فعال سیاسی اصلاح طلب استان گلستان:
بزرگترین بُرد امام بعد از ۲۲ بهمن، ۱۲ فروردین بود/ "جمهوری اسلامی" تاییدیه رسمی مردم را دارد
محمود ربیعی گفت : امام در ۱۲ فروردین ۵۸ تاییدیه رسمی مردم را گرفت آن هم کمتر از ۵۰ روز ، یعنی ۲۲ بهمن پیروز شدیم تا ۱۲ فرودین درکمتر از ۵۰ روز این همه پرسی را به اجرا گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود ربیعی معاون اسبق اقتصادی استانداری گلستان و از چهره های اصلاح طلب گرگان در گفتگو با گلستان ما درباره ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی اظهار کرد: بزرگترین نماد جمهوری اسلامی رای و حضور مردم در حمایت از انقلاب اسلامی بوده که این نماد خودش را در ۱۲ فروردین ۵۸ متبلور کرد و نشان داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,ربیعی افزود: من فکر می کنم یکی از بزرگترین ، بهترین و به وقت ترین اقدام حضرت امام خمینی (ره) این بود که آمد نهضت مردم که به صورت عمومی و کاملا مردمی بود و رژیم شاهنشاهی را سرنگون کرد ، را به رای مردم گذاشت .
,وی تصریح کرد: امام با این کار تاییدیه رسمی مردم را گرفت آن هم کمتر از ۵۰ روز ، یعنی ۲۲ بهمن پیروز شدیم تا ۱۲ فرودین درکمتر از ۵۰ روز این همه پرسی را به اجرا گذاشت.
,معاون اسبق استاندار گلستان خاطرنشان کرد: بزرگترین برد امام بعد از ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب ، ۱۲ فروردین بود که بعد از ۴۲ سال هنوز افتخاری برای کشور و نظام است.
,ربیعی اضافه کرد: ۱۲ فروردین و رای مردم به جمهوری اسلامی می تواند در مقابل مخالفین و معاندین و کسانی که ما را متهم می کنند یک برگ برنده باشد و می توانیم بگوییم که مردم به ما رای دادند و ما را خواستند ، ما هر سال یک انتخابات در بخش های مختلف داشتیم و آن بخش های نظام که نیاز به رای مردم بوده در ۱۲ فروردین، عینیت پیدا کرد و موجب تثبیت انقلاب شد.
,ربیعی در رابطه با برجستگی های جمهوری اسلامی گفت: اولین نقطه برجسته انقلاب مردمی بودن آن است چون اگر مردم نبودند انقلابی انجام نمی شد و به پیروزی نمی رسید و اگر مردم نبودند دفاع مقدس بعد از هشت سال به پیروزی نمی رسید و اگر مردم نبودند علیرغم تحریم های ظالمانه و مخالفت اسراییل و دشمنان داخلی و خارجی با مشکل جدی مواجه می شدیم .
,وی یادآور شد: وحدت مردم باعث بقای نظام شده و تداوم نظام هم با حضور مردم می تواند تقویت شود و پیروزی و ثبات انقلاب با حضور مردم رابطه مستقیم دارد.
,این چهره سیاسی اصلاح طلب بیان کرد: اینکه مردم در انتخابات حضورشان را در جمهوری اسلامی نشان می دهند، یک برگ برنده است و برگ زرینی در دفاع از انقلاب و مواجهه با مستکبرین است.
,ربیعی افزود: مردم ما در تمامی انتخاباتها اعم از ریاست جمهوری ، مجلس شورای اسلامی ، شورای شهر و روستا حضوری جدی داشته اند و تا این لحظه محکمتر از قبل بر روی مواضع خود ایستاده اند و به بعد نیز همین خواهد بود.
,انتهای پیام /
]
ارسال دیدگاه