«زیدان» و میراثی ماندگار در رئال مادرید

«زیدان» و میراثی ماندگار در رئال مادرید
در دوران حضور زیدان به عنوان مربی در رئال بود که این تیم فهمید راهی میان‎بر و کوتاه‎تر از قهرمانی لیگ برای به دست آوردن دل هواداران وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فلورنتینو پرس، مدیر تیم فوتبال رئال مادرید در فوریه ۲۰۰۶ و درست در عصر کهکشانی تیم از سمتش استعفا کرد. حالا در سال ۲۰۱۸ در شرایطی کاملا متفاوت با ۳ قهرمانی در ۳ دوره اخیر لیگ قهرمانان و ۴ حضور در فینال از ۵ دوره اخیر زیدان همان کار را کرده است. اما سوال بزرگ این است که چرا؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

جواب این سوال را خود زیدان چندی پیش داده بود. او گفته بود اگر همه چیز از نظرم واضح و شفاف نباشد آن زمان بهترین زمان برای تغییر است و بهتر است تغییر با قهرمانی در لیگ انجام شود.

,

لیگ؛ نه ۳ قهرمانی پشت سر هم در لیگ قهرمانان اروپا. زیدان چیزی فکر می‏‌کرد که بهترش برای او پیش آمد. از زمان استعفای فلورنتینو پرس، ۱۲ سال پیش، مادرید موفق شد ۴ قهرمانی در لیگ کسب کند.

,

۲ قهرمانی بیشتر از دوران رومان کالدرون، اما در این مدت به طرز عجیبی از لیگ قهرمانان حذف می‏‌شد. بعد از آن تیم، باشگاه و بازیکنان به هیچ وجه نمی‌‏توانستند به خودشان انگیزه بدهند. اما حالا شرایط متفاوت شده و رئال بیشتر به قهرمانی در لیگ قهرمانان می‏‌رسد تا لیگ اسپانیا. بد هم نیست، جایگزینی مناسب برای آن پیدا شده است. بازی‌ها کمتر، تورنمنتی کوتاه‎تر، رقبای بزرگ‎تر و عنوانی که هواداران را بیشتر به وجد می‎آورد.

,

این به نوعی موفقیت است، به نوعی هم می‏‌توان گفت مادرید قربانی تاریخ خودش شده است، که البته اتفاقی شیرین است.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه