زنگنه:
دشمنان نتوانستند صادرات نفت ایران را به صفر برسانند
وزیر نفت ایران در گفتوگو با شبکه یمنی المسیره، از شکست تحریمهای آمریکا و خودکفایی ایران در تولید برخی تجهیزات نفتی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «بیژن زنگنه»، وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران گفت که دشمنان این کشور از جمله آمریکا در به صفر رساندن صادرات نفتی شکست خوردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
او یکشنبهشب در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «المسیره» یمن گفت: «دشمنان در به صفر رساندن صادرات نفتی ما شکست خورده و ما با اتکا به تواناییهای داخلی خود، با قاطعیت به دنبال شکست تحریمها علیه بخش صادرات نفتی ایران هستیم».
,
وزیر نفت ایران گفت که تهران ۸۰ درصد از تجهیزات نفتی ثابت خود را در داخل تولید میکند و این مقدار در ارتباط با تجهیزات بازیافتی کمتر از این میزان است.
,
زنگنه گفت که ایران موفق به تحقق خودکفایی در بخش صنعت موتورهای توربینهای گازی و پمپاژ نفت شده است و امیدواریم طی دو سال آینده با اتکا به شرکتهای دانشبنیان در بخش کمپرسورهای موتورهای سنگین نیز به خودکفایی برسیم.
,
انتهای پیام/.
]
ارسال دیدگاه