ترور نافرجام یکی از رهبران جنبش فتح در لبنان

ترور نافرجام یکی از رهبران جنبش فتح در لبنان
پایگاه خبری الحدث نیوز در خبری گزارش داد: «عبد سلطان» از رهبران جنبش فتح فلسطین در اثنای بازدید از نزدیکان خود در اردوگاه «المیه ومیه» هدف ترور نافرجام قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شفقنا به نقل از  پایگاه خبری الحدث نیوز نوشت: «عبد سلطان» از رهبران جنبش فتح فلسطین در اثنای بازدید از نزدیکان خود در اردوگاه «المیه ومیه» هدف ترور نافرجام قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
 
,
 این پایگاه همچنین اعلام کرد که یکی از نزدیکان وی در این حمله زخمی شده است.
,
 
,
خبرنگار پایگاه خبری النشره در صیدای لبنان نیز گزارش داد: که عبد سلطان که در حال بازدید از نزدیکان خود در اردوگاه المیه ومیه بود، هدف ترور قرار گرفت و «طارق مسره» برادر همسرش از ناحیه دست و ران زخمی  و به بیمارستان انقال داده شد.
,
 
,
سلطان از اردوگاه الحلوه ویکی از اصلی ترین مدافعان جنبش فتح فلسطین به شمار می رود. وی و خانواده اش بارها هدف ترور قرار گرفته اند.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه