همزمان با عاشورا و تاسوعا اعلام شد؛

حضور رسمی 20 هزار ایرانی در عراق

حضور رسمی 20 هزار ایرانی در عراق
مدیرکل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت از حضور 20 هزار ایرانی همزمان با تاسوعا و عاشورا در عراق خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن نظافتی گفت: درحال حاضر 20 هزار ایرانی که با کاروان‌های سازمان حج و زیارت به عراق سفر کرده‌اند، برای شرکت در مراسم ویژه عزاداری امام حسین (ع) در شهرهای نجف و کربلا به سر می‌برند که البته بیشترین اجتماع زائران هم اکنون در شهر کربلا شکل گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


او با اشاره به تدابیر امنیتی اتخاذ شده در این دو روز، اظهار کرد: مسیرهای منتهی به کربلا در روزهای تاسوعا و عاشورا به لحاظ تامین شرایط امنیتی بسیار محدود شده که با تدابیر اتخاذ شده، کاروان‌های زیارتی سازمان حج و زیارت همانند سال گذشته از مسیرهای مشخص و امن شده ای تردد می کنند تا به محل استقرارشان در کربلا برسند و سریع‌تر برای شرکت در مراسم عزاداری که در بین الحرمین، تل زینبیه و محل شهادت حضرت عباس (ع) برگزار می‌شود، حاضر شوند.

,
,


نظافتی با بیان این که تا کنون اتفاق خاصی در کربلا و نجف رخ نداده و امنیت در این شهرها برقرار است، افزود: مراسم بسیار با شکوهی همزمان با تاسوعا و عاشورا در شهر کربلا و بین الحرمین در جریان است که هموطنان ما نیز در آن حضور دارند و به عزاداری می پردازند.

,
,


طبق سنت قدیمی، هر سال در تاسوعا و عاشورا همزمان با روزهای شهادت حضرت عباس (ع) و امام حسین (ع)، ده ها هزار شیعه در بین الحرمین کربلا جمع می شوند و به عزاداری می پردازند. این شکل عزاداری عراقی ها به نوعی ابراز ندامت مردمان این سرزمین برای تنها گذاشتن امام حسین (ع) پس از دعوت به شهر کوفه بوده است.

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه