اخبار داغ

گزارش تصویری/

تصاویر/جمع آوری سنبل آبی از تالاب انزلی به روش مکانیزه

تصاویر/جمع آوری سنبل آبی از تالاب انزلی به روش مکانیزه
گیاه مهاجم سنبل آبی به عنوان یکی از تهدیدات تالاب انزلی به شمار می‌رود که جمع آوری مکانیزه آن توسط دستگاه دروگر آغاز شده است.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گیلان دارای ۳۱ هزار هکتار پهنه تالابی است که بیش از ۲۴ هزار هکتار آن ۸۰ درصد در قالب سه تالاب انزلی، امیرکلایه و بوجاق تحت عنوان کنوانسیون رامسر به ثبت رسیده و تالاب بین‌المللی انزلی یکی از طعمه‌های این گیاه مهاجم است که حیات آن را نشانه گرفته و نفس آن را به شماره انداخته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, امیرکلایه,

سنبل آبی یکی از ۱۰ گونه گیاهان مهاجم دنیاست که وقتی وارد اکوسیستم آبی می‌شود ظرف مدت ۲ هفته می‌تواند جمعیت خود را به میزان دو برابر افزایش داده و یک بوته با ۲۰ گل می‌تواند سه هزار دانه تولید کند که هر دانه آن بین پنج تا ۲۷ سال می‌تواند زنده بماند.

این گیاه مهاجم سنبل آبی به عنوان گونه زینتی وارد اکوسیستم آبی کشور شده و به دلیل تکثیر و رشد بالای این گیاه، به شدت سطح آب را پوشانده و مانع ورود نور و اکسیژن به داخل آب می‌شود و به دلیل تولید لجن آلی باعث خشک شدن پهنه‌های آبی می‌شود.

جمع آوری سنبل آبی، این گیاه مهاجم که تهدید جدی برای اکوسیستم آبی به شمار می‌رود به صورت مکانیزه و با دستگاه شناور دروگر در تالاب انزلی آغاز شده و در حال انجام است.

 

,

سنبل آبی یکی از ۱۰ گونه گیاهان مهاجم دنیاست که وقتی وارد اکوسیستم آبی می‌شود ظرف مدت ۲ هفته می‌تواند جمعیت خود را به میزان دو برابر افزایش داده و یک بوته با ۲۰ گل می‌تواند سه هزار دانه تولید کند که هر دانه آن بین پنج تا ۲۷ سال می‌تواند زنده بماند.

, بوته, دانه,

این گیاه مهاجم سنبل آبی به عنوان گونه زینتی وارد اکوسیستم آبی کشور شده و به دلیل تکثیر و رشد بالای این گیاه، به شدت سطح آب را پوشانده و مانع ورود نور و اکسیژن به داخل آب می‌شود و به دلیل تولید لجن آلی باعث خشک شدن پهنه‌های آبی می‌شود.

, شدت,

جمع آوری سنبل آبی، این گیاه مهاجم که تهدید جدی برای اکوسیستم آبی به شمار می‌رود به صورت مکانیزه و با دستگاه شناور دروگر در تالاب انزلی آغاز شده و در حال انجام است.

, جمع آوری,

 

,

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه