درب‌های حضور در اردیویسه برایم باز است؛

جهانبخش: در برایتون نمی‌توانم مانند سابق نفوذ کنم/ درباره جدایی از لیگ انگلستان هنوز تصمیمی ندارم

جهانبخش: در برایتون نمی‌توانم مانند سابق نفوذ کنم/ درباره جدایی از لیگ انگلستان هنوز تصمیمی ندارم
هافبک ملی‌پوش تیم برایتون انگلیس می‌گوید پیشنهادات هلندی برای وی خوشحال‌کننده هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا جهانبخش بازیکن ایرانی تیم فوتبال برایتون درباره کم بازی کردنش در این تیم به سایت  voetbal International گفت: در هلند و ایران من همیشه یک وینگر راست واقعی بودم و می‌توانستم زیاد نفوذ کنم. اکنون دو سال است که این کار را نمی‌کنم. در این فصل سرمربی تیم را متقاعد کردم که می‌توانم در سیستم او بازی کنم. هر روز سخت کار می‌کنم تا بازیکنی باشم که سرمربی می‌خواهد. از نظر عملکرد و دقایق بازی، وضعیتم در این فصل بهتر از سال گذشته است اما این برای من کافی نیست. می‌خواهم بیشتر بازی کنم. این واضح است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بازیکن ایرانی تیم فوتبال برایتون انگلیس که مدنظر چند باشگاه هلندی هم قرار داشت، تصریح کرد: وقتی پیشنهادی از یک باشگاه هلندی می‌آید، احساس خوبی برای من است. ایده بسیار خوبی است که درها همیشه به روی من باز هستند.

,

جهانبخش افزود: آژاکس، فاینورد، آلکمار و آیندهوون باشگاه‌هایی هستند که همیشه در سطح خوبی بازی می‌کنند و در لیگ اروپا یا لیگ قهرمانان حضور دارند.

,

این بازیکن ایرانی که تا سال ۲۰۲۳ با برایتون قرار دارد، درباره وضعیتش برای جدایی از این تیم یا ادامه کار در برایتون  گفت: هنوز تصمیم نگرفته‌ام. این اولین مرحله دشوار در زندگی حرفه‌ای من نیست. من یک مبارز هستم و برای شانس‌هایم به مبارزه ادامه می‌دهم.

,

جهانبخش تاکید کرد: من یک بار به اروپا آمدم تا در بالاترین سطح بازی کنم. با لیگ برتر انگلیس، من در حال حاضر در آن سطح هستم اما صِرف بودن در این سطح برایم کافی نیست. درست مثل تیم‌های نایمخن و آلکمار، می‌خواهم اینجا هم چیزی از خودم بر جای بگذارم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه