فرمان شگفت انگیز شاه سلمان: هواپیماهای عربستان به شرم الشیخ پرواز کنند

فرمان شگفت انگیز شاه سلمان: هواپیماهای عربستان به شرم الشیخ پرواز کنند
در حالیکه پس از نزدیک به دو هفته از سقوط هواپیمای مسافربری روسیه در صحرای سینای مصر می گذرد و پروازها بر فراز شرم الشیخ لغو شده است، شاه سلمان با صدور فرمانی اعلام کرد که هواپیماهای عربستان پروازهای خود را به شرم الشیخ ادامه دهند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از العالم، در حالی که اغلب خطوط هواپیمایی مشهور دنیا پروازهای خود به مقصد شرم الشیخ را تا زمان تعیین علت سرنگونی ایرباس روسی متوقف کرده اند، پادشاه عربستان روز چهارشنبه شخصا دستور ادامه پروازهای خطوط هوایی عربستان بین جده و شرم الشیخ با هدف "حمایت از گردشگری در مصر" را صادر کرد.

خبرگزاری رسمی عربستان (واس) با اعلام این خبر نوشت: ملک سلمان "اطمینان کامل" دارد که نیروهای امنیتی و ارتش مصر تحت رهبری رئیس جمهور عبدالفتاح سیسی، می توانند به خوبی امنیت این کشور را تامین کنند.

دستور شاه عربستان در حالی صادر می شود که با تقویت احتمال اقدام سازمان یافته تروریستی در انتقال بمب به درون هواپیمای روسی، اغلب پروازهای خارجی به شرم الشیخ مصر متوقف شده؛ اما گویی شاه عربستان به مصونیت هواپیماهای این کشور در برابر اقدام تروریست های دست پروردۀ خود اطمینان دارد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه