مدیرعامل بانک رفاه کارگران کشور خبر داد؛

تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در اردل

تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در اردل
مدیرعامل بانک رفاه کشور از تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در شهرستان اردل خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اسماعیل للگانی دزکی مدیر عامل بانک رفاه کشور در سفر به شهرستان اردل در گفت‌وگو با خبرنگار جهانبین نیوز از تقویت سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی و دامپروری در استان و منطقه دیناران شهرستان اردل خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

للگانی افزود: با توجه به پتاسیل بالای چهارمحال بختیاری و منطقه دیناران شهرستان اردل در بخش کشاورزی و دامپروری برخی از شرکت های سرمایه گذاری برای سرمایه‌گذاری برای توسعه کشاورزی  در این استان اعلام آمادگی کردند.

وی بیان کرد: با توجه به حاصلخیز بودن خاک و منابع آب فراوان و بهره‌مندی این استان از پتانسیل‌های ویژه در بخش کشاورزی می‌طلبد بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد.

مدیرعامل بانک رفاه کشور گفت: ما باید توسعه بخش کشاورزی را در اولویت کار خود قرار دهیم تا بتوانیم یک کشاورزی پایدار داشته باشیم.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه