اخبار داغ

سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود

سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود
مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سال‌ها بعد با شیوع بیماری‌های مزمن و هزینه‌های درمانی سنگین، خود را نشان دهد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، گفت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات نادرست ممکن است سال‌ها بعد با شیوع بیماری‌های مزمن و هزینه‌های درمانی سنگین، خود را نشان دهد.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای فرآیندهای نظارتی افزود: بهره‌گیری از روش‌های نوین و فناوری‌های روز باید جایگزین شیوه‌های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد.

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی همچنین خواستار توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و گفت: اگر به سلامت، نه به‌عنوان هزینه بلکه به‌عنوان سرمایه نگاه می‌کردیم، بسیاری از بیماری‌های امروز قابل پیشگیری بودند.

بهفر از مدیران غذا در دانشگاه‌ها خواست تا با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در کاهش آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست‌گذاران برسانند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه