فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب مطرح کرد؛
کنترل تردد خودروهای غیربومی در مبادی ورودی و خروجی شهرستان سرپل ذهاب
منوچهر رضایی گفت: تردد پلاک خودروهای غیربومی در مبادی ورودی و خروجی شهرستان سرپل ذهاب کنترل می شود و ورودی برای غیربومیان به شهر مسدود شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر رضایی در گفتگو با خبرنگار بازی دراز اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرستان سرپلذهاب از وضعیت زرد به نارنجی و در فاصله یک هفته رنگ نارنجی به قرمز تغییر کرد، بر اساس تصمیمات و جلسات ستاد ملی مبارزه با کرونا شهرستان تصمیم بر این شد که مبادی ورودی شهر کنترل شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,فرمانده نیروی انتظامی شهرستان سرپل ذهاب افزود: با هدف قطع این زنجیره و جلوگیری از شیوع این ویروس منحوس، مسیرهای ورودی از قره بلاغ هم ورود و هم خروج مسدود کرده ایم و همچنین ورود و خروج به احمدآباد که به سراب گرم و شهرستان گیلانغرب منتهی می شود مسدود شده است.
,وی با بیان اینکه محدودیت های شبانه از ساعت ۲۲ تا ۳ بامداد ادامه دارد، گفت: خودروهای غیربومی که در شهرستان تردد دارند هرچه سریعتر شهر را ترک کنند در غیر این صورت با هنجارشکنان برخورد قاطع صورت می گیرد.
,رضایی در ادامه گفت: خودروهای با پلاک غیر بومی در شهر تردد دارند که مالکان آن ساکن شهرستان و یا کارمند ادارات شهرستان و غیربومی می باشند که در صورت چک کردن کارت ملی و بومی بودن تردد این دسته از افراد بلامانع است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه