اخبار داغ

مروری از سال‌ها فداکاری؛

نقش درس آموختگان مکتب حضرت فاطمه(س) در جنگ تحمیلی/ بانوانی که شجاعانه ایستادند

نقش درس آموختگان مکتب حضرت فاطمه(س) در جنگ تحمیلی/ بانوانی که شجاعانه ایستادند
نقش درس آموختگان مکتب حضرت فاطمه(س) در جنگ تحمیلی بسیار بی بدیل است، بانوانی که شجاعانه دوشادوش مردان در هشت سال جنگ تحمیلی ایستادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک، با ورق زدن تاریخ پر افتخار ایران اسلامی به خوبی می توان نقش مهم بانوان را مشاهده کرد، بانوانی که برای پیروزی انقلاب در صحنه های مختلف ایستادند و پس از آن نیز با آغاز جنگ تحمیلی دوشادوش مردان در هر عرصه ای که توانستند نقش خود را به خوبی ایفا نمودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک،,

با پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تحولات فکری به گونه ای بود که بانوان را در همه عرصه ها وارد میدان کرد، بانوانی که طی این سالها در عرصه ورزشی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی نقش خود را به خوبی ایفا کرده اند و به درجه ای از رشد و شکوفایی رسیده اند که امروز بانوان ایرانی مانند بانوان دوران دفاع مقدس در صحنه های مختلف نقش آفرینی می کنند.

,

با آغاز جنگ تحمیلی، بانوان نه تنها وظیفه مادری و همسری را بر عهده داشتند بلکه در ستادهای پشتیبانی جنگ نیز بسیار فعالیت می کردند، همان مادرانی که دفاع از ارزشها و وطن را به گونه در خانه هایشان تبیین کرده بودند که فرزندان و همسرانشان راهی نبرد با دشمن می شد و همین بانوان، عزیزان خود را بدرقه جنگ می کردند.

,

در طول سال های دفاع مقدس، کم نبودند بانوانی که به عنوان پرستار مجروحان جنگ با تاسی از حضرت زینب(س) به میدان شتافتند و توانستند جلوه هایی ناب از فداکاری و ایثار را در تاریخ دوران دفاع مقدس ثبت و ضبط نمایند.

,

, ,

تقدیم ۶۴۰۰ شهیده در دوران دفاع مقدس

, تقدیم ۶۴۰۰ شهیده در دوران دفاع مقدس, تقدیم ۶۴۰۰ شهیده در دوران دفاع مقدس,

در دوران دفاع مقدس بیش از ۶۴۰۰ شهیده تقدیم نظام انقلاب اسلامی ایران شده است و بانوان با مشارکت در ایستادگی در برابر دشمن، رسالت خود را به خوبی ایفا نمودند و الگویی بی نظیر برای همه شدند.

,

بانوان در اشاعه صبر، سرکشی از خانواده های شهدا، پشتیبانی جنگ، حضور در تشییع پیکر شهدا، بدرقه همسران و فرزندان نقش بسیار حائز اهمیتی داشتند، بعد از جنگ تحمیلی نیز همین بانوان پاسدار حفظ ارزشها و آرمانها شدند و در جنگ نرم با دشمن نیز به میدان آمدند.

,

سالهاست که دشمنان بعد از شکست در جنگ تحمیلی سعی دارند تا از طریق جنگ نرم به انقلاب ضربه بزنند از همین رو ترویج بدحجابی و انحراف افکار را در دستور کارشان قرار داده اند اما بانوان عفیفه ایرانی به خوبی می دانند که همه این توطئه های شیطانی برای ضربه به انقلاب است.

,

, ,

 

,

تلاش بانوان برای تربیت نسلی تمدن ساز

, تلاش بانوان برای تربیت نسلی تمدن ساز, تلاش بانوان برای تربیت نسلی تمدن ساز,

مریم سپهوند، مسئول بسیج جامعه زنان لرستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار سفیر‌افلاک، اظهار داشت: نقش بانوان در همه عرصه های انقلاب اسلامی ایران تثبیت شده است، بانوان ایرانی زمانی برای پیروزی انقلاب در صحنه بودند و مدتی بعد در ستادهای پشتیبانی جنگ نقش آفرینی کردند.

,

وی افزود: بانوان ایرانی برای حفظ ارزشها در دوران دفاع مقدس، فرزندان و همسران خود را راهی جبهه ها کردند به طوری که درس آموختگان مکتب حضرت فاطمه(س) علاوه بر این که در سنگر خانواده، رسالت تربیت فرزندان را بر عهده داشتند تا بتوانند نسلی انقلابی و ولایی را تربیت کنند، در عرصه های اجتماعی نیز مشغول به خدمت بودند.

,

 

,

مسئول بسیج جامعه زنان لرستان عنوان کرد: امروز بانوان همچنان حافظ حریم خانواده هستند که این نشان می دهد بانوان ایرانی الگویی برای همه زنان جهان هستند و برای دفاع از انقلاب و ولایت در صحنه هستند و نشان می دهند از رسالتی که بر عهده دارند هیچگاه کوتاه نمی آیند.

,

, ,

وی تصریح کرد: بانوان ایرانی زمانی در دوران دفاع مقدس و تشییع شهدا در صحنه بودند، زمانی در ایام کرونا برای حفظ سلامتی مردم به میدان آمدند و امروز برای حفظ ارزشها و دفاع از ولایت به میدان می آیند.

,

سپهوند با اشاره به اتفاقات اخیر کشور گفت: با توهین هایی که به مقدسات صورت گرفته، بانوان فرهیخته و ثابت قدم به میدان آمدند و این بانوان تلاش دارند نسلی را برای تمدن سازی تربیت کنند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه