مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان خبر داد؛

محمد و فاطمه پرتکرارترین نام ها در سیستان و بلوچستان/ روزانه 247 نوزاد متولد می شوند

محمد و فاطمه پرتکرارترین نام ها در سیستان و بلوچستان/ روزانه 247 نوزاد متولد می شوند
رضا راحت دهمرده گفت: در 9 ماه امسال محمد و فاطمه پرتکرارترین نام ها در سیستان و بلوچستان بودند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا راحت دهمرده مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون  بیان کرد: در 9 ماه امسال فاطمه، عایشه، حلما، سدنا و زینب اسامی پر تکرار خانم ها در سیستان و بلوچستان بود.
 
وی ادامه داد: همچنین در این مدت محمد، محمد عمر، امیر علی، محمد طاها و علی اسامی پرتکرار آقایان در این استان بودند.
 
این مقام مسئول بیان کرد: بر اساس آمارهای جمع آوری شده از ادارات ثبت احوال استان در 9 ماه سال 99 در هر روز 247 واقعه تولد ثبت و در هر ساعت حدود 10 نوزاد متولد شدند.
 
مدیر کل ثبت احوال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در 9 ماه امسال در مجموع تعداد 66 هزار و نهصد و پنجاه و نه واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده است.
 
وی گفت: ثبت بهنگام وقایع حیاتی یکی از اساسی ترین و مهم ترین اهرم های ارائه آمارهای دقیق و واقعی بوده و تهیه آمارهای دقیق در حقیقت زمینه ساز توسعه و پیشرفت کشور است.
 
وی ادامه داد: بر اساس آمارهای در دسترس، متخصصین امور برنامه ریزی می توانند برای ارائه روش ها و برنامه های مدون و دقیق برای توسعه و آبادانی و پیشبرد اهداف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و غیره گام بردارند.
 
مدیر کل ثبت احوال استان گفت: ثبت داده های جمعیتی در صورت پوشش کامل می تواند در تأمین حقوق انسانی افراد و مطالعات جمعیت شناسی، اپیدمولوژی، خانواده و نیاز سنجی ملی و بومی موثر باشد و اثر بخشی وسودمندی آمارهای حیاتی برای تحقیقات علمی به کیفیت، صحت و دقت آنها بستگی دارد.
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه