عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

تست واکسن ایرانی کرونا توسط فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقدامی تحسین برانگیز بود

تست واکسن ایرانی کرونا توسط فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقدامی تحسین برانگیز بود
حجت الاسلام حسینی‌کیا گفت: تست واکسن ایرانی کرونا بر فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقدامی تحسین برانگیز بود و این امر بدان معنا است که مجموعه ستاد اجرایی حضرت امام(ره) به دانشمندان خود جهت اعتماد مردم اطمینان دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید جواد حسینی کیا در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) الحمدالله در همه کارها پیشتاز بوده و هست.

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی بیان داشت: در بحث کرونا با توجه به شرایط تحریمی و مشکلات بانکی که ما داریم یک نیاز جدی بود که مجموعه ای در کشور اقدامی داشته باشد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: در این راستا مجموعه ای بهتر از ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) که مورد اعتماد باشد شاید نداشته باشیم و مجموعه ای کم نظیر است.

وی خاطر نشان کرد: تست واکسن ایرانی کرونا بر فرزند رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اقدامی تحسین برانگیز بود و این امر بدان معنا است که مجموعه ستاد اجرایی حضرت امام (ره) به دانشمندان خود جهت اعتماد مردم اطمینان دارد.

نماینده مردم شهرستان سنقروکلیایی تصریح کرد: مجموعه اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) بسیار امیدوار کننده است و قطعا در آینده نزدیک این واکسن به بازار خواهد آمد و نه تنها ایران بلکه کشورهای منطقه را نیز در بر خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه