رویای نافرجام پرواز به آمریکا بعد از برجام/
این بار هم توهم روزنامه های زنجیره ای برای پریدن به آمریکا محقق نشد+ تصاویر
پرواز به سوی آمریکا که برای رسانه های زنجیره ای رویایی شیرین به حساب می آمد امروز با شکست سنگینی مواجه شده است؛ از همان روزهای طرح این مساله کارشناسانی که عاقلانه تر می اندیشیدند اعلام کردند که این کار شدنی نیست.[
به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ با گذشت سال ها از درگیری های هسته ای میان ایران و آمریکا در نهایت در بهبوهه رسیدن تیم مذاکره کننده به یک توافق، زمزمه های پرواز ایران و آمریکا بلند شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,بسیاری از دولتمردان با اتکا به رفع تحریم های هسته ای، این موضوع را فصل جدیدی در رابطه میان ایران و آمریکا دانسته و معتقد بودند به زودی خصومت های ایران و آمریکا برطرف می شود.
,فرهاد پرورش مدیرعامل سابق ایرانایر اولین بار زمزمه این پرواز را بلند کرد؛ وی با اشاره به رفع تحریمهای سوخت در اغلب فرودگاههای اروپایی، گفت: سازمان هواپیمایی برای پرواز مستقیم ایران به آمریکا و بالعکس در حال مذاکره است. همانطور که میدانید ایرانایر قبل از انقلاب روزانه با بوئینگ ۷۴۷ به نیویورک پرواز داشت و امیدواریم که به زودی این پرواز دوباره برقرار شود.
,

,

,

,

, ,
با گذشت یک سال از این ماجرا و برقرار نشدن رویاهای پرواز رسانه های زنجیرهای، تخت روانچی اعلام کرد: «به دلیل تحریمهایی که آمریکا برقرار کرده به نظر من، این کار فعلا عملی نیست. ورود هواپیماهای ایرانی به آمریکا مشکل تحریم دارد، گرفتن سوخت و... به این دلایل عملا این بحث، موضوعیتی ندارد.»
,امروز هم با گذشت یک سال از اجرایی شدن برجام در نهایت در حالی که اوباما چندی پیش قانون محدودیت ویزا برای مسافران ایرانی را امضا کرده بود، ترامپ فرمانی را امضا کرد که به ادعای او هدف از آن ممانعت از ورود تروریستها به این کشور بود اما در حقیقت مهاجران کشورهایی که اساساً فاقد فعالیت های تروریسیتی بودند از سفر به آمریکا باز می ماندند.
,در همین راستا ۴ شرکت هوایی بزرگ مستقر در کشورهای همسایه ایران، با تبعیت از دستورالعمل جدید ترامپ، هم از فروش بلیط آمریکا به ایرانیان و هم از سوار شدن ایرانیان به هواپیماهای راهی آمریکا جلوگیری کرده اند.
,پرواز به سوی آمریکا که برای رسانه های زنجیره ای رویایی شیرین به حساب می آمد امروز با شکست سنگینی مواجه شده است؛ از همان روزهای طرح این مساله کارشناسانی که عاقلانه تر می اندیشیدند اعلام کردند که این کار شدنی نیست.
,انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه