اخبار داغ

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان خبرداد؛

اشتغال ۲ هزار نفری ماهی زینتی در اصفهان/ کاشان در صدر تولیدکنندگان

اشتغال ۲ هزار نفری ماهی زینتی در اصفهان/ کاشان در صدر تولیدکنندگان
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان گفت: در بخش ماهیان زینتی بیش از دو هزار نفر شاغل هستند چرا که علاوه بر واحدهای کوچک و بزرگ تولیدی در استان، در منزل نیز به صورت مشاغل خانگی می توان این ماهیان را پرورش داد و در بازار عرضه کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدرضا عباسی در گفت و گو با صاحب نیوز، اظهار کرد: استان اصفهان تنوع بالایی در تولیدات شیلات دارد که شامل تولیدات انواع ماهی های زینتی، ماهی های خوراکی، زالو، بچه ماهی و… می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ١٠٠ الی ١٢٠ گونه ماهی زینتی در استان تولید می شود، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۶٧ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه ماهیان زینتی در استان اصفهان تولید شد.

عباسی بیان کرد: باتوجه به تولیدات بالایی که در استان انجام می شود و بیش از نیاز استان است طبیعتا به شهرهای دیگری مانند تهران، مشهد و… و همچنین کشورهای دیگر مانند عراق و ترکیه ماهی زینتی صادر می شود.

وی افزود: حدود ١۶ شهرستان در استان ماهی زینتی تولید می کنند که بیشترین آمار تولید به ترتیب به شهرستان های کاشان، نجف آباد، اصفهان و آران و بیدگل تعلق گرفته است و شهرستان های دیگر نیز تولیدات چشمگیری داشتند.

محمدرضا عباسی خاطرنشان کرد: در بخش ماهیان زینتی بیش از دو هزار نفر شاغل هستند چرا که علاوه بر واحدهای کوچک و بزرگ تولیدی در استان، در منزل نیز به صورت مشاغل خانگی می توان این ماهیان را پرورش داد و در بازار عرضه کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به شرایط خشکسالی که استان را فرا گرفته است، ادامه داد: خوشبختانه این شغل نیاز آنچنانی به آب ندارد و با حداقل آب نیز امکان تولید ماهی زینتی وجود دارد.

عباسی خاطر نشان کرد: شاغلینی که در منزل به تولید ماهی زینتی می پردازند در سال حدود ۵٠ هزار قطعه و مزارع و واحد های بزرگتر گاهی بیش از ۵٠٠ هزار تا یک میلیون قطعه ماهی زینتی در سال تولید می کنند.

وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ١٠ هزار تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود، افزود: ماهیان خوراکی که در استان اصفهان تولید می شوند شامل قزل آلا، کپور، ماهیان گرمابی و ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

,

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ١٠٠ الی ١٢٠ گونه ماهی زینتی در استان تولید می شود، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۶٧ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه ماهیان زینتی در استان اصفهان تولید شد.

عباسی بیان کرد: باتوجه به تولیدات بالایی که در استان انجام می شود و بیش از نیاز استان است طبیعتا به شهرهای دیگری مانند تهران، مشهد و… و همچنین کشورهای دیگر مانند عراق و ترکیه ماهی زینتی صادر می شود.

وی افزود: حدود ١۶ شهرستان در استان ماهی زینتی تولید می کنند که بیشترین آمار تولید به ترتیب به شهرستان های کاشان، نجف آباد، اصفهان و آران و بیدگل تعلق گرفته است و شهرستان های دیگر نیز تولیدات چشمگیری داشتند.

محمدرضا عباسی خاطرنشان کرد: در بخش ماهیان زینتی بیش از دو هزار نفر شاغل هستند چرا که علاوه بر واحدهای کوچک و بزرگ تولیدی در استان، در منزل نیز به صورت مشاغل خانگی می توان این ماهیان را پرورش داد و در بازار عرضه کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به شرایط خشکسالی که استان را فرا گرفته است، ادامه داد: خوشبختانه این شغل نیاز آنچنانی به آب ندارد و با حداقل آب نیز امکان تولید ماهی زینتی وجود دارد.

عباسی خاطر نشان کرد: شاغلینی که در منزل به تولید ماهی زینتی می پردازند در سال حدود ۵٠ هزار قطعه و مزارع و واحد های بزرگتر گاهی بیش از ۵٠٠ هزار تا یک میلیون قطعه ماهی زینتی در سال تولید می کنند.

وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ١٠ هزار تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود، افزود: ماهیان خوراکی که در استان اصفهان تولید می شوند شامل قزل آلا، کپور، ماهیان گرمابی و ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

,

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ١٠٠ الی ١٢٠ گونه ماهی زینتی در استان تولید می شود، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۶٧ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه ماهیان زینتی در استان اصفهان تولید شد.

عباسی بیان کرد: باتوجه به تولیدات بالایی که در استان انجام می شود و بیش از نیاز استان است طبیعتا به شهرهای دیگری مانند تهران، مشهد و… و همچنین کشورهای دیگر مانند عراق و ترکیه ماهی زینتی صادر می شود.

وی افزود: حدود ١۶ شهرستان در استان ماهی زینتی تولید می کنند که بیشترین آمار تولید به ترتیب به شهرستان های کاشان، نجف آباد، اصفهان و آران و بیدگل تعلق گرفته است و شهرستان های دیگر نیز تولیدات چشمگیری داشتند.

محمدرضا عباسی خاطرنشان کرد: در بخش ماهیان زینتی بیش از دو هزار نفر شاغل هستند چرا که علاوه بر واحدهای کوچک و بزرگ تولیدی در استان، در منزل نیز به صورت مشاغل خانگی می توان این ماهیان را پرورش داد و در بازار عرضه کرد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به شرایط خشکسالی که استان را فرا گرفته است، ادامه داد: خوشبختانه این شغل نیاز آنچنانی به آب ندارد و با حداقل آب نیز امکان تولید ماهی زینتی وجود دارد.

عباسی خاطر نشان کرد: شاغلینی که در منزل به تولید ماهی زینتی می پردازند در سال حدود ۵٠ هزار قطعه و مزارع و واحد های بزرگتر گاهی بیش از ۵٠٠ هزار تا یک میلیون قطعه ماهی زینتی در سال تولید می کنند.

وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ١٠ هزار تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود، افزود: ماهیان خوراکی که در استان اصفهان تولید می شوند شامل قزل آلا، کپور، ماهیان گرمابی و ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

,

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به اینکه بیش از ١٠٠ الی ١٢٠ گونه ماهی زینتی در استان تولید می شود، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۶٧ میلیون و ۵٠٠ هزار قطعه ماهیان زینتی در استان اصفهان تولید شد.

,

عباسی بیان کرد: باتوجه به تولیدات بالایی که در استان انجام می شود و بیش از نیاز استان است طبیعتا به شهرهای دیگری مانند تهران، مشهد و… و همچنین کشورهای دیگر مانند عراق و ترکیه ماهی زینتی صادر می شود.

,

وی افزود: حدود ١۶ شهرستان در استان ماهی زینتی تولید می کنند که بیشترین آمار تولید به ترتیب به شهرستان های کاشان، نجف آباد، اصفهان و آران و بیدگل تعلق گرفته است و شهرستان های دیگر نیز تولیدات چشمگیری داشتند.

,

محمدرضا عباسی خاطرنشان کرد: در بخش ماهیان زینتی بیش از دو هزار نفر شاغل هستند چرا که علاوه بر واحدهای کوچک و بزرگ تولیدی در استان، در منزل نیز به صورت مشاغل خانگی می توان این ماهیان را پرورش داد و در بازار عرضه کرد.

,

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی اصفهان با اشاره به شرایط خشکسالی که استان را فرا گرفته است، ادامه داد: خوشبختانه این شغل نیاز آنچنانی به آب ندارد و با حداقل آب نیز امکان تولید ماهی زینتی وجود دارد.

,

عباسی خاطر نشان کرد: شاغلینی که در منزل به تولید ماهی زینتی می پردازند در سال حدود ۵٠ هزار قطعه و مزارع و واحد های بزرگتر گاهی بیش از ۵٠٠ هزار تا یک میلیون قطعه ماهی زینتی در سال تولید می کنند.

,

وی با اشاره به اینکه سالانه حدود ١٠ هزار تن ماهی خوراکی در استان تولید می شود، افزود: ماهیان خوراکی که در استان اصفهان تولید می شوند شامل قزل آلا، کپور، ماهیان گرمابی و ماهیان خاویاری هستند.

,

انتهای پیام/

,
 
,
 
,
 
,
 
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه