ترابی: آرزویم ایستادن روی سکوی مسابقات قهرمانی جهان فوتبال هفت نفره است
ملیپوش فوتبال هفت نفره کشورمان گفت: هدفم موفقیت تیم ملی در رقابتهای جهانی و کسب مدال طلای این رویداد است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس ترابی ملی پوش تیم ملی فوتبال هفت نفره در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون ورزش های جانبازان و معلولین بیان کرد: به ورزش علاقه زیادی دارم و پس از سانحه تصادف در فوتبال هفت نفره فعالیتم را در پست دفاع آخر آغاز کردم و توانستم همراه با تیم ملی در رویدادهای مختلف حاضر شوم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی ادامه داد: در طول مدت حضورم در تیم ملی، عنوان نایب قهرمانی در مسابقات جهانی آرژانتین و قهرمانی در مسابقات آسیا و اقیانوسیه کیش را تجربه کردم و کسب این مدال ها باعث شد دیدگاه اطرافیانم نسبت به توانایی های من تغییر کند.
,ترابی افزود: پس از مدت ها دوری از فضای اردو و تمرین به دلیل شیوع بیماری کرونا، خوشبختانه نخستین مرحله اردوی تیم ملی به خوبی برگزار شد و مربیان نیز از عملکرد بازیکنان راضی بودند.
,وی عنوان کرد: تلاش می کنم تا تیم ملی در مسابقات برون مرزی موفق باشد و اگر مجدد فوتبال هفت نفره به بازی های پارالمپیک بازگردد، امیدوارم ایستادن روی سکوی قهرمانی این رقابت ها را تجربه کنم.
,ملی پوش فوتبال هفت نفره در پایان گفت: حضور این تعداد بازیکن در اردو می تواند نویدبخش تداوم موفقیت های تیم ملی در رویدادهای جهانی باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه