هشتمی رضایی در کانوی یکنفره 500 متر
آبهای آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان جهان| نبی رضایی قهرمان ۵۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال جهان شد
[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدنبی رضایی در مسابقه کانوی یکنفره ۵۰۰۰ متر مسابقات آبهای آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان جهان در صاحب مدال با ارزش طلا شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به نقل از روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، مسابقات آبهای آرام قهرمانی زیر ۲۳ سال و جوانان جهان از صبح امروز ۱۳ شهریور در سگد مجارستان ادامه پیدا کرد.
,در ادامه رقابتها محمدنبی رضایی در فینال A کانوی یکنفره 500 متر زیر ۲۳ سال مردان به مصاف رقیبان رفت
, A,در این مسابقه رضایی با حریفانی از چین، لهستان، ایتالیا، اسپانیا، مجارستان، مولداوی، مکزیک و جمهوری چک رو به رو شد و با زمان 1:52.80 دقیقه در رده هشتم قرار گرفت. در این مسابقه قایقرانان چین، لهستان و ایتالیا به ترتیب اول تا سوم شدند
,در ادامه رقابتها محمدنبی رضایی در کانوی یکنفره ۵۰۰۰ متر زیر ۲۳ سال مردان به مصاف رقیبان رفت.
,در این مسابقه رضایی با حریفانی از اوکراین، تونس، استرالیا، آلمان، اسپانیا، ایتالیا، مجارستان، جمهوری چک، لهستان، کانادا، فرانسه، چینتایپه، مکزیک، لتونی، انگلیس، مولداوی، ازبکستان، سنگاپور، رومانی و آمریکا رو به رو شد و با زمان ۲۳:۳۰.۴۰ دقیقه در رده نخست قرار گرفت و صاحب مدال با ارزش طلا شد. در این مسابقه قایقرانان اسپانیا و مجارستان به ترتیب دوم و سوم شدند.
,,
,
]
ارسال دیدگاه