اعتراض سراسری زندانیان در آمریکا
زندانیان آمریکایی روز جمعه در اعتراض به شرایط نامناسب زندان های این کشور دست به اعتصاب زدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اعتصاب سراسری زندانیان درآمریکا در پاسخ به درخواست های مطرح شده دررسانه های اجتماعی صورت گرفت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ازواشنگتن، رسانه های داخلی آمریکا در گزارشی در این باره اعلام کردند به وجود آمدن «اختلالاتی» دردو زندان درایالت فلوریدای این کشور به نام های «گالف» و«مایو»، باعث حبس زندانیان در سلول ها شد.
همچنین گزارش ها حاکی از شورش در زندان «هولمز» در شمال غرب فلوریدا است که در آن بیش از 400 زندانی مشارکت داشتند.
به علاوه، اداره زندان های ایالت فلوریدا روز جمعه از لغو ملاقات های آخر هفته در زندان های «هولمز» و «گالف» خبر داد، بدون اینکه به جزئیات بیشتری دراین باره اشاره کند.
انتشار این اخبار در حالی است که گروه های فعال در رسانه های اجتماعی خواستار اعتراضات صلح آمیز بیشتر زندانیان با هدف ارتقای شرایط زندان ها شدند.
براساس اعلام گروه های فعال، زندانیان در ایالت های آلاباما، تگزاس و کارولینای جنوبی نیز دست به اعتصاب زدند.
جمعیت زندانیان در آمریکا به شکل بی سابقه ای افزایش یافته است.
,
,
,
,
,
,
بر اساس آمارهای اعلام شده، بیش از دو میلیون و 200 هزار نفرآمریکایی در حال حاضر پشت میله های زندان به سر می برند.
,,
,
,
منبع:شبکه خبر
]
ارسال دیدگاه