پزشک جنجالی از فوتبال کناره گیری کرد

پزشک جنجالی از فوتبال کناره گیری کرد
اوا کارنیرو، پزشک سابق باشگاه چلسی، که با ژوزه مورینیو، سرمربی سابق این باشگاه، دچار اختلاف نظر شده از فوتبال کناره گیری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  اوا کارنیرو، پزشک سابق باشگاه چلسی، که با ژوزه مورینیو، سرمربی سابق این باشگاه، دچار اختلاف نظر شده  و این سرمربی را به تبعیض جنسیتی در کار متهم کرده بود، تصمیم گرفت تا با رها کردن فوتبال حرفه ای به کشور جبل الطارق برود و در کلینیکی تخصصی مشغول به کار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

یک کلینیک پزشکی تخصصی در کشور جبل الطارق با انتشار بیانیه ای نوشت: «دکتر اوا در درمان مصدومیت های مربوط به رشته های مختلف ورزشی و همچنین بیماری هایی که به علت فعالیت فیزیکی ایجاد شده، تخصص دارد. او می تواند مشکلات گوناگون در نواحی تاندون، لیگامنت و همچنین مشکلات استخوانی را درمان کند.»

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه