لیگ اسکی| روز نخست هفته اول مسابقات صحرانوردی برگزار شد/ اسکی بازان برتر 1200 اسپرینت معرفی شدند

لیگ اسکی| روز نخست هفته اول مسابقات صحرانوردی برگزار شد/ اسکی بازان برتر 1200 اسپرینت معرفی شدند
هفته اول رقابت‌های لیگ اسکی صحرانوردی در پیست اسکی شهید محسن قوطاسلو با معرفی نفرات برتر خاتمه یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هفته نخست رقابت‌های لیگ اسکی صحرانوردی با برگزاری مسابقه اسپرینت ۱٢۰۰ متر در پیست اسکی شهید قوطاسلو (ارتش جمهوری اسلامی ایران) دنبال شد و در روز نخست سیدستار صید در بخش مردان و سمانه بیرامی‌باهر در بخش بانوان عناوین نخست را به خود اختصاص دادند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این رقابت‌ها در بخش مردان سیدستار صید اول شد، دانیال ساوه شمشکی جایگاه دوم را بدست آورد و علیرضا مقدید عنوان سوم را به خود اختصاص داد. در بخش بانوان نیز سمانه بیرامی‌باهر جایگاه نخست را بدست آورد، ساحل تیر دوم شد و فرزانه رضاسلطانی مقام سوم را کسب کرد.

,

روز دوم این مسابقات فردا (سه‌شنبه ٢٣ دی‌ماه) دنبال خواهد شد. این رقابت‌ها در تقویم فدراسیون بین‌المللی اسکی ثبت شده و امتیازات بین‌‌المللی آن (Fis Point) برای اسکی‌بازان حاضر درج خواهد شد. در این رقابت‌ها محمد میگونی به عنوان نماینده فنی فدراسیون بین‌المللی اسکی (technical delegate) حضور دارد.

,

با توجه به شیوع ویروس کرونا این رقابت‌ها با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.
◀️ نتایج روز نخست / اسپرینت ۱٢۰۰ متر
🔹نتایج مردان:
🥇سیدستار صید
🥈دانیال ساوه شمشکی
🥉علیرضا مقدید

🔹نتایج بانوان:
🥇سمانه بیرامی باهر
🥈ساحل تیر
🥉فرزانه رضاسلطانی
انتهای پیام/

 

,
, ◀️ نتایج روز نخست / اسپرینت ۱٢۰۰ متر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه