اخبار داغ

همدردی رهبر معظم انقلاب با خانواده ستاره مرحوم والیبال؛

پدر صابر کاظمی: پیام تسلیت مقام معظم رهبری برای ما قوت قلب و آرامش‌بخش بود

پدر صابر کاظمی: پیام تسلیت مقام معظم رهبری برای ما قوت قلب و آرامش‌بخش بود
پدر مرحوم صابر کاظمی پیام تسلیت و همدری مقام معظم رهبری را قوت قلب و باعث آرامش خاطر خانواده دانست و از معظم‌له تشکر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری ورزش و جوانان، معاون دفتر رهبر معظم انقلاب در تماس با خانوادۀ صابر کاظمی، سلام و ابراز همدردی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با خانوادۀ کاظمی را ابلاغ کرد.

یعقوب کاظمی پدر مرحوم صابر کاظمی با اشاره به تماس امروز معاون دفتر مقام معظم رهبری با او اظهار کرد: امروز معاون رهبر معظم انقلاب با ما تماس گرفتند و ضمن گفت‌‌وگو با بنده، پیام تسلیت و همدری مقام معظم رهبری را ابلاغ کردند.

وی با قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب به «صابر» اظهار کرد: تسلیت و همدردی ایشان با ما بسیار آرامش بخش بود. تحمل درد درگذشت صابر برای ما سنگین و سخت است اما این تماس و ابلاغ پیام تسلیت مقام معظم رهبری برای ما آرامش‌بخش و قوت قلب بود و  به عنوان پدر صابر از ایشان قدردانی و تشکر می‌کنم که حواس‌شان به صابر بود و به او توجه داشتند. ما دعاگوی رهبر انقلاب و سلامتی ایشان هستیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه