اخبار داغ

استاندار سیستان و بلوچستان:

طرح رزاق در شمال سیستان و بلوچستان اجرا می شود

طرح رزاق در شمال سیستان و بلوچستان اجرا می شود
حسین مدرس خیابانی گفت: اجرای طرح رزاق در شمال سیستان و بلوچستان در برنامه‌های ابلاغی شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، حسین مدرس خیابانی، استاندار سیستان و بلوچستان شب گذشته در سومین جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، از ابلاغ برنامه اجرای طرح رزاق در شمال استان ابراز خشنودی کرد و گفت: پایداری گذر سوختی در منطقه سیستان مرهون تلاش همه دست اندرکاران در این حوزه است که جای تقدیر دارد.
 
مدرس خیابانی از پیگیریهای دست اندرکاران و اغنا سازی مقامات ملی برای موافقت در اجرای این طرح قدردانی کرد و افزود: هیچ استانی،شرایطی مانند سیستان و بلوچستان ندارد و تبعاتی که به دنبال عدم تامین حقابه هیرمند به وجود آمده است، شرایط منطقه را فوق بحرانی کرده است که با پایداری گذر سوختی در این منطقه مرهم اندکی برای مردم منطقه و جلوگیری از تخلیه و مهاجرت از منطقه سیستان خواهد بود.
 
وی بیان کرد: اجرای این طرح گامی در جهت حفظ و پایداری امنیت ملی کشور است و هر اقدامی که در سیستان و بلوچستان انجام شود حتی اگر آسفالت یک جاده روستایی باشد،در راستای حفظ امنیت ملی و پایدار کشور خواهد بود.
 
استاندار تصریح کرد: علیرغم همه شبهاتی که در بحث گذر سوختی در حوزه سیستان ایجاد شده بود و در برهه‌ای از زمان نیز مخالف اجرای این طرح بودند، این موضوع در حال حاضر به سرانجام رسیده و از اجرای این طرح بسیار خشنود هستیم و انشاالله از محل اجرای طرح گذر سوختی بخشی از معیشت مردم منطقه تامین شود.
 
مدرس خیابانی ادامه داد: این موارد نشان از توجه ویژه دولت به استان سیستان و بلوچستان است که مصداقهای متعددی دارد و نمونه های دیگر آن را میتوان راه اندازی قرارگاه غدیر عنوان کرد.
 
وی خاطر نشان کرد:طرح گذر سوختی نواقصی دارد که باید اصلاح شود.به عنوان مثال از نواقص این طرح می توان اجرای آن را تا  شعاع ۲۰ کیلومتری مرز نام برد و این که محل صدور و محل جمع آوری سوخت نیز در حال حاضر تنها یک نقطه است که این نقاط باید توسعه یابد.
 
استاندار با بیان اینکه همانند گذر های خروجی از جمله گذر سوختی باید گذر های ورودی نیز در دستور کار شورای هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز قرار گیرد،افزود: علاوه بر ساماندهی گذر های سوختی، گذر های ورودی برای وارد کردن ماشین آلات مورد نیاز راهسازی و معدن نیز باید ایجاد شود چرا که بخش عمده ای از ماشین آلات معدن و ماشین آلات راهسازی مستهلک و فرسوده شده اند و به دلیل شرایط تحریم امکان ورود قطعات مورد نیاز این ماشین آلات فراهم نیست که با ایجاد گذر های ورودی از کشورهای همسایه این نیاز کشور را می توانیم مرتفع کنیم.
 
وی اظهار کرد: با اصلاح ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی و واقعی کردن نرخ برخی اقلام توسط دولت ،قاچاق اقلامی نظیر روغن و آرد به صفر رسید و در آینده نزدیک نیز با راه‌اندازی سامانه دارویاب نیز قاچاق دارو نیز به حداقل ممکن خواهد رسید.
 
در این نشست حجت محمد قاسمی، دبیر کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان نسبت به تشریح اقدامات دستگاهها در خصوص مبارزه با قاچاق کالا وارز پرداخت و بیان کرد : برنامه های ابلاغی سال ۱۴۰۱ با برش استانی تهیه و پس از تصویب رئیس جمهور و رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به تمامی دستگاه‌های عضو استانی ابلاغ گردیده است و انتظار می رود دستگاه‌ها برابر وظایف و برنامه ها ابلاغی اقدامات پیشگیرانه و مقابله ای را در دستور کار قرار دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه