عبادیپور: 6 بازی دیگر داریم و با روحیه به مصاف دیگر تیمها میرویم
دریافت کننده تیم ملی والیبال کشورمان پس از پیروزی مقابل آرژانتین گفت: دو تیم فشار زیادی را به هم وارد کردند اما در ست پنجم این ما بودیم که توانستیم برنده باشیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تیم ملی والیبال ایران موفق شد در آخرین بازی هفته اول لیگ جهانی والیبال 2016 با پیروزی 3 بر 2 مقابل آرژانیتن دست پر ریو را ترک کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیم ملی والیبال ایران موفق شد در آخرین بازی هفته اول لیگ جهانی والیبال 2016 با پیروزی 3 بر 2 مقابل آرژانیتن دست پر ریو را ترک کند.,میلاد عبادی پور پس از این پیروزی گفت: «از قبل هم میدانستیم بازی سختی مقابل آرژانتین داریم اما همه بچه ها با تمام قدرت آمدند تا این بازی را ببرند. ما بازی حساسی با این تیم در المپیک هم خواهیم داشت و باید ست پنجم را می بردیم تا انگیزه تیم برای المپیک بالا می رفت. خدا را شکر این بازی را بردیم. به نظرم آخرین بازیها از مهمترین بازی ها محسوب میشود. درست است ستهای سوم و چهارم را واگذار کردیم اما 6 بازی دیگر داریم و با روحیه به مصاف دیگر تیم ها میرویم.»
,وی در ادامه افزود: «در ست اول ودوم ما بازی خوبی ارائه دادیم و بالا رفتیم و دو ست دوم را تیم حریف در دست گرفت و پیروز شد، این در مسابقات حرفهای طبیعی است. درست است آنها ما را تحت فشار قرار دادند، اما برنده بازی ما بودیم و در ست پنجم موفق شدیم با برد هفته اول را پشت سر بگذاریم.»
]
ارسال دیدگاه