اخبار داغ

نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین چه گفتند؟

شریف: زودتر مستحق این پیروزی بودیم/ شکرانی: حسم غیرقابل توصیف است

شریف: زودتر مستحق این پیروزی بودیم/ شکرانی: حسم غیرقابل توصیف است
در سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان ۲۰۲۵ بحرین ۴۰۰ ورزشکار ایرانی در ۲۴ رشته ورزشی به رقابت می‌پردازند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سومین دوره بازی‌های آسیایی جوانان بحرین ۲۰۲۵ از روز یکشنبه در برخی رشته‌ها آغاز و ۳۰ مهر نیز با برگزاری افتتاحیه به طور رسمی آغاز و تا ۱۰ آبان ادامه دارد.

کاروان ایران آبان با شعار «سفیران امید و امید ایران» و حضور ۴۰۰ ورزشکار ایرانی در ۲۴ رشته ورزشی بدمینتون در بخش دختران، ورزش‌های الکترونیک، سه‌گانه، گلف در بخش پسران، بوکس، ورزش‌های آبی، ام‌ام‌ای، کبدی، وزنه‌برداری، هندبال، تکواندو، بسکتبال سه‌نفره، والیبال، دوومیدانی، فوتسال، موی‌تای، جودو، دوچرخه‌سواری، پنچاک‌سیلات، کوراش در بخش دختران و پسران، رشته‌های تنیس روی میز، والیبال ساحلی، کشتی آزاد و کشتی ساحلی در بحرین شرکت می‌کند.

در حاشیه این بازیها نمایندگان ایران در منامه صحبت کردند.

شکرانی: حسم غیرقابل توصیف است

فاطمه شکرانی دروازه‌بان تیم فوتسال دختران ایران بعد از درخشش در نیمه‌نهای گفت: بازی خیلی جذابی بود و رقابت دو تیم پایاپای بود. سطح بازی خیلی بالا بود و هر دو تیم برای رسیدن به فینال می‌جنگیدند.

او در پایان هم گفت: حس الان من غیرقابل توصیف است. نتیجه تمام تلاش و زحمات خودمان را گرفتیم. انشالله برای فینال هم بتوانم در دروازه ایران عملکرد خوبی داشته باشم.

رضوانی: از عملکرد شناگران راضی هستم

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا در مورد رقابت‌های صبح روز دوم شنای جوانان آسیا گفت: امروز هم یک فینالیست در ۵۰ متر پروانه موفق شدیم امروز فینالیست شویم و عصر امروز فینال برگزار می‌شود در ۴ درصد مترم با رکورد خیلی خوبی به عنوان تیم اول به فینال رفتیم که البته داوران از تیم ایران خطا گرفتند و اعتراض خود را ارائه دادیم و با توجه به نفراتی که در کمیته فنی و کمیته اجرایی شنای آسیا داریم  امیدواریم پس از بررسی‌های لازم تیم ایران به جدول اضافه شود.

وی افزود: به هر حال ما روز گذشته یک مدال طلا گرفتیم که در این رده سنی برای اولین بار اتفاق افتاد در بازی‌های آسیایی و به هر حال در این رده سنی نوسان در نتایج زیاد است اما از عملکرد شناگران راضی هستم.

شریف: زودتر مستحق این پیروزی بودیم

فاطمه شریف سرمربی تیم فوتسال دختران بعد از رسیدن به فینال گفت: من این پیروزی و راهیابی به فینال را به مردم عزیز ایران تبریک می‌گویم. واقعا زودتر مستحق این پیروزی بودیم و باید در همان ۴۰ دقیقه کار را تمام می‌کردیم. باید این نکته را یادآوری کنم که ما دیروز ساعت ۴ یک بازی سنگین با چین داشتیم اما چین‌تایپه یک بازی سبک‌تر با بحرین داشت و از لحاظ ریکاوری از ما جلوتر بودند و این یک مقدار به بازیکن‌های ما فشار آورد. خدا را شکر در مجموع توانستیم برنده این بازی باشیم و به فینال راه پیدا کنیم.

شریف ادامه داد: قطعا برنده نیمه‌نهایی دیگر چین خواهد بود و ما یک‌بار دیگر باید مقابل چین بازی کنیم. تجربه خیلی خوبی در بازی دیروز به‌دست آوردیم. با آنالیزی که خواهیم داشت و نکاتی که به بچه‌ها می‌گوییم، انشالله بتوانیم یک بازی خیلی خوب مقابل چین انجام بدهیم و به آن هدف نهایی که قهرمانی است، برسیم.

او در پایان گفت: باتوجه به‌ اینکه این تیم پشتوانه‌ای خواهد بود برای تیم بزرگسالان ایران، انتظار داریم از این تیم حمایت شود تا موفقیت‌های دختران فوتسالیست در آینده هم ادامه داشته باشد.

یاری: قطعا می‌توانیم قهرمان شویم

حدیث یاری کاپیتان تیم فوتسال دختران ایران در ابتدا گفت: بازی خیلی سختی بود اما در ضربات پنالتی توانستیم حریف را شکست بدهیم و از این موضوع خیلی خوشحال هستم. دروازه‌بان ما در پنالتی‌ها ۳ توپ را گرفت و خیلی عملکرد او خوب بود و بچه‌ها هم توانستند ضربات خیلی خوبی بزنند تا برنده شویم.

او در پایان گفت: بازی مقابل چین، بازی سختی است اما دیروز نشان دادیم که می‌توانیم این تیم را شکست بدهیم. قطعا فردا با تلاش‌های بچه‌ها می‌توانیم چین را شکست بدهیم و قهرمان بشویم.

پاکدل: دختران ایران عملکرد درخشانی داشتند

علیرضا پاکدل سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی جوانان بحرین در مورد نتایج کاروان اظهار کرد: کشتی‌گیران ایران در سه وزن به فینال رسیدند. سه بوکسور هم در نیمه نهایی هستند که اگر ببرند فینالیست خواهند شد‌. تیم فوتسال دختران هم در ضربات پنالتی چین تایپه را از پیش رو برداشت و فینالیست شد. هندبال دختران یک بازی حساس دارد که در قهرمانی اثرگذار است. امروز روز خوب و آن شاالله پر مدالی برای کاروان ایران باشد و در این دو سه روز باقی‌مانده به همت ورزشکاران سفیران امید که تا امروز هم عملکرد خوبی داشتند. دل ورزشکاران ایران به کمک این جوان شاد خواهد شد. در رشته‌هایی که شاید کسی فکرش را نمی‌کرد صاحب مدال طلا شدیم.

پاکدل افزود: ما در شنا مدال نداشتیم و نه به خاطر مدال طلا بلکه به خاطر کسب این مدال در شنا خیلی خوشحال کننده بود. مدال‌ها را در رشته‌های مختلف گرفتیم. خصوصا دختران عملکرد خیلی خوبی داشتند. در تاریخ ورزش کشور سراغ ندارم که اینقدر دختران ما عملکرد درخشانی داشته باشند. بخش عمده‌ای از مدال‌های ما را دختران کسب کردند که نشان دهنده توانمندی بالای دختران مسلما ایران است و امیدواریم که ادامه داشته باشد.

عظیمیان: برای فینال بچه‌ها شرایط بهتری خواهند داشت

سلماز عظیمیان مربی بدنساز تیم فوتسال دختران، در ابتدا بیان کرد: بازی خیلی روی بچه‌ها فشار داشت و ما کمتر از ۲۴ ساعت زمان برای ریکاوری داشتیم. شرایط ریکاوری بچه‌ها سخت بود چون ما ماسور همراه‌مان نبود اما با هم‌اندیشی کادر توانستیم شرایط ریکاوری را برای بچه‌ها فراهم کنیم و خدا را شکر بچه‌ها توانستند در نیمه دوم مثل همیشه بدرخشند.

او در پایان هم گفت: با این حساب که بچه‌ها در ۱۶ ساعت توانستند ریکاوری بشوند، برای فردا که زمان بیشتری داریم انشالله بچه‌ها شرایط بهتری خواهند داشت.

امیری: خوشحالم پیروز میدان شدم 

مبین امیری بازیکن تنیس روی میزی ایران در گفت‌گویی پس از پیروزی در برابر حریف هندی در مسابقات تنیس روی میز جوانان آسیا گفت از این برد خوشحالم. 

امیری در ادامه افزود: در این دیدار توانستم در مقابل حریف هندی پیروز شوم و فردا در مرحله یک هشتم‌نهایی باید به مصاف نماینده چین که بازیکن سرسختی نیز هست، بروم. 

تنیس روی میز جوانان ایران درباره پیروزی نزدیک در مقابل حریف هندی افزود: دو گیم اول را پیروز شدم اما گیم سوم و چهارم را به حریفم واگذار کردم که خداراشکر نهایتا در گیم پنجم توانستم پیروز مسابقه شوم.

فرجی: لطفا مرا دعا کنید

بنیامین فرجی بازیکن تیم جوانان تنیس روی میز ایران پس پیروزی در مرحله یک شانزدهم نهایی بازی های آسیایی جوانان بحرین گفت: لطفا مرا دعا کنید. 

او اضافه کرد: دیروز با شکست حریفانم توانستم از مرحله گروهی بعنوان نفر اول به مرحله حذفی صعود کنم، امروز نیز در مرحله حذفی حریف فیلیپینی را با نتیجه ۳ بر صفر شکست دادم و در ادامه این بازی‌ها باید فردا به مصاف حریفی از هنگ‌کنگ بروم و امیدوار هستم در این دیدار نیز پیروز شوم، لطفا مرا دعا کنید. 

او در پاسخ به سوال خبرنگار درباره سطح برگزاری مسابقات گفت: قاره آسیا بالاترین سطح را در تنیس روی میز دارد، کشورهایی مثل چین، ژاپن، کره و … در این رشته بسیار قوی هستند و رقابت سخت است، امیدوارم بتوانم برای کشورم مدال کسب کنم.

صانعی: برای ما حریف فینال فرقی نمی‌کند

علی صانعی سرمربی تیم فوتسال پسران ایران بعد از رسیدن به فینال بازی‌های آسیایی جوانان گفت: بچه‌ها امروز با تمرکز وارد بازی شدند و خوب تلاش کردند و توانستند ازبکستان را شکست بدهند و به فینال برسند. امیدوارم در فینال هم شاهد بازی زیبایی باشیم و با موفقیت بچه‌ها این مرحله را هم به پایان برسانیم.

او در پایان گفت: برای ما حریف‌مان در فینال فرقی نمی‌کند. ما آمده‌ایم که برای قهرمانی بجنگیم.

وی افزود: شرایط تیم‌ها با هم فرق می‌کند و منتظر می‌مانیم که ببینیم چه تیمی به فینال می‌رسد تا چه تاکتیکی برای فینال داشته باشیم. امیدوارم این نسل در آینده بتواند از اعتبار فوتسال ایران دفاع بکند.

چوپانی: هدف ما قطعا قهرمانی است

صدرا چوپانی بعد از هت‌تریک مقابل ازبکستان گفت: خدا را شکر خوب بودیم. همه با انگیزه و با غیرت جلو رفتیم و توانستم به لطف خدا ۳ گل بزنم و یک پله تیمم را به جلوتر بفرستم.

او ادامه داد: هدف ما قطعا قهرمانی است و انشالله ما سفت مثل بازی امروز به فینال می‌رویم و حریف را دست‌کم نمی‌گیریم و می‌رویم پر قدرت با دورقمی کردن حریف، بازی را ببریم. در این مسابقات باید انشالله قهرمان شویم.

چوپانی در پایان گفت: گل‌هایی که در این رقابت‌ها زده‌ام را به پدر و مادرم تقدیم می‌کنم.

هاشمی: برنز کمترین حقم بود

سیدطاها هاشمی پس از کسب مدال برنز بوکس گفت: کمترین حقم بود و می‌توانستم به مدال طلا برسم. از خانواده و مربی عزیزم تشکر می‌کنم و قدردانشان هستم.

وی افزود: شرمنده که نتوانستم به مدال طلا برسم. سطح مسابقه نسبتاً خوب بود و می‌توانستم در نیمه‌نهایی بهتر کشتی بگیرم و به مدال طلا برسم. تبریک به مردم عزیز ایران که همیشه دعایشان پشت ما است.

علی نژاد: با دیدن این مسابقات به آینده ورزش ایران امیدوار می شویم

مهدی علی‌نژاد، دبیرکل کمیته ملی المپیک گفت: از امروز کشتی آزاد شروع شد. کشتی همیشه به کاروان ایران کمک کرده است. الحمدلله امروز هم ورزشکاران توانستند در ۴ وزن مدال بگیرند.

وی افزود: مطمئنم که فردا هم در ۴ وزن دوم و پس از آن کشتی ساحلی این موفقیت‌ها تکرار خواهد شد.

علی‌نژاد ادامه داد: ورزشکاران کشتی‌های قشنگی گرفتند، جنگیدند و همه همت و توان خود را به کار گرفتند.

وی اضافه کرد: اینکه امیرمحمد زرین‌کام در فینال حریف ژاپنی خود را با فنون زیبای کشتی شکست داد لذت زیادی برای تمام بینندگان داشت.

دبیرکل کمیته ملی المپیک بیان کرد: این مسابقات را که می‌بینیم به آینده ورزشی ایران امیدوارم می‌شویم. دیروز شنای ما برای اولین‌بار در بازی‌های آسیایی مدال طلا گرفت که اتفاق بسیار مهمی بود.

وی ادامه داد: بچه‌های پومسه، موی‌تای، MMA و هندبالیست‌های دخترمان که امروز مدال طلا گرفتند خوب بودند. آنها اتفاق فوق‌العاده‌ای را رقم زدند. در تاریخ هندبال سابقه نداشتیم که دختران چنین مدال طلایی کسب کنند.

علی‌نژاد عنوان کرد: خیلی خوشحالیم که خانم‌ها مدال‌های خوبی کسب کردند. شرایط خوب و امیدبخش پیش می‌رود انشاالله این توفیقات باعث شود تا آینده روشنی برای ورزش ایران رقم بخورد. 

شجیع: مدال جوانان یعنی برنامه ریزی و استعدادیابی خوبی انجام شده

رضا شجیع رئیس کمیته فنی کاروان و رئیس مرکز نظارت بر تیم‌های ملی، پس از کسب ۴ مدال کشتی آزاد جوانان گفت: خوشبختانه کاروان ما بر اساس پیش‌بینی‌هایی که داشتیم تا به این لحظه شاهد اتفاقات خوبی بودیم.

وی افزود: چیزی که مشخص است این است که تنوع رشته و کسب مدال طلا، نشان‌ دهنده رشد و توسعه در بخش ورزش پایه‌ها است. 

شجیع ادامه داد: در گذشته هم گفته‌ام؛ وقتی در بخش جوانان و نوجوانان موفق به کسب مدال می‌شویم؛ به این معناست که برنامه‌ریزی‌ و استعداد‌یابی خوبی از قبل صورت گرفته و اکنون به بار نشستن آن را تماشا می‌کنیم. امروز کشتی‌گیران در ۴ وزن نخست موفق شدند ۴ مدال کسب کنند و این نشان می‌دهد که فرایند توسعه ورزش در کشور آغاز شده. ما در کمیته ملی المپیک تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم جوانانی که مدال‌آوری می‌کنند حفظ شوند و مسیرشان را به خوبی پیدا کنند و شاهد حضورشان در مسابقات آتی باشیم.

شجیع در پایان گفت: تلاش‌های خوبی صورت گرفته و امیدوارم این افتخارآفرینی‌ها ادامه‌دار باشد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه