همکاری سهجانبه برای جهش اقتصادی اردبیل: بسیج علمی، دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و دانشگاه محقق اردبیلی بر توسعه کشاورزی، گردشگری و معدن متمرکز شدند
در راستای بهرهگیری از ظرفیتهای علمی و پژوهشی بومی استان اردبیل،نشستی میان روسای دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، دانشگاه محقق اردبیلی و سازمان بسیج علمی کشور برای تقویت سه حوزه کلیدی کشاورزی، گردشگری و معدن استان اردبیل شکل گرفت. در این دیدار، بر ضرورت تبدیل دانش به ثروت و ایجاد پل ارتباطی میان دانشگاه و صنعت با تکیه بر ظرفیتهای داخلی استان، ظرفیت شبکه ملی اساتید و سرمایهگذاران بسیج علمی تأکید شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری، دکتر روحاله رضوینژاد، رئیس دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و رئیس سازمان بسیج علمی کشور، در سفر اخیر خود به استان اردبیل، با دکتر محمد حسنزاده، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی، دیدار و گفتوگو کرد. این نشست که با حضور دکتر صالح پیدایش، معاون بسیج علمی استان اردبیل، برگزار شد، به بررسی راهکارهای توسعه همکاریهای فناورانه در بخشهای استراتژیک کشاورزی، گردشگری و معدن استان اختصاص داشت.
در این مذاکرات، طرفین بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی استان، بهویژه بهرهگیری از شبکه ملی اساتید مستقر در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی و همچنین شبکه سرمایهگذاران بسیج علمی، تمرکز کردند.
دکتر رضوینژاد با اشاره به جایگاه ممتاز دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان دانشگاه مادر استان، ظرفیتهای علمی و آزمایشگاهی این مرکز را برای نوآوری و توسعه فناوری محوری دانست.
وی تأکید کرد: بسیج علمی کشور آماده است تا با ایجاد یک پل ارتباطی مستحکم میان دانشگاه و بخش صنعت، از تبدیل یافتههای علمی به ثروت و تسریع در توسعه اقتصاد دانشبنیان استان اردبیل حمایت نماید.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن تشریح توانمندیهای پژوهشی و ظرفیتهای دانشگاه، آمادگی کامل این نهاد علمی را برای توسعه همکاریهای سهجانبه در راستای اهداف توسعه منطقهای اعلام کرد.
این دیدار با حصول توافق بر تدوین یک برنامه عملیاتی مشترک برای توسعه همکاریها و امضای تفاهمنامه رسمی در آینده نزدیک، به پایان رسید.
ارسال دیدگاه