مسئول بسیج سازندگی لرستان:

رزمایش کمک مومنانه تا پایان کرونا ادامه دارد

رزمایش کمک مومنانه تا پایان کرونا ادامه دارد
جهانبخش با بیان اینکه رزمایش کمک مومنانه تا پایان کرونا ادامه دارد گفت: کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا تا پایان کرونا ادامه خواهد داشت و همچنین طرح شهید سلیمانی نیز با کمک جهادگران با هدف کاهش شیوع کرونا ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیرافلاک سرهنگ احسان جهانبخش صبح امروز در مراسم رزمایش کمک مومنانه که به مناسبت سالروز شهادت سردار سلیمانی برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با همکاری و هماهنگی سپاه، بسیج سازندگی و ستاد اجرایی فرمان امام(ره) امروز مرحله دیگری از رزمایش کمک مومنانه با هدف کمک به نیازمندان در استان انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیرافلاک,

وی افزود: در این رزمایش ۲۲ هزار و ۲۵۰ بسته معیشتی، ۲۰ هزار قرص نان، ۳۹ هزار و ۹۵۰ پرس غذای گرم در بین خانواده نیازمندی که شناسایی شده اند، توزیع می شود.

,

مسئول بسیج سازندگی لرستان تصریح کرد: همچنین از دیگر برنامه های این رزمایش توزیع ۱۰۵ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند و توزیع هفت هزار و ۳۰۰ بسته لوازم التحریر است.

,

جهانبخش عنوان کرد: در این مرحله از رزمایش شش هزار و ۸۰۰ بسته بهداشتی و ۱۰۹ هزار ماسک در بین افراد نیازمند توزیع خواهد شد و رزمایش کمک مومنانه تا پایان کرونا ادامه دارد.

,

وی بیان کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا تا پایان کرونا ادامه خواهد داشت و علاوه بر این برنامه، طرح شهید سلیمانی نیز با کمک جهادگران با هدف کاهش شیوع کرونا ادامه دارد.

,

 

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه