فرمانده ارشد نظامی یمن کشته شد

فرمانده ارشد نظامی یمن کشته شد
مقام های امنیتی یمن روز شنبه اعلام کردند که تروریست ها با حمله به خودروی یک فرمانده ارشد نظامی در شهر عدن واقع در جنوب این کشور، وی و دو همراهش را به ضرب گلوله کشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقام های مزبور در حالی که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که سرهنگ «بدر الیافعی» فرمانده پایگاه نظامی بدر در مرکز عدن و دو همراه وی در جریان تیراندازی افراد مسلح کشته شدند و مهاجمان پس از حمله از صحنه گریختند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


عناصر یمنی القاعده، مقام های امنیتی و نظامی یمن را در عدن هدف قرار می دهند.
از زمانی که شهر عدن به دست نیروهای وفادار به دولت مستعفی یمن افتاد، القاعده و دیگر گروه های تروریستی در این شهر پا گرفتند.

عبدربه منصور هادی رئیس جمهوری مستعفی یمن پس از فرار از صنعا در پی تسلط جنبش انصارالله بر این شهر با کمک عربستان شهر عدن را پایتخت یمن اعلام کرد.

در همین حال، مذاکرات صلح یمن با هدف دستیابی به راهکار سیاسی و پایان دادن به جنگ در این کشور، روز چهارشنبه بین دو هیات صنعا و ریاض در کویت از سر گرفته شد.

هیات ریاض متشکل از نمایندگان منصور هادی در روزهای گذشته با هدف سنگ اندازی و مانع تراشی در مسیر گفت و گوها،‌ این مذاکرات را تعلیق کرد.

هیات ریاض در حالی از مذاکرات عقب نشینی کرد که جنگنده های ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان، همچنان غیرنظامیان را در یمن هدف حملات هوایی خود قرار دادند.

نشست صلح یمن با هدف پایان دادن به جنگ در این کشور از 21 آوریل (2 اردیبهشت ماه) در کویت و با نظارت سازمان ملل آغاز شد، اما هنوز به نتیجه نرسیده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه