اخبار داغ

بررسی روزشمار مواضع آمریکا در قبال بحران مصر؛

چراغ سبز آمریکا به کودتاچیان مصری

چراغ سبز آمریکا به کودتاچیان مصری
به نظر می‌رسد گفتگوهای ژنرال دمپسی رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا با نظامیان ارشد مصری در روز دوشنبه گذشته یکی از عوامل موثر و تاثیر گذار در وقوع کودتای نرم ارتش علیه محمد مرسی بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای از تحولات جدید مصر که منجر به برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور شد استقبال کرد. این تازه ترین واکنش آمریکایی ها به کودتای نرم ارتش مصر علیه رئیس جمهور این کشور است. در حقیقت هرچند سفارت این کشور در چند روز اخیر بطور کامل بسته شده بود اما می توان آمریکایی ها را فعال ترین کشور خارجی طی روزهای متهلب اخیر در مصر قلمداد کرد.
 

, به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای از تحولات جدید مصر که منجر به برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور شد استقبال کرد. این تازه ترین واکنش آمریکایی ها به کودتای نرم ارتش مصر علیه رئیس جمهور این کشور است. در حقیقت هرچند سفارت این کشور در چند روز اخیر بطور کامل بسته شده بود اما می توان آمریکایی ها را فعال ترین کشور خارجی طی روزهای متهلب اخیر در مصر قلمداد کرد., به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای از تحولات جدید مصر که منجر به برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور شد استقبال کرد. این تازه ترین واکنش آمریکایی ها به کودتای نرم ارتش مصر علیه رئیس جمهور این کشور است. در حقیقت هرچند سفارت این کشور در چند روز اخیر بطور کامل بسته شده بود اما می توان آمریکایی ها را فعال ترین کشور خارجی طی روزهای متهلب اخیر در مصر قلمداد کرد., شبکه اطلاع رسانی دانا, ، کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا با صدور بیانیه ای از تحولات جدید مصر که منجر به برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور شد استقبال کرد. این تازه ترین واکنش آمریکایی ها به کودتای نرم ارتش مصر علیه رئیس جمهور این کشور است. در حقیقت هرچند سفارت این کشور در چند روز اخیر بطور کامل بسته شده بود اما می توان آمریکایی ها را فعال ترین کشور خارجی طی روزهای متهلب اخیر در مصر قلمداد کرد.,
,

چگونگی برکناری مرسی
 

, چگونگی برکناری مرسی, چگونگی برکناری مرسی, چگونگی برکناری مرسی, چگونگی برکناری مرسی,
,

شامگاه روز گذشته (چهارشنبه شب) و با پایان گرفتن ضرب الاعجل 48 ساعته ارتش به سیاستمداران این کشور برای عبور از بن بست سیاسی فعلی، وزیر دفاع این کشور در تلویزیون رسمی قاهره ظاهر شد و با قرائت بیانیه ای از برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور خبر داد. «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع مصر و فرمانده نیروهای مسلح همچنین از یک نقشه راه برای مصر خبر داد و گفت در دوران انتقالی فعلی «عدلی محمود منصور» رئیس دادگاه عالی قانون اساسی به عنوان رئیس جمهور موقت به فعالیت خواهد پرداخت و مقدمات ایجاد تغییر در قانون اساسی و برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را فراهم خواهد ساخت.
 

, شامگاه روز گذشته (چهارشنبه شب) و با پایان گرفتن ضرب الاعجل 48 ساعته ارتش به سیاستمداران این کشور برای عبور از بن بست سیاسی فعلی، وزیر دفاع این کشور در تلویزیون رسمی قاهره ظاهر شد و با قرائت بیانیه ای از برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور خبر داد. «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع مصر و فرمانده نیروهای مسلح همچنین از یک نقشه راه برای مصر خبر داد و گفت در دوران انتقالی فعلی «عدلی محمود منصور» رئیس دادگاه عالی قانون اساسی به عنوان رئیس جمهور موقت به فعالیت خواهد پرداخت و مقدمات ایجاد تغییر در قانون اساسی و برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را فراهم خواهد ساخت., شامگاه روز گذشته (چهارشنبه شب) و با پایان گرفتن ضرب الاعجل 48 ساعته ارتش به سیاستمداران این کشور برای عبور از بن بست سیاسی فعلی، وزیر دفاع این کشور در تلویزیون رسمی قاهره ظاهر شد و با قرائت بیانیه ای از برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور خبر داد. «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع مصر و فرمانده نیروهای مسلح همچنین از یک نقشه راه برای مصر خبر داد و گفت در دوران انتقالی فعلی «عدلی محمود منصور» رئیس دادگاه عالی قانون اساسی به عنوان رئیس جمهور موقت به فعالیت خواهد پرداخت و مقدمات ایجاد تغییر در قانون اساسی و برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را فراهم خواهد ساخت., شامگاه روز گذشته (چهارشنبه شب) و با پایان گرفتن ضرب الاعجل 48 ساعته ارتش به سیاستمداران این کشور برای عبور از بن بست سیاسی فعلی، وزیر دفاع این کشور در تلویزیون رسمی قاهره ظاهر شد و با قرائت بیانیه ای از برکناری محمد مرسی رئیس جمهوری این کشور خبر داد. «عبدالفتاح السیسی» وزیر دفاع مصر و فرمانده نیروهای مسلح همچنین از یک نقشه راه برای مصر خبر داد و گفت در دوران انتقالی فعلی «عدلی محمود منصور» رئیس دادگاه عالی قانون اساسی به عنوان رئیس جمهور موقت به فعالیت خواهد پرداخت و مقدمات ایجاد تغییر در قانون اساسی و برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری در این کشور را فراهم خواهد ساخت.,
,

آمریکا و کودتای ارتش مصر
 

, آمریکا و کودتای ارتش مصر, آمریکا و کودتای ارتش مصر, آمریکا و کودتای ارتش مصر, آمریکا و کودتای ارتش مصر,
,

اما همانطور که اشاره شد طی روزهای اخیر آمریکایی ها فعالترین کشور حاضر در سرزمین فراعنه بودند. کشوری که مصر را با توجه به موقعیت جغرافیایی اش، روابطش با اسرائیل و نقش کلیدی اش در جهان اسلام و دنیای عرب، یک کشور بسیار مهم در سیاست خارجی اش تلقی می کند، در ادامه آخرین فعل و انفعلات و مواضع آمریکایی ها در پیش و پس از کودتا مورد اشاره قرار می گیرد.

, اما همانطور که اشاره شد طی روزهای اخیر آمریکایی ها فعالترین کشور حاضر در سرزمین فراعنه بودند. کشوری که مصر را با توجه به موقعیت جغرافیایی اش، روابطش با اسرائیل و نقش کلیدی اش در جهان اسلام و دنیای عرب، یک کشور بسیار مهم در سیاست خارجی اش تلقی می کند، در ادامه آخرین فعل و انفعلات و مواضع آمریکایی ها در پیش و پس از کودتا مورد اشاره قرار می گیرد., اما همانطور که اشاره شد طی روزهای اخیر آمریکایی ها فعالترین کشور حاضر در سرزمین فراعنه بودند. کشوری که مصر را با توجه به موقعیت جغرافیایی اش، روابطش با اسرائیل و نقش کلیدی اش در جهان اسلام و دنیای عرب، یک کشور بسیار مهم در سیاست خارجی اش تلقی می کند، در ادامه آخرین فعل و انفعلات و مواضع آمریکایی ها در پیش و پس از کودتا مورد اشاره قرار می گیرد., اما همانطور که اشاره شد طی روزهای اخیر آمریکایی ها فعالترین کشور حاضر در سرزمین فراعنه بودند. کشوری که مصر را با توجه به موقعیت جغرافیایی اش، روابطش با اسرائیل و نقش کلیدی اش در جهان اسلام و دنیای عرب، یک کشور بسیار مهم در سیاست خارجی اش تلقی می کند، در ادامه آخرین فعل و انفعلات و مواضع آمریکایی ها در پیش و پس از کودتا مورد اشاره قرار می گیرد.,


سه شنبه 26 ژوئن: تلویزیونی العربیه: آن پیترسون سفیر آمریکا در قاهره، در مقر وزارت کشور مصر با "محمد ابراهیم" درباره تظاهرات مخالفان در روز سی ام این ماه بصورت سری گفتگو کرد.
جمعه 29 ژوئن: قتل یک عکاس خبری آمریکا در ناآرامی های اسکندریه مصر
شنبه 30 ژوئن: ارتش مصر با در خواست دولت آمریکا برای حمایت نیروهای نظامی از رئیس‌جمهور مصر مخالفت کرد.
شنبه 30 ژوئن: آمریکا تمام دیپلمات های خود را از مصر به اسرائیل منتقل کرد همچنین منابع خبری از فلسطین اشغالی خبر دادند ؛ علاوه بر دیپلمات های سفارت آمریکا و کارکنان این سفارت در قاهره دیپلمات های کنسولگری های آمریکا در دیگر شهرهای مصر هم خاک این کشور را به مقصد تل آویو ترک کردند و هم اکنون در ساختمان سفارت آمریکا در تل اویو و یک طبقه کامل از هتلی در این شهر اسکان داده شده اند
شنبه 30 ژوئن: پایگاه اینترنتی روزنامه الشروق مصر در شماره امروز شنبه خود به نقل از رشاد بیومی معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر گفت : آمریکا با تمام قدرت در توطئه علیه محمد مرسی رییس جمهوری مصر شرکت دارد.
یکشنبه 1 جولای: تفنگداران دریایی آمریکا در سواحل مصر برای حمایت از سفارتخانه این کشور در پایتخت مصر به حالت آماده باش درآمدند
دوشنبه 2 جولای: «ناجی الشهابی» عضو مستعفی مجلس مصر و رئیس حزب الجیل اظهار داشت: سفیر آمریکا در قاهره، در دامن زدن به بحران موجود در مصر نقش داشته و در واقع نقش بسیار بدی را در این کشور بازی می کند.
دوشنبه 2 جولای: دولت آمریکا سفارت خود در قاهره را تعطیل کرد.
دوشنبه 2 جولای: ارتش مصر اعلام کرد که به منظور تامین امنیت سفارتخانه آمریکا در تجمعات میدان التحریر، نیروهای خود را در اطراف این سفارتخانه مستقر کرده است.
دوشنبه 2 جولای: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا از همتای مصری خود خواسته تا «به حرف مردم خود گوش فرادهد.
دوشنبه 2 جولای: ژنرال مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوشنبه با عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر گفت و گو کرد. خبرگزاری رویترز سه شنبه از قاهره گزارش داد که هنوز مشخص نیست که چه مطالبی بین طرفین ردو بدل شده است.
سه شنبه 3 جولای: اوباما در میانه سفرش به آفریقا با مرسی تماس گرفت. رسانه های مصری و آمریکایی گزارش دادند که اوباما به مرسی گفته است: آمریکا از هیچ حزب یا گروهی حمایت نمی‌کند و معتقد است این موضوع باید از طریق سیاسی حل شود.
سه شنبه 3 جولای: جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل با تأکید بر اینکه حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر یکی از بزرگترین متحدان کشورش بوده بیرون راندن وی را خطای راهبردی واشنگتن دانست.
سه شنبه 3 جولای: جورج لیتل، سخنگوی پنتاگون گفت که درباره ضرب الاعجل ارتش مصر پیش داوری نکرده و پنتاگون تحولات مصر را به دقت زیر نظر دارد
سه شنبه 3 جولای: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام در مصر نیست.
چهارشنبه 4 جولای: سفارت آمریکا در قاهره بطور کامل تخلیه شد.
چهارشنبه 4 جولای: چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا و مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک آمریکا گفتند مقامات نظامی مصر که روز چهارشنبه محمد مرسی را از ریاست جمهوری خلع کردند به آمریکا تضمین داده اند تمایلی به حکومت نظامی بلندمدت ندارند.
چهارشنبه 4 جولای: مقام های فرودگاه بین المللی قاهره اعلام کردند که پس از سخنرانی سه شنبه شب محمد مرسی رییس جمهوری مصر، ده ها تن از خانواده های کارمندان سفارت آمریکا در قاهره مصر را ترک کردند. در همین زمینه شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه به نقل از خبرنگار خود در مصر گزارش داد همسر سفیر آمریکا در قاهره و هشت تن از کارکنان سفارت این کشور با یک هواپیمای آلمانی مصر را به مقصد فرانکفورت ترک کردند.
چهارشنبه 4 جولای: جنبش تمرد مصر: آمریکا علیه اراده مردم مصر اعمال فشار می‌کند
چهارشنبه 4 جولای: الجزیره: کنگره آمریکا کمک های خود به مصر را موقتاً متوقف می کند.
پنجشنبه 5 جولای: کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از عزل محمد مرسی استقبال کرد.

,
, سه شنبه 26 ژوئن: تلویزیونی العربیه: آن پیترسون سفیر آمریکا در قاهره، در مقر وزارت کشور مصر با "محمد ابراهیم" درباره تظاهرات مخالفان در روز سی ام این ماه بصورت سری گفتگو کرد.
جمعه 29 ژوئن: قتل یک عکاس خبری آمریکا در ناآرامی های اسکندریه مصر
شنبه 30 ژوئن: ارتش مصر با در خواست دولت آمریکا برای حمایت نیروهای نظامی از رئیس‌جمهور مصر مخالفت کرد.
شنبه 30 ژوئن: آمریکا تمام دیپلمات های خود را از مصر به اسرائیل منتقل کرد همچنین منابع خبری از فلسطین اشغالی خبر دادند ؛ علاوه بر دیپلمات های سفارت آمریکا و کارکنان این سفارت در قاهره دیپلمات های کنسولگری های آمریکا در دیگر شهرهای مصر هم خاک این کشور را به مقصد تل آویو ترک کردند و هم اکنون در ساختمان سفارت آمریکا در تل اویو و یک طبقه کامل از هتلی در این شهر اسکان داده شده اند
شنبه 30 ژوئن: پایگاه اینترنتی روزنامه الشروق مصر در شماره امروز شنبه خود به نقل از رشاد بیومی معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر گفت : آمریکا با تمام قدرت در توطئه علیه محمد مرسی رییس جمهوری مصر شرکت دارد.
یکشنبه 1 جولای: تفنگداران دریایی آمریکا در سواحل مصر برای حمایت از سفارتخانه این کشور در پایتخت مصر به حالت آماده باش درآمدند
دوشنبه 2 جولای: «ناجی الشهابی» عضو مستعفی مجلس مصر و رئیس حزب الجیل اظهار داشت: سفیر آمریکا در قاهره، در دامن زدن به بحران موجود در مصر نقش داشته و در واقع نقش بسیار بدی را در این کشور بازی می کند.
دوشنبه 2 جولای: دولت آمریکا سفارت خود در قاهره را تعطیل کرد.
دوشنبه 2 جولای: ارتش مصر اعلام کرد که به منظور تامین امنیت سفارتخانه آمریکا در تجمعات میدان التحریر، نیروهای خود را در اطراف این سفارتخانه مستقر کرده است.
دوشنبه 2 جولای: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا از همتای مصری خود خواسته تا «به حرف مردم خود گوش فرادهد.
دوشنبه 2 جولای: ژنرال مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوشنبه با عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر گفت و گو کرد. خبرگزاری رویترز سه شنبه از قاهره گزارش داد که هنوز مشخص نیست که چه مطالبی بین طرفین ردو بدل شده است.
سه شنبه 3 جولای: اوباما در میانه سفرش به آفریقا با مرسی تماس گرفت. رسانه های مصری و آمریکایی گزارش دادند که اوباما به مرسی گفته است: آمریکا از هیچ حزب یا گروهی حمایت نمی‌کند و معتقد است این موضوع باید از طریق سیاسی حل شود.
سه شنبه 3 جولای: جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل با تأکید بر اینکه حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر یکی از بزرگترین متحدان کشورش بوده بیرون راندن وی را خطای راهبردی واشنگتن دانست.
سه شنبه 3 جولای: جورج لیتل، سخنگوی پنتاگون گفت که درباره ضرب الاعجل ارتش مصر پیش داوری نکرده و پنتاگون تحولات مصر را به دقت زیر نظر دارد
سه شنبه 3 جولای: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام در مصر نیست.
چهارشنبه 4 جولای: سفارت آمریکا در قاهره بطور کامل تخلیه شد.
چهارشنبه 4 جولای: چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا و مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک آمریکا گفتند مقامات نظامی مصر که روز چهارشنبه محمد مرسی را از ریاست جمهوری خلع کردند به آمریکا تضمین داده اند تمایلی به حکومت نظامی بلندمدت ندارند.
چهارشنبه 4 جولای: مقام های فرودگاه بین المللی قاهره اعلام کردند که پس از سخنرانی سه شنبه شب محمد مرسی رییس جمهوری مصر، ده ها تن از خانواده های کارمندان سفارت آمریکا در قاهره مصر را ترک کردند. در همین زمینه شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه به نقل از خبرنگار خود در مصر گزارش داد همسر سفیر آمریکا در قاهره و هشت تن از کارکنان سفارت این کشور با یک هواپیمای آلمانی مصر را به مقصد فرانکفورت ترک کردند.
چهارشنبه 4 جولای: جنبش تمرد مصر: آمریکا علیه اراده مردم مصر اعمال فشار می‌کند
چهارشنبه 4 جولای: الجزیره: کنگره آمریکا کمک های خود به مصر را موقتاً متوقف می کند.
پنجشنبه 5 جولای: کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از عزل محمد مرسی استقبال کرد.
, سه شنبه 26 ژوئن: تلویزیونی العربیه: آن پیترسون سفیر آمریکا در قاهره، در مقر وزارت کشور مصر با "محمد ابراهیم" درباره تظاهرات مخالفان در روز سی ام این ماه بصورت سری گفتگو کرد.
جمعه 29 ژوئن: قتل یک عکاس خبری آمریکا در ناآرامی های اسکندریه مصر
شنبه 30 ژوئن: ارتش مصر با در خواست دولت آمریکا برای حمایت نیروهای نظامی از رئیس‌جمهور مصر مخالفت کرد.
شنبه 30 ژوئن: آمریکا تمام دیپلمات های خود را از مصر به اسرائیل منتقل کرد همچنین منابع خبری از فلسطین اشغالی خبر دادند ؛ علاوه بر دیپلمات های سفارت آمریکا و کارکنان این سفارت در قاهره دیپلمات های کنسولگری های آمریکا در دیگر شهرهای مصر هم خاک این کشور را به مقصد تل آویو ترک کردند و هم اکنون در ساختمان سفارت آمریکا در تل اویو و یک طبقه کامل از هتلی در این شهر اسکان داده شده اند
شنبه 30 ژوئن: پایگاه اینترنتی روزنامه الشروق مصر در شماره امروز شنبه خود به نقل از رشاد بیومی معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر گفت : آمریکا با تمام قدرت در توطئه علیه محمد مرسی رییس جمهوری مصر شرکت دارد.
یکشنبه 1 جولای: تفنگداران دریایی آمریکا در سواحل مصر برای حمایت از سفارتخانه این کشور در پایتخت مصر به حالت آماده باش درآمدند
دوشنبه 2 جولای: «ناجی الشهابی» عضو مستعفی مجلس مصر و رئیس حزب الجیل اظهار داشت: سفیر آمریکا در قاهره، در دامن زدن به بحران موجود در مصر نقش داشته و در واقع نقش بسیار بدی را در این کشور بازی می کند.
دوشنبه 2 جولای: دولت آمریکا سفارت خود در قاهره را تعطیل کرد.
دوشنبه 2 جولای: ارتش مصر اعلام کرد که به منظور تامین امنیت سفارتخانه آمریکا در تجمعات میدان التحریر، نیروهای خود را در اطراف این سفارتخانه مستقر کرده است.
دوشنبه 2 جولای: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا از همتای مصری خود خواسته تا «به حرف مردم خود گوش فرادهد.
دوشنبه 2 جولای: ژنرال مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوشنبه با عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر گفت و گو کرد. خبرگزاری رویترز سه شنبه از قاهره گزارش داد که هنوز مشخص نیست که چه مطالبی بین طرفین ردو بدل شده است.
سه شنبه 3 جولای: اوباما در میانه سفرش به آفریقا با مرسی تماس گرفت. رسانه های مصری و آمریکایی گزارش دادند که اوباما به مرسی گفته است: آمریکا از هیچ حزب یا گروهی حمایت نمی‌کند و معتقد است این موضوع باید از طریق سیاسی حل شود.
سه شنبه 3 جولای: جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل با تأکید بر اینکه حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر یکی از بزرگترین متحدان کشورش بوده بیرون راندن وی را خطای راهبردی واشنگتن دانست.
سه شنبه 3 جولای: جورج لیتل، سخنگوی پنتاگون گفت که درباره ضرب الاعجل ارتش مصر پیش داوری نکرده و پنتاگون تحولات مصر را به دقت زیر نظر دارد
سه شنبه 3 جولای: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام در مصر نیست.
چهارشنبه 4 جولای: سفارت آمریکا در قاهره بطور کامل تخلیه شد.
چهارشنبه 4 جولای: چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا و مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک آمریکا گفتند مقامات نظامی مصر که روز چهارشنبه محمد مرسی را از ریاست جمهوری خلع کردند به آمریکا تضمین داده اند تمایلی به حکومت نظامی بلندمدت ندارند.
چهارشنبه 4 جولای: مقام های فرودگاه بین المللی قاهره اعلام کردند که پس از سخنرانی سه شنبه شب محمد مرسی رییس جمهوری مصر، ده ها تن از خانواده های کارمندان سفارت آمریکا در قاهره مصر را ترک کردند. در همین زمینه شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه به نقل از خبرنگار خود در مصر گزارش داد همسر سفیر آمریکا در قاهره و هشت تن از کارکنان سفارت این کشور با یک هواپیمای آلمانی مصر را به مقصد فرانکفورت ترک کردند.
چهارشنبه 4 جولای: جنبش تمرد مصر: آمریکا علیه اراده مردم مصر اعمال فشار می‌کند
چهارشنبه 4 جولای: الجزیره: کنگره آمریکا کمک های خود به مصر را موقتاً متوقف می کند.
پنجشنبه 5 جولای: کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از عزل محمد مرسی استقبال کرد.
, سه شنبه 26 ژوئن: تلویزیونی العربیه: آن پیترسون سفیر آمریکا در قاهره، در مقر وزارت کشور مصر با "محمد ابراهیم" درباره تظاهرات مخالفان در روز سی ام این ماه بصورت سری گفتگو کرد.
جمعه 29 ژوئن: قتل یک عکاس خبری آمریکا در ناآرامی های اسکندریه مصر
شنبه 30 ژوئن: ارتش مصر با در خواست دولت آمریکا برای حمایت نیروهای نظامی از رئیس‌جمهور مصر مخالفت کرد.
شنبه 30 ژوئن: آمریکا تمام دیپلمات های خود را از مصر به اسرائیل منتقل کرد همچنین منابع خبری از فلسطین اشغالی خبر دادند ؛ علاوه بر دیپلمات های سفارت آمریکا و کارکنان این سفارت در قاهره دیپلمات های کنسولگری های آمریکا در دیگر شهرهای مصر هم خاک این کشور را به مقصد تل آویو ترک کردند و هم اکنون در ساختمان سفارت آمریکا در تل اویو و یک طبقه کامل از هتلی در این شهر اسکان داده شده اند
شنبه 30 ژوئن: پایگاه اینترنتی روزنامه الشروق مصر در شماره امروز شنبه خود به نقل از رشاد بیومی معاون رهبر جماعت اخوان المسلمین مصر گفت : آمریکا با تمام قدرت در توطئه علیه محمد مرسی رییس جمهوری مصر شرکت دارد.
یکشنبه 1 جولای: تفنگداران دریایی آمریکا در سواحل مصر برای حمایت از سفارتخانه این کشور در پایتخت مصر به حالت آماده باش درآمدند
دوشنبه 2 جولای: «ناجی الشهابی» عضو مستعفی مجلس مصر و رئیس حزب الجیل اظهار داشت: سفیر آمریکا در قاهره، در دامن زدن به بحران موجود در مصر نقش داشته و در واقع نقش بسیار بدی را در این کشور بازی می کند.
دوشنبه 2 جولای: دولت آمریکا سفارت خود در قاهره را تعطیل کرد.
دوشنبه 2 جولای: ارتش مصر اعلام کرد که به منظور تامین امنیت سفارتخانه آمریکا در تجمعات میدان التحریر، نیروهای خود را در اطراف این سفارتخانه مستقر کرده است.
دوشنبه 2 جولای: «جان کری» وزیر خارجه آمریکا از همتای مصری خود خواسته تا «به حرف مردم خود گوش فرادهد.
دوشنبه 2 جولای: ژنرال مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا دوشنبه با عبدالفتاح السیسی فرمانده ارتش مصر گفت و گو کرد. خبرگزاری رویترز سه شنبه از قاهره گزارش داد که هنوز مشخص نیست که چه مطالبی بین طرفین ردو بدل شده است.
سه شنبه 3 جولای: اوباما در میانه سفرش به آفریقا با مرسی تماس گرفت. رسانه های مصری و آمریکایی گزارش دادند که اوباما به مرسی گفته است: آمریکا از هیچ حزب یا گروهی حمایت نمی‌کند و معتقد است این موضوع باید از طریق سیاسی حل شود.
سه شنبه 3 جولای: جان بولتون نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل با تأکید بر اینکه حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر یکی از بزرگترین متحدان کشورش بوده بیرون راندن وی را خطای راهبردی واشنگتن دانست.
سه شنبه 3 جولای: جورج لیتل، سخنگوی پنتاگون گفت که درباره ضرب الاعجل ارتش مصر پیش داوری نکرده و پنتاگون تحولات مصر را به دقت زیر نظر دارد
سه شنبه 3 جولای: وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور به دنبال برگزاری انتخابات زودهنگام در مصر نیست.
چهارشنبه 4 جولای: سفارت آمریکا در قاهره بطور کامل تخلیه شد.
چهارشنبه 4 جولای: چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا و مارتین دمپسی رییس ستاد مشترک آمریکا گفتند مقامات نظامی مصر که روز چهارشنبه محمد مرسی را از ریاست جمهوری خلع کردند به آمریکا تضمین داده اند تمایلی به حکومت نظامی بلندمدت ندارند.
چهارشنبه 4 جولای: مقام های فرودگاه بین المللی قاهره اعلام کردند که پس از سخنرانی سه شنبه شب محمد مرسی رییس جمهوری مصر، ده ها تن از خانواده های کارمندان سفارت آمریکا در قاهره مصر را ترک کردند. در همین زمینه شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه به نقل از خبرنگار خود در مصر گزارش داد همسر سفیر آمریکا در قاهره و هشت تن از کارکنان سفارت این کشور با یک هواپیمای آلمانی مصر را به مقصد فرانکفورت ترک کردند.
چهارشنبه 4 جولای: جنبش تمرد مصر: آمریکا علیه اراده مردم مصر اعمال فشار می‌کند
چهارشنبه 4 جولای: الجزیره: کنگره آمریکا کمک های خود به مصر را موقتاً متوقف می کند.
پنجشنبه 5 جولای: کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا از عزل محمد مرسی استقبال کرد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

منبع: دیده بان آمریکا

, منبع: دیده بان آمریکا, منبع: دیده بان آمریکا, منبع: دیده بان آمریکا,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/, انتهای پیام/, انتهای پیام/]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه