لیگ والیبال لهستان| پیروزی اسکرا با ستاده ایرانی/ عبادیپور سال ۲۰۲۱ را با درخشش آغاز کرد
میلاد عبادیپور ستاره تیم ملی والیبال ایران، سال ۲۰۲۱ را با درخشش در پلاسلیگا آغاز کرد و ارزشمندترین بازیکن دیدار اسکرا با کاتوویسه شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم اسکرا امشب در دیداری معوقه از هفته نهم لیگ لهستان، میهمان کاتوویسه بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
شاگردان میخال گوگول سرمربی تیم اسکرا بلخاتوف، در این مسابقه با نتیجه سه بر صفر و با امتیازهای ۲۵ بر ۱۹، ۲۵ بر ۲۲ و ۳۳ بر ۳۱ میزبان خود را شکست دادند و با ۲۶ امتیاز از ۱۵ مسابقه، به رتبه هفتم جدول این رقابتها صعود کردند.
,
میلاد عبادیپور دریافتکننده ملیپوش کشورمان، در این مسابقه ۱۷ امتیاز (۱۶ حمله و یک دفاع) به دست آورد تا با کسب عنوان ارزشمندترین بازیکن این دیدار، سال ۲۰۲۱ را با درخشش آغاز کند.
,
تیم کاتوویسه به رغم شکست در این مسابقه، با ۲۶ امتیاز از ۱۵ بازی، به دلیل پیروزیهای بیشتر و نسبت بهتر در ستهای برده و باخته، در رتبه پنجم قرار گرفت و تیم اشلِپسک سوالکی نیز با همین امتیاز از ۱۷ مسابقه، در رتبه ششم قرار دارد.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه