سرلشکر موسوی در جمع خبرنگاران:

دشمنی آمریکا با ایران نیاز به تحلیل خاصی ندارد/ دشمن از روز اول دنبال سرنگونی نظام بود

دشمنی آمریکا با ایران نیاز به تحلیل خاصی ندارد/ دشمن از روز اول دنبال سرنگونی نظام بود
فرمانده کل ارتش گفت: دشمنی ریشه‌دار و عمیق و جدی آمریکایی ها از روز اول انقلاب و از قبل از آن با ملت ایران امری بدیهی است و نیاز به تحلیل خاصی ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای بنیاد حفظ و نشر آثار دفاع مقدس که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران، درخصوص حمایت ترامپ رئیس جمهور امریکا از اغتشاش اخیر در کشور، اظهار داشت: دشمنی ریشه‌دار و عمیق و جدی امریکایی ها از روز اول انقلاب و از قبل از آن با ملت ایران امری بدیهی است و نیاز به تحلیل خاصی ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

موسوی گفت: آنها از هر وسیله ای استفاده می کنند تا به نظام ضربه بزنند ولی تا امروز همه این تلاش ها با شکست روبرو شده است.

,

وی با بیان اینکه دشمنان از روز اول به دنبال درگیری و سرنگونی نظام ما بودند، تصریح کرد: قرار نیست هرچه آنها می خواهند بشود و ما در این 40 سال ثابت کردیم هر دشمنی را زمین می‌زنیم.

,

فرمانده ارتش همچنین درخصوص اهمیت پرداختن به موضوعات دفاع مقدس تاکید کرد: پرداختن جدی‌تر و قوی‌تر به این موضوعات می‌تواند عمق دشمنی دشمنان را نشان دهد و چگونگی مقابله با تهدیدات را بازآموزی کند و ما را از مشکلات آینده به سلامت عبور دهد.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه