logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرماندار شهرستان فارسان خبر داد:

تحقق اشتغال برای 787 نفر در شهرستان فارسان

تحقق اشتغال برای 787 نفر در شهرستان فارسان
مرداس طاهری گفت: تعهد اشتغال دستگاههای اجرایی در سال جاری 911 نفر بوده که تاکنون 787 نفر آنها در بحث اشتغال تحقق یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، مرداس طاهری در جلسه کارگروه اشتغال اظهار کرد: مباحث اشتغال و سرمایه گذاری مورد بحث و بررسی  قرار گرفت.

وی افزود: تعهد اشتغال دستگاه های اجرایی  در سال جاری 911 نفر بوده که تاکنون  787  نفر آنها در بحث اشتغال تحقق یافته است که برای  تعداد  911  نفر حدود 307 طرح با اعتباری بالغ بر 11 میلیارد تومان فرصت شغلی محقق شده است و امیدواریم تا پایان سال 911 نفر را در بحث اشتغال به ثمر برسانیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: در مورد دو روستای  بدون بیکار کران و فیل آباد برنامه ریزی هایی شده که اگر بیکاری در این دو روستا وجود دارد شناسایی شوند و تسهیلات و اقدامات لازم را جهت اشتغال آنها انجام دهیم.

وی در ادامه با اشاره به طرح روستای بدون بیکار گفت: اجرای این طرح بدون همکاری بخشداری ها و دهیاری ها و سایر ادارات ذی ربط میسر نیست و در راستای اجرای موثر این طرح برنامه ریزی لازم توسط فرمانداری این شهرستان صورت گرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار, پایگاه خبری تحلیلی پیرغار,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه