مرگ دو عضو خانواده در پی ریزش آوار به علت بارش باران
دو عضو یک خانواده روستایی در سردشت به علت ریزش آوار بر اثر بارش شدید باران جانشان را از دست دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، حسین درخشان اظهار داشت: صبح امروز بارش باران شدید در روستای اسپیدفیره در شهرستان سردشت یک منزل مسکونی ریزش کرد. بلافاصله پس از اعلام موضوع به هلال احمر 25 نیروی امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, حسین درخشان اظهار داشت: صبح امروز بارش باران شدید در روستای اسپیدفیره در شهرستان سردشت یک منزل مسکونی ریزش کرد. بلافاصله پس از اعلام موضوع به هلال احمر 25 نیروی امدادی به محل حادثه اعزام شدند. ,وی با اعلام اینکه 4 نفر به علت ریزش خانه زیر اوار گرفتار بودند، ادامه داد: امدادگران در اولین اقدام پدر و مادر این خانواده را از زیر آوار خارج کردند و به مراکز درمانی منتقل کردند.
به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه تلاش برای پیدا کردن دو عضو دیگر خانواده ادامه داشت تا اینکه پس از ساعت ها تلاش جسد دختر 22 ساله خانواده به همراه جسد مادربزرگ از زیر آوار خارج شد.
انتهای پیام/
وی با اعلام اینکه 4 نفر به علت ریزش خانه زیر اوار گرفتار بودند، ادامه داد: امدادگران در اولین اقدام پدر و مادر این خانواده را از زیر آوار خارج کردند و به مراکز درمانی منتقل کردند.
, وی با اعلام اینکه 4 نفر به علت ریزش خانه زیر اوار گرفتار بودند، ادامه داد: امدادگران در اولین اقدام پدر و مادر این خانواده را از زیر آوار خارج کردند و به مراکز درمانی منتقل کردند. ,به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه تلاش برای پیدا کردن دو عضو دیگر خانواده ادامه داشت تا اینکه پس از ساعت ها تلاش جسد دختر 22 ساله خانواده به همراه جسد مادربزرگ از زیر آوار خارج شد.
, به گفته سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه تلاش برای پیدا کردن دو عضو دیگر خانواده ادامه داشت تا اینکه پس از ساعت ها تلاش جسد دختر 22 ساله خانواده به همراه جسد مادربزرگ از زیر آوار خارج شد. ,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه