با اعلام معاون و سخنگوی باشگاه؛
پرسپولیس مقابل تراکتور سیاهپوش شد/ لباس جدید سرخها به یاد علی انصاریان + عکس
پرسپولیس برای بازی با تراکتور با پیراهنی که نام علی انصاریان بر روی آن نوشته شده به میدان می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس، ابراهیم شکوری در ارتباط با شرایط پیش آمده قبل از بازی با تراکتور، اظهار داشت: قبل از هر چیز باید درگذشت زندهیاد علی انصاریان را به خانواده او، به ویژه مادر بزرگوارش و سپس هواداران تسلیت بگویم. از دست دادن مهرداد میناوند و حالا انصاریان، دو مصیبت غیر قابل باور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ,وی افزود: در حال حاضر همه ما لحظات سختی را سپری میکنیم و دچار شوک شدهایم. در بهت و ناباوری، دومین چهارشنبه پیاپی را در عزای دوستان عزیزمان سپری میکنیم. هنوز درگذشت میناوند را هضم نکرده بودیم که این اتفاق هم روی داد. از خدا برای همه صبر و سلامتی آرزو میکنم.
,معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس اضافه کرد: به احترام انصاریان و در عزای او، در بازی امروز مقابل تراکتور مشکیپوش هستیم و با پیراهن سیاه و با نام انصاریان وارد زمین خواهیم شد. با همکاری صمیمانه شرکت الاشپورت، در کمترین زمان ممکن البسهای تیم تهیه خواهد شد و امروز با پرواز ارسال میشود.
,


,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه