قالیباف:
کاندیدا نشدم که کناره گیری کنم/ انشاءالله شاهد نصب کنتور ایجاد 5 میلیون شغل در پایتخت خواهید بود
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه من کاندیدا نشدم که کناره گیری کنم، گفت: من با قدرت آمده ام که بر دولت 4 درصدی مهر پایان بزنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه دیدار با جمعی از علما و ائمه جماعت تهران در پاسخ به سوالی درباره شایعه کناره گیری وی از عرصه انتخابات گفت: نقل شده است که عده ای برای مقابله با عالمی مردم دار در جامعه دست به شایعه پراکنی می زدند. این عالم برابر شایعات سکوت میکرد و بعد از اصرار دوست دارانش میگفت اگر به شما گفتند من فاسدم من از خودم دفاعی نمیکنم، فقط میگویم بروید بررسی کنید؛ همین عالم زمانی که حسودان شایعه کردند که وی میخواهد از آن شهر برود به فوریت به مردم گفت همانطور که گفتم اگر شنیدید فلانی فاسد شده، میگویم بروید بررسی کنید اما اگر شنیدید فلانی از این شهر میخواهد برود، بشنوید ولی باور نکنید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدباقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه دیدار با جمعی از علما و ائمه جماعت تهران در پاسخ به سوالی درباره شایعه کناره گیری وی از عرصه انتخابات گفت: نقل شده است که عده ای برای مقابله با عالمی مردم دار در جامعه دست به شایعه پراکنی می زدند. این عالم برابر شایعات سکوت میکرد و بعد از اصرار دوست دارانش میگفت اگر به شما گفتند من فاسدم من از خودم دفاعی نمیکنم، فقط میگویم بروید بررسی کنید؛ همین عالم زمانی که حسودان شایعه کردند که وی میخواهد از آن شهر برود به فوریت به مردم گفت همانطور که گفتم اگر شنیدید فلانی فاسد شده، میگویم بروید بررسی کنید اما اگر شنیدید فلانی از این شهر میخواهد برود، بشنوید ولی باور نکنید.,وی اضافه کرد: من کاندیدا نشدم که کناره گیری کنم. من با قدرت آمده ام که بر دولت 4 درصدی مهر پایان بزنم و دولتی تشکیل دهم که با بکارگیری مدیرانی نسل چهاری بتواند کشور را از بحران اقتصادی موجود نجات دهد.
, وی اضافه کرد: من کاندیدا نشدم که کناره گیری کنم. من با قدرت آمده ام که بر دولت 4 درصدی مهر پایان بزنم و دولتی تشکیل دهم که با بکارگیری مدیرانی نسل چهاری بتواند کشور را از بحران اقتصادی موجود نجات دهد.,قالیباف همچنین تصریح کرد: تا آغاز تشکیل دولت مردم زمان زیادی باقی نمانده است و شما انشاءالله نصب کنتور ایجاد 5 میلیون شغل در پایتخت را شاهد خواهید بود که از اولین روز آغاز به کار دولت مردم شروع به کار خواهد کرد.
, قالیباف همچنین تصریح کرد: تا آغاز تشکیل دولت مردم زمان زیادی باقی نمانده است و شما انشاءالله نصب کنتور ایجاد 5 میلیون شغل در پایتخت را شاهد خواهید بود که از اولین روز آغاز به کار دولت مردم شروع به کار خواهد کرد.,کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به نماد انتخاباتی خود اشاره کرد و اظهار داشت: ساعت های خود را تنظیم کنید ما بر سر قرارمان خواهیم ماند.
, کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری به نماد انتخاباتی خود اشاره کرد و اظهار داشت: ساعت های خود را تنظیم کنید ما بر سر قرارمان خواهیم ماند.]
ارسال دیدگاه