اخبار داغ

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد:

سالیانه ۲۳۰ میلیون مترمکعب از ذخایر منابع آبی زیرزمینی یزد کاسته می‌شود

سالیانه ۲۳۰ میلیون مترمکعب از ذخایر منابع آبی زیرزمینی یزد کاسته می‌شود
جوادیان‌زاده گفت: به طور متوسط در استان یزد سالیانه نزدیک به 50 سانتیمتر سطح آب‌های زیرزمینی پایین می‌افتد و 230 میلیون مترمکعب کسری مخزن در هر سال داریم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمدمهدی جوادیان‌زاده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: از 19 محدوده مطالعاتی که تحت تولی استان یزد است، 16 مورد آن دشت‌های ممنوعه هستند و به این دلیل این دشت‌ها ممنوعه شده‌اند که میزان مصرف بیشتر از میزان ورودی دشت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یزدرسا,

وی اظهار داشت: یکی از دلایل آن، این است که استان یزد تحت شرایط خشکسالی شدید قرار دارد و دلیل دیگر نیز این است که مصارف ما بالا است.

,

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: به طور متوسط در استان یزد سالیانه نزدیک به 50 سانتیمتر سطح آب‌های زیرزمینی پایین می‌افتد و 230 میلیون مترمکعب کسری مخزن در هر سال داریم؛ یعنی اینکه از ذخایر منابع آبی زیرزمینی استان یزد سالیانه 230 میلیون مترمکعب کم می‌شود.

,

جوادیان‌زاده خاطرنشان کرد: در سند سازگاری با کم‌آبی، برنامه‌ریزی شده است که ظرف مدت پنج سال ما تلاش کنیم با صرفه‌جویی نزدیک به 220 ملیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی، شرب و مصرف این کسری مخزن را به صفر برسانیم و اگر نمی‌توانیم سفره‌ها را احیا کنیم حداقل آن‌ها در همین سطح حفظ کنیم.

,

وی تأکید کرد: برنامه سازگاری با کم‌آبی از ابتدای امسال شروع شده است و البته ما می‌دانیم که مسیر سختی را داریم و دست‌اندرکاران موضوع آب از جمله جهاد کشاورزی، صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی و شرکت آب و فاضلاب همگی باید در این طرح مشارکت داشته باشند.

,

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد تصریح کرد: بدیهی است با مدیریت استاندار این کار در استان یزد پیگیری می‌شود و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شده و در حال پیگیری هستیم تا این برنامه اجرا شود.

,

جوادیان‌زاده عنوان کرد: این برنامه که به طور کامل اجرا شود، می‌توانیم امیدوار باشیم که در پایان سال 1405 ان‌شاالله افت آب را به صفر برسانیم و سفره‌ها زیرزمینی از چیزی که در حال حاضر هست بدتر نشود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه