جدایی طلبان کاتالان برنده شدند؛ پرچم کاتالان در بازی بارسا- سویا
جدایی طلبان کاتالان می توانند روز یکشنبه در دیدار پایانی رقابتهای جام حذفی بین تیم های بارسلونا - سویا پرچم منطقه خود را به اهتزاز در آورند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیش از این مقامات دولتی گفته بودند اجازه نخواهند داد جدایی طلبان کاتالان در دیدار پایانی پرچم خود را به نمایش درآورند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,پس از آن جدایی طلبان کاتالان موضوع را به دادگاه کشاندند و دادگاه مادریدی حضور پرچم های زرد و قرمز را بلامانع دانست.
,باشگاه بارسلونا پیش تر جلوگیری از حضور پرچم های کاتالان در ورزشگاه را حمله به آزادی بیان اعلام کرده بود.
,بارسلونا در سال های اخیر بارها از سوی یوفا به دلیل سر دادن شعارهای جدایی طلبانه در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا جریمه شده است.
,دو تیم در حالی در دیدار پایانی به مصاف هم می روند که بارسا هفته گذشته قهرمان لالیگا شده و سویا چهارشنبه شب به عنوان قهرمانی لیگ اروپا رسیده است.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه