logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

استاندار هرمزگان؛

هاشمی در مسیر عقلانیت و اعتدال حرکت کرد /هاشمی فرمانده صلح بود

هاشمی در مسیر عقلانیت و اعتدال حرکت کرد /هاشمی فرمانده صلح بود
استاندار هرمزگان اظهار کرد: حجت الاسلام و المسلمین هاشمی رفسنجانی از همان ابتدای مبارزاتش در مسیر حکمت ، تدبیر ، عقلانیت و اعتدال پافشاری و حرکت کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ جاسم جادری، استاندار هرمزگان بعد از ظهر امروز در جلسه ای که به مناسبت درگذشت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی در محل مسجد قدس بندرعباس گفت : بعنوان یکی از سربازان انقلاب و نظام شناختی که از سال 1367 از این ابر مرد تاریخ قرن حاضر دارم عرض می کنم آیت الله هاشمی رفسنجانی را تنها سیاست مداری میتوانید معرفی کنید که رئیس جمهور ، رئیس مجلس ، فرمانده جنگ ، فرمانده صلح ، رئیس مجلس خبرگان ، رئیس  مجمع تشخیص مصلحت نظام و محرم راز امام خمینی (ره ) و مقام معظم رهبری بود . 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز, ؛ جاسم جادری، استاندار هرمزگان بعد از ظهر امروز در جلسه ای که به مناسبت درگذشت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام حجت الاسلام و المسلمین اکبر هاشمی رفسنجانی در محل مسجد قدس بندرعباس گفت : بعنوان یکی از سربازان انقلاب و نظام شناختی که از سال 1367 از این ابر مرد تاریخ قرن حاضر دارم عرض می کنم آیت الله هاشمی رفسنجانی را تنها سیاست مداری میتوانید معرفی کنید که رئیس جمهور ، رئیس مجلس ، فرمانده جنگ ، فرمانده صلح ، رئیس مجلس خبرگان ، رئیس  مجمع تشخیص مصلحت نظام و محرم راز امام خمینی (ره ) و مقام معظم رهبری بود . ,

استاندار در ادامه بیان داشت : آیت الله هاشمی رفسنجانی هم رئیس جمهور بود و هم رئیس جمهور ساز شد و همچنین هم رئیس مجلس و رئیس مجلس ساز شد و مبارزات ایشان برای پیروزی انقلاب اسلامی بر کسی پوشیده نیست و ایشان با لبیک به ندای امام خود را در دل امام خمینی (ره) جای کرد.

,

وی در بیان ویژگی های حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی تصریح داشت : آیت الله هاشمی رفسنجانی در دل مردم را می شناخت و یار و یاور محرومان بود و به دلیل مکنت مالی که ایشان در همان قبل از انقلاب داشتند برای جمع کثیری از طلاب حوزه علمیه اقدام به خرید خانه کردند و در طول انقلاب ایشان تنها در راه انقلاب خود را ایثار کرد بر خلاف مطالبی که علیه ایشان و خانواده ایشان مطرح شد در نهایت ایشان در غربت و مظلومیت دار فانی را وداع گفت .

,

استاندار هرمزگان در ادامه این جلسه اذعان کرد : آ یت الله هاشمی هیچ گونه بیمارستان شخصی و پزشک متخصص ویژه ای نداشت و همه ی وجودش را برای انقلاب ، نظام و رهبری فدا کرد.

,

جادری در بیان جایگاه ویژه مرحوم هاشمی رفسنجانی و عدم نیاز مالی او گفت : هاشمی نیازی به مادیات ، نام و نشان و نان نداشت و به هرجا می رفت و بر هر کرسی تکیه میزد آن کرسی از وجود هاشمی دارای عزت و عظمت می شد اما خیلی به دنبال خوار و خفیف کردن هاشمی رفسنجانی بودند اما اراده خداوند بر این قرارا گرفت که هاشمی رفسنجانی با عزت و عظمت زندگی کند و از دنیا برود.

,

وی در بیان اهمیت ویژه ای که مرحوم هاشمی برای اعتدال قائل بود اظهار کرد: اقای هاشمی اگرچه با رحلتش ما را داغ دار کرد و اکنون جسمش در میان ما نیست اما مکتب ساز شد و از همان ابتدا مبارزاتش در مسیر حکمت ، تدبیر ، عقلانیت و اعتدال پافشاری و حرکت کرد زیرا حکمت ، عزت ، عقلانیت و اعتدال ان چیزی است که خداوند تبارک و تعالی برای ما مسلمانان ترسیم کرد و از ما خواست در خط اعتدال و عقلانیت گام برداریم و حرکت کنیم و هاشمی ثابت کرد که خط عقلانیت و اعتدال در جهان نتیجه بخش و جوابگو است .

,

استاندار هرمزگان در تبین جایگاه اعتدال در اندیشه هاشمی رفسنجانی ادامه داد : هاشمی به دور از افراط  و تفریط در همه زمینه پافشاری کرد و موفق گردید این خط را در جامعه ما نهادینه کند و اگرچه امروز در بین ما نیست اما فکر و راه او در جامعه رشد و نمو پیدا کرده است.

,

جادری در پایان به مراسم تدفین مرحوم هاشمی رفسنجانی که روز گذشته با حضور پرشکوه مردم تهران برگزار شد اشاره کرد و بیان داشت : دیروز ملت عزیز و قدرشناس ایران به خوبی نشان دادند که قدردان زحمات خدمت گزاران خویش هستند و جمعیت بیش از سه میلیونی که برای تشیع آیت الله هاشمی رفسنجانی در خیابان های تهران و در دانشگاه تهران حضور بهم رساندند بدین گونه شان و جایگاه هاشمی رفسنجانی را گرامی داشتند.

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه