محروم و مصدوم نداریم؛

نوازی: از نظر روحی به یک برد خوب نیاز داریم/ فاصله کوتاه بین بازی‌ها ما را به دردسر انداخته

نوازی: از نظر روحی به یک برد خوب نیاز داریم/ فاصله کوتاه بین بازی‌ها ما را به دردسر انداخته
مربی تیم شهرخودرو گفت: اگر فاصله بازی‌ها رعایت شود و درست برنامه ریزی کنند هیچ تیمی لطمه نمی‌خورد نواقص‌ها سبب می‌شود بازیکنان در رفت‌وآمدها اذیت شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد نوازی در نشست خبری پیش از دیدار دو تیم شهرخودرو و سایپا اظهار داشت: بازی با سایپا مانند همه بازی‌ها برای ما ۳ امتیاز دارد. امیدوارم بتوانیم همانند بازی با تراکتور که میتوانستیم برنده باشیم، آماده باشیم و با روحیه و انگیزه بالا از امتیاز میزبانی استفاده کنیم و به برد برسیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد : تیم ما با توجه به شرایط جدول به این ۳ امتیاز نیاز دارد. زمان کمی را بعد از بازی با تراکتور در اختیار داشتیم و تمرینات فشرده ای را برگزار کردیم. امیدوارم نکاتی که مهدی رحمتی به بازیکنان گفته را اجرا کنیم و از نقاط ضعف سایپا که شناسایی کردیم به این تیم ضربه بزنیم. هدف اصلی ما مقابل سایپا برد است تا بتوانیم هم شرایط خودمان را در جدول بهبود ببخشیم و هم هواداران مشهد و خراسان را دل شاد کنیم.

,

نوازی درباره محروم و مصدومان تیمش گفت: محروم و مصدوم نداریم و شرایط بازیکنانمان خوب است. صادق صادقی به این بازی رسیده است. امیدوارم بتوانیم از شانس‌های گلزنی که به دست میاوریم نهایت استفاده را انجام دهیم.

,

مربی تیم شهرخودرو درباره فشردگی بازی‌های لیگ برتر تصریح کرد: از لحاظ کیفیتی و تمرینی تاثیرگذار است. بعد از بازی با تراکتور، یک روز ریکاوری داشتیم و یک روز هم استراحت دادیم تا بازیکنان از لحاظ تغذیه‌ای و بدنی به بازی با سایپا برسند و زمان مناسبی برای تمرین نداشتیم. اگر برنامه‌ریزی درستی داشته باشند، هیچ تیمی ضربه نمی‌خورد. رفت‌وآمدها تیم‌ها را دچار مشکل می کند و این یک مقدار اذیت‌کننده است. اگر فاصله بازی ها همان ۶ یا ۷ روز باشد، تیمی ضرر نمی‌بیند.

,

گفتنی است؛ سرمربی تیم سایپا به نشست خبری نرسید.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه