حاشیه رودخانه ها قرار دارد تصریح کرد: برخی از این شبکه ها نیاز به اصلاح دارند خصوصا در رودخانه کشکان که از خروجی خرم آباد تا پلدختر در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته و در حدفاصل پلدختر- خرم آباد اعتبارات خوبی در نظر گرفته شد که خرید دکل های فوق توزیع و عملیات اجرایی انجام شد و طی برنامه یک ساله این دکل ها در اطراف رودخانه نصب می شوند.

,

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان با بیان اینکه استفاده از انرژی در نقاط دورافتاده انجام می شود خاطرنشان کرد: ۱۴ روستای استان در مناطق دورافتاده از انرژی خورشیدی تامین برق می شوند اما مشکلاتی وجود دارد به طوری که به دلیل گران بودن قطعات و اینکه این قطعات خارجی هستند هزینه زیادی در بردارند و اگر تعمیرات چند سال این روستا تجمیع شود می توان شبکه برق سراسری را به این روستاها انتقال داد و برق پایدار را ایجاد کرد.

,

وی اظهار داشت: بیشترین مشکل در سرمایه گذاری این بخش، تملک زمین است و علیرغم گران بودن زمین در استان و بروکراسی زیادی که دارد اما ۵۰ مگاوات پروانه صادر شده و به دلیل عدم تملک مانده اند.

,

مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان افزود: هم اکنون ۸۲ نیروگاه خورشیدی خانگی و سه نیروگاه کارخانه ای با ظرفیت هزار کیلو وات در استان وجود دارد که در این راستا نیز ۱۸ تا از ادارات هم برای این نیروگاه خورشیدی اقدام کردند.

,

وی بیان کرد: با تامین ۲۰ درصد انرژی برق توسط پنل های خورشیدی در استان مخالفتی وجود ندارد اما بودجه ای تخصیص داده نشده و اگر ۲۰ درصد انرژی را ادارات تامین نکنند با جریمه مواجه هستند و در تابستان برق این دستگاه ها با بالاترین نرخ محاسبه می شوند که تاکنون ۱۸ ساختمان اداری در استان به پنل ها با ۲۷۶ کیلو وات اقدام کردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه