ارائه گزارشی از تهدیدات موجود در فضای مجازی به کمیسیون امنیت ملی مجلس
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت در جلسه اخیر گزارشی از تهدیدات موجود در فضای مجازی ارائه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در تشریح نشست اخیر کمیسیون خود اظهار داشت: جلسه امروز مهمان ما سردار وحید مجید بود که گزارشی از فعالیت های پلیس فتا ارایه کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: سردار مجید، رئیس پلیس فتا، در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن ارائه گزارشی از تهدیدات موجود در فضای مجازی در دو بعد محتوایی و فنی تاکید کرد شبکه های اجتماعی ای که سرورهای آن در خارج از کشور است این ظرفیت را دراند که به بستری برای جرائم سایبری تبدیل شوند.
,عمویی ادامه داد: سردار وحید با تاکید بر تقویت از شبکه ملی اطلاعات، خاطرنشان کرد که در شبکه ملی اطلاعات دو هدف حفاظت از داده های ایرانیان و همین طور حاکمیت ملی بر فضای مجازی داخلی با هدف مقابله با جرائم در محیط سایبری دنبال می شود.
,سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: رئیس پلیس فتا همچنین به گزارشی از تنوع جرائم سایبری و روند مقابله با این جرائم در پلیس فتا ارائه کرد که حاکی از موفقیت در موارد مختلفی از کشف جرم و مقابله با مجرمین بود. بر اساس این گزارش با بهره گیری از رمز پویا در تراکنش های مالی، شاهد چشمگیر فیشینگ و تخلیه حسابهای بانکی در فضای مجازی بوده ایم.
,وی در خاتمه بیان کرد: در این جلسه نمایندگان حاضر هم بر ضرورت تقویت حکمرانی ملی در فضای مجازی و ارتقای سواد رسانه ای در جامعه تاکید کردند.
,,
انتهای پیام/ک
,منبع: فارس
]
ارسال دیدگاه