رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی صحنه:
آتش کارخانه یونولیت در صحنه با تلاش آتش نشانان مهار شد + عکس
بهرام شاه آبادی رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صحنه گفت : یک کارخانه یونولیت سازی در سه کیلومتری شهر صحنه که طعمه حریق شده بود با تلاش ۱۲ نفر آتش نشان مهار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بهرام شاه آبادی در گفتگو با امروله، عنوان کرد: طی تماس تلفنی عصر امروز (پنج شنبه) با شماره (۱۲۵) از طعمه حریق شدن یک کارخانه یونولیت سازی در نزدیکی شهر صحنه آگاه شدیم و بلافاصله تیم آتش نشانی به محل اعزام شد.
رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی صحنه ادامه داد: با توجه به حجم بالای حریق سریعا دو دستگاه خودرو اطفاء حریق دیگر نیز به محل آتش سوزی اعزام و از پیشروی آتش و خسارات بیشتر جلوگیری به عمل آمد.
وی نشان کرد: حجم شعله و آتش سوزی توسط مواد یونولیتی جنس این مواد به گونهای است که در اثر سوختن گازهای سمی خطرناک تولید میکنند که با تلاش ۱۲ نفر از آتش نشان ها بدون خسارت جانی این حریق بعد از یک ساعت تلاش مهار شد.
رییس آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری صحنه در پایان گفت: علل حوادث ذکر شده در دست بررسی است.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه