اخبار داغ

در مصاحبه با متخصص طب سنتی مطرح شد؛

باید و نبایدهای تغذیه در فصل پائیز/ مصرف آب یخ در هوای سرد ممنوع!

باید و نبایدهای تغذیه در فصل پائیز/ مصرف آب یخ در هوای سرد ممنوع!
عبدالله کشاورز گفت: آب بسیار سرد، غذاهای شور و تند، غذاهای تولیدکننده خلط سودا در بدن مانند گوشت گاو، عدس، بادمجان، سوسیس و کالباس از جمله غذاهایی است که مصرف آن در فصل پائیز توصیه نمی‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ سلامت بخشی جداناپذیر از زندگی انسان است که نادیده گرفتن آن اثرات منفی را به همراه خواهد داشت؛ از این رو تغذیه سالم و توجه ویژه به آن برای بهبود سبک زندگی الزامی است تا به واسطه آن بتوانیم فعالیت‌های روزانه را با روند مناسب‌تری انجام دهیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,

با تغییر فصل بر تغییر سبک تغذیه افراد هم تاثیرگذار است؛ براین اساس برنامه‌ریزی جدی در این بخش به خوبی ملموس است. فصل پائیز از جمله فصل‌های نسبتا معتدل و سردی است که رعایت اصول تغذیه در آن می‌تواند در حفظ سلامت فرد و پیشگیری از بیماری‌های فصلی موثر واقع شود.

دکتر عبدالله کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، با اشاره به باید و نبایدهای تغذیه در فصل پائیز اظهار کرد: پائیز مزاج سرد و خشک دارد البته ابتدای آن تا حدودی معتدل است و بتدریج سردی و خشکی به آن اضافه می‌شود.

مصرف آب سرد در فصل پائیز ممنوع!

وی افزود: در افزایش سرما و خشکی هوا نیز افراد سالمند، افراد مبتلا به بیماری‌های استخوان و مفاصل، انواع رماتیسم‌ها و افراد دارای مشکلات عصبی و خلقی با شرایط سخت مواجه می‌شوند چراکه بیماری‌های پوستی، خارش، اگزما و دردهای مفاصل در فصل سرما تشدید می‌شود.

متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیز غذایی در فصل پائیز گفت: آب بسیار سرد، غذاهای شور و تند، غذاهای تولیدکننده خلط سودا در بدن مانند گوشت گاو، عدس، بادمجان، سوسیس و کالباس از جمله غذاهایی است که مصرف آن در فصل پائیز توصیه نمی‌شود.

کشاورز با اشاره به دستور غذایی مناسب برای فصل سرد اذعان کرد: مصرف غذاهای تری بخش بدن همچون گوشت بره و بزغاله، مصرف انواع شورباها یا سوپ‌های تهیه شده از گوشت مرغ و جوجه با سبزیجاتی مانند اسفناج، ماش پوست‌کنده، جو پوست‌کنده یا ادویه‌جات که با کمی گرمی همراه باشد، توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه بهتر است در فصل پائیز از شربت‌هایی مانند شربت عسل، گلاب و پونه استفاده شود، ادامه داد: در فصل سرما از خوابیدن در مکان‌های سرد پرهیز شود و افراد سالمند و کودکان باید هنگام خواب سروپهلوهای خود را بپوشانند.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: ورزش سبک و معتدل در فصل سرما توصیه می‌شود و باید در زمان ورزش به اعتدال هوا به لحاظ گرمی و سردی توجه شود؛ برای استحمام نیز نباید از آب بسیار گرم یا سرد استفاده شود بلکه باید آب ولرم مایل به گرمی مصرف شود.

انتهای پیام/

,

با تغییر فصل بر تغییر سبک تغذیه افراد هم تاثیرگذار است؛ براین اساس برنامه‌ریزی جدی در این بخش به خوبی ملموس است. فصل پائیز از جمله فصل‌های نسبتا معتدل و سردی است که رعایت اصول تغذیه در آن می‌تواند در حفظ سلامت فرد و پیشگیری از بیماری‌های فصلی موثر واقع شود.

دکتر عبدالله کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، با اشاره به باید و نبایدهای تغذیه در فصل پائیز اظهار کرد: پائیز مزاج سرد و خشک دارد البته ابتدای آن تا حدودی معتدل است و بتدریج سردی و خشکی به آن اضافه می‌شود.

مصرف آب سرد در فصل پائیز ممنوع!

وی افزود: در افزایش سرما و خشکی هوا نیز افراد سالمند، افراد مبتلا به بیماری‌های استخوان و مفاصل، انواع رماتیسم‌ها و افراد دارای مشکلات عصبی و خلقی با شرایط سخت مواجه می‌شوند چراکه بیماری‌های پوستی، خارش، اگزما و دردهای مفاصل در فصل سرما تشدید می‌شود.

متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیز غذایی در فصل پائیز گفت: آب بسیار سرد، غذاهای شور و تند، غذاهای تولیدکننده خلط سودا در بدن مانند گوشت گاو، عدس، بادمجان، سوسیس و کالباس از جمله غذاهایی است که مصرف آن در فصل پائیز توصیه نمی‌شود.

کشاورز با اشاره به دستور غذایی مناسب برای فصل سرد اذعان کرد: مصرف غذاهای تری بخش بدن همچون گوشت بره و بزغاله، مصرف انواع شورباها یا سوپ‌های تهیه شده از گوشت مرغ و جوجه با سبزیجاتی مانند اسفناج، ماش پوست‌کنده، جو پوست‌کنده یا ادویه‌جات که با کمی گرمی همراه باشد، توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه بهتر است در فصل پائیز از شربت‌هایی مانند شربت عسل، گلاب و پونه استفاده شود، ادامه داد: در فصل سرما از خوابیدن در مکان‌های سرد پرهیز شود و افراد سالمند و کودکان باید هنگام خواب سروپهلوهای خود را بپوشانند.

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: ورزش سبک و معتدل در فصل سرما توصیه می‌شود و باید در زمان ورزش به اعتدال هوا به لحاظ گرمی و سردی توجه شود؛ برای استحمام نیز نباید از آب بسیار گرم یا سرد استفاده شود بلکه باید آب ولرم مایل به گرمی مصرف شود.

انتهای پیام/

,

با تغییر فصل بر تغییر سبک تغذیه افراد هم تاثیرگذار است؛ براین اساس برنامه‌ریزی جدی در این بخش به خوبی ملموس است. فصل پائیز از جمله فصل‌های نسبتا معتدل و سردی است که رعایت اصول تغذیه در آن می‌تواند در حفظ سلامت فرد و پیشگیری از بیماری‌های فصلی موثر واقع شود.

,

دکتر عبدالله کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، با اشاره به باید و نبایدهای تغذیه در فصل پائیز اظهار کرد: پائیز مزاج سرد و خشک دارد البته ابتدای آن تا حدودی معتدل است و بتدریج سردی و خشکی به آن اضافه می‌شود.

,

مصرف آب سرد در فصل پائیز ممنوع!

, مصرف آب سرد در فصل پائیز ممنوع!, مصرف آب سرد در فصل پائیز ممنوع!,

وی افزود: در افزایش سرما و خشکی هوا نیز افراد سالمند، افراد مبتلا به بیماری‌های استخوان و مفاصل، انواع رماتیسم‌ها و افراد دارای مشکلات عصبی و خلقی با شرایط سخت مواجه می‌شوند چراکه بیماری‌های پوستی، خارش، اگزما و دردهای مفاصل در فصل سرما تشدید می‌شود.

,

متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیز غذایی در فصل پائیز گفت: آب بسیار سرد، غذاهای شور و تند، غذاهای تولیدکننده خلط سودا در بدن مانند گوشت گاو، عدس، بادمجان، سوسیس و کالباس از جمله غذاهایی است که مصرف آن در فصل پائیز توصیه نمی‌شود.

,

کشاورز با اشاره به دستور غذایی مناسب برای فصل سرد اذعان کرد: مصرف غذاهای تری بخش بدن همچون گوشت بره و بزغاله، مصرف انواع شورباها یا سوپ‌های تهیه شده از گوشت مرغ و جوجه با سبزیجاتی مانند اسفناج، ماش پوست‌کنده، جو پوست‌کنده یا ادویه‌جات که با کمی گرمی همراه باشد، توصیه می‌شود.

,

وی با بیان اینکه بهتر است در فصل پائیز از شربت‌هایی مانند شربت عسل، گلاب و پونه استفاده شود، ادامه داد: در فصل سرما از خوابیدن در مکان‌های سرد پرهیز شود و افراد سالمند و کودکان باید هنگام خواب سروپهلوهای خود را بپوشانند.

,

این متخصص طب سنتی در پایان گفت: ورزش سبک و معتدل در فصل سرما توصیه می‌شود و باید در زمان ورزش به اعتدال هوا به لحاظ گرمی و سردی توجه شود؛ برای استحمام نیز نباید از آب بسیار گرم یا سرد استفاده شود بلکه باید آب ولرم مایل به گرمی مصرف شود.

انتهای پیام/

,
,
,

 

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه