اردوغان در ترکیه امپراطوری وحشت برپا میکند؟
روزنامه "ساندی تایمز" انگلستان نوشت: بازداشتهای انجام شده پس از کودتای نافرجام اخیر ترکیه مقدمۀ ایجاد "امپراتوری وحشت" در این کشور خواهد بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، این روزنامه با انتشار مقاله ای به نام "پاکسازی اردوغان، امپراطوری وحشت را می سازد" به این موضوع پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,در این مقاله آمده است: مقامات ترکیه به خاطر تعداد زیاد بازداشت شدگان و کمبود جا، از ورزشگاه های این کشور برای نگهداری بازداشت شدگان استفاده کردند. همچنین دولت اعلام کرد که فهرست هایی از پیش نوشته را در اختیار داشته است.
,
روزنامه "ساندی تلگراف" نیز گزارشی درباره بازداشت 62 کودک پس از کودتای نافرجام ترکیه نوشت و تاکید کرد که این دانش آموزان به گفته وکلای خود، به خیانت متهم شده اند، اما در واقع توسط افسران کودتاچی مجبور به دفاع از مدارس خود شده بودند.
,
این وکلا افزودند: این عده که 14 تا 17 ساله هستند، مجبور به پوشیدن یونیفورم نظامی در مدرسه نظام استانبول شدند و به آنان سلاح بدون فشنگ داده شد.
,
ساندی تلگراف ادامه داد: این دانش آموزان از 15 ژوئیه 2015 در زندان بوده و به خیانت متهم هستند.
,
این روزنامه به نقل از مادر یکی از این دانش آموزان به نام "امری" نوشت: کودکان ما اصلا سلاح به دست نگرفته بودند، اما از آنان سوء استفاده کرده و به این کار وادارشان ساختند، وادار کردن کودکان به اجرای چنین اقدامهایی بدتر از هر نوع حمله تروریستی است.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه