سرپرست اداره بهزیستی هرسین:
آژانس معلولان در هرسین راهاندازی میشود
سعید حیدری گفت: با پیگیری های صورت گرفته مقرر شد آژانس مسافربری ویژه معلولین در شهرستان هرسین راه اندازی شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید حیدری در گفتگو با خبرنگار دیوانگاه با اشاره به برگزاری سومین جلسه دبیرخانه مناسب سازی شهرستان هرسین، اظهار داشت: طی این جلسه مصوباتی به تصویب رسید که با همکاری ادارات مرتبط نسبت به تحقق آن ها اقدام خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه ,سرپرست اداره بهزیستی شهرستان هرسین افزود: پیرو اطلاع رسانی های صورت گرفته در خصوص تاسیس آژانس مسافربری ویژه معلولین در سطح شهرستان و با توجه به متقاضی شدن چند مورد از مددجویان تحت حمایت مقرر شد برنامه ریزی های لازم به منظور تسهیل در انجام این موضوع از جمله تامین خودرو ون مناسب سازی شده، ارایه تسهیلات به منظور ایجاد اشتغال برای این افراد و مواردی از این قبیل انجام پذیرد.
,وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مددجویان تحت حمایت، خدمات بانکی را از بانک رفاه دریافت می نمایند و به خاطر اینکه در محدوده اداره نیز دستگاه خودپردازی موجود نیست و از سوی دیگر در سطح شهرستان خودپردازی که دارای استاندارهای لازم جهت استفاده افراد استفاده کننده از ویلچر و نیز نابینایان عزیزمان نمی باشد مقرر شد با همکاری بانک رفاه شهرستان نسبت به تعبیه یک دستگاه خودپرداز با تمامی استاندارهای لازم از جمله تجهیز به سیستم گویا و بریل و نیز ارتفاع استاندارد و بدون هرگونه مانعی برای استفاده از افراد استفاده کننده از ویلچر در محل اداره بهزیستی شهرستان اقدام شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه