logo
یک‌شنبه 19 مهر 1405 | یکشنبه 11 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  2. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  3. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  4. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  5. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  6. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  7. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  8. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی
  9. آمریکا راهی جز پذیرفتن شروط ایران ندارد/ واشنگتن به دنبال ساخت روایت پیروزی از طریق جنگ رسانه‌ای است
  10. نئولیبرال ها در حال فروش کشور به ثمن بخس/ چگونه دلار را تقویت و ریال را تضعیف می کنند؟
  11. آیا «کارگروه صیانت» می‌تواند غول قاچاق کتاب را در عصر دیجیتال رام کند؟
  12. هلهله برای قاتل در بستر فانتزی‌های اینستاگرامی؛ وقتی مرز میان جنایت و درام مخدوش می‌شود
  13. پلیس فرانسه باید از خود دفاع کند، اما پلیس ایران در برابر سلاخی شدن باید سکوت کند!/ مقاومت در برابر دموکراسی غربی!
  14. اخلال تراشی در هوانوردی ایران فرار آمریکا از شکست های در میدان است/ تحریم هوایی هم برای آمریکا دستاورد نخواهد داشت
  15. اقتصاد رهاست؛ سهم دلال‌ها از تولیدکننده بیشتر شده است/ بودجه‌ای که بر واقعیت‌ها بنا نشود، سراب است
  16. ضعف مدیریت و نبود نظارت در شرکت‌های صنعتی؛ دولت باید برای حفظ منابع عمومی جدی‌تر وارد شود
  17. طنین غیرت در بستر نغمه‌ها؛ بازتاب «جنگ رمضان» در آینه موسیقی ایران
  18. وقتی سالن کنسرت به «منطقه آزاد» هنجارگریزی تبدیل می‌شود / تاوان بی‌انضباطی تهیه‌کنندگان را مردم می‌دهند
  19. صنعت هوایی ایران با تحریم بیگانه نیست/ اختلال هوایی حاصل استیصال دشمن در میادین نظامی و دیپلماسی!
  20. ترامپ با هیاهو و تهدید به دنبال روایت‌سازی از شکست آمریکا است

سازمان هواشناسی اعلام کرد:

تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۶ استان

تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۶ استان
سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به ادامه و تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۶ استان از ورود توده گردوخاک به غرب کشور طی ۳ روز آینده خبر داد.
[

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سازمان هواشناسی اعلام کرد: امروز در استان‌های گیلان،‌ مازندران، گلستان،‌ خراسان شمالی،‌ فارس،‌ مرکزی، شرق همدان،‌ غرب اصفهان،‌ چهارمحال و بختیاری،‌کهگیلویه و بویراحمد،‌ شرق لرستان،‌ غرب هرمزگان، ارتفاعات و دامنه‌های البرز در استان‌های تهران،‌ البرز و سمنان در ساعات بعدازظهر رشد ابر،‌ رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

سازمان هواشناسی هشدار داد: این شرایط فردا پنجشنبه در ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی و زاگرس مرکزی و جنوبی انتظار می‌رود.

روزهای جمعه تا یکشنبه هفته آینده در اکثر مناطق کشور جو نسبتا پایداری حاکم است.

طی ۵ روز آینده در بخش‌هایی از شمال شرق، جنوب شرق، مرکز و روزهای پنجشنبه تا شنبه در بخش‌هایی از جنوب کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود. همچنین طی ۳ روز آینده شکل‌گیری توده گردوخاک در کشور عراق و انتقال آن به مناطق غرب و جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست. طی ۵ روز آینده نیز شرف دریای عمان مواج خواهد بود.

بیشتر بخوانید:
پیش بینی وزش باد شدید، رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور تا انتهای هفته

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
, سازمان هواشناسی,
,
,
,
,
,
,
, پیش بینی وزش باد شدید، رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور تا انتهای هفته,

هشدار: ادامه و تشدید فعالیت سامانه بارشی

, هشدار: ادامه و تشدید فعالیت سامانه بارشی,

نوع مخاطره: رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی در نواحی مستعد گردوخاک و احتمال تگرگ

منطقه اثر: چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۱۹: خراسان شمالی، شمال سمنان، گلستان، مازندران، شرق گیلان، مرکزی، شمال و غرب هرمزگان، دامنه و ارتفاعات تهران و البرز، غرب و جنوب اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق لرستان، جنوب و غرب همدان، نیمه غربی فارس، خوزستان.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۰: دامنه و ارتفاعات مازندران، البرز، تهران و شمال غرب سمنان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، شمال شرق و شرق خوزستان، نوار غربی اصفهان و شرق لرستان.

اثر مخاطره: احتمال صاعقه، احتمال آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن روان‌آب به شکل محلی و محدود، احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب، رودخانه‌های فصلی، احتمال شکستن درختان کهن‌سال، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات و احتمال تاخیر در پرواز.

توصیه: احتیاط در صعود به ارتفاعات، عدم پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، پرهیز از اتراق در بستر رودخانه‌ها و احتیاط در عبور از حاشیه مسیل‌ها و عدم سم و محلول پاشی در مزارع و باغات.

,
,
,
,
,
,
,
,
, توصیه: احتیاط در صعود به ارتفاعات، عدم پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره، پرهیز از اتراق در بستر رودخانه‌ها و احتیاط در عبور از حاشیه مسیل‌ها و عدم سم و محلول پاشی در مزارع و باغات.,

هشدار: باد و گردوخاک

, هشدار: باد و گردوخاک,

نوع مخاطره: خیزش و نفوذ گردو خاک و وزش باد شدید موقت

منطقه اثر: چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۱۹: نوار شرقی خراسان رضوی، نوار شرقی کرمان، شمال شرق اصفهان، جنوب و شرق سمنان.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۰۵/۲۰: سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی خراسان رضوی، اصفهان، یزد، کرمان، فارس، خوزستان و غرب ایلام.

جمعه ۱۴۰۱/۰۵/۲۱: یزد، شرق سمنان، شرق اصفهان، نیمه شرقی خراسان رضوی، کرمان، فارس، بوشهر، غرب خوزستان.

اثر مخاطره: احتمال کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل و احتمال آسیب به تاسیسات حساس به گردوغبار

توصیه: عدم حضور افراد آسیب‌پذیر در فضای باز ، پایش شاخص آلودگی توسط دستگاه‌های ذیربط و اتخاذ تصمیم مطابق با مقررات، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌ها نیمه کاره و استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی، موکب‌های برگزاری مراسم مذهبی و پوشش گلخانه‌ها.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, توصیه: عدم حضور افراد آسیب‌پذیر در فضای باز ، پایش شاخص آلودگی توسط دستگاه‌های ذیربط و اتخاذ تصمیم مطابق با مقررات، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌ها نیمه کاره و استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلوهای تبلیغاتی، موکب‌های برگزاری مراسم مذهبی و پوشش گلخانه‌ها.,

هشدار: وزش باد و افزایش ارتفاع موج

, هشدار: وزش باد و افزایش ارتفاع موج,

نوع مخاطره: افزایش ارتفاع موج بین ۱ تا ۱.۵ متر

منطقه اثر: شمال خلیج فارس، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان خوزستان و تنگه هرمز، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان هرمزگان و شرق دریای عمان، مناطق ساحلی و دور از ساحل استان سیستان و بلوچستان.

اثر مخاطره: خطر غرق شدن شناگران، احتمال آسیب به قفس‌ها و تورهای صیادی و خطر خسارت به شناورهای کوچک و تاسیسات دریایی.

توصیه: ممنوعیت در شنا، محدودیت در فعالیت‌های دریایی بویژه تردد با شناورهای سبک، قایق‌های صیادی و تفریحی و سایر تمهیدات پیشگیرانه از خسارات احتمالی، توسط فعالان دریایی.

 

,
,
,
,
,
,
, توصیه: ممنوعیت در شنا، محدودیت در فعالیت‌های دریایی بویژه تردد با شناورهای سبک، قایق‌های صیادی و تفریحی و سایر تمهیدات پیشگیرانه از خسارات احتمالی، توسط فعالان دریایی.,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه